حجت الاسلام حسینی: دعوتنامۀ ماه رمضان را در ماه رجب می دهند

کد خبر: 32038
مراسم شام ولادت امام جواد علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام سید علیرضا حسینی و مداحی حاج امیر احمدی ، کربلایی جواد مقدم و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت بین الحرمین برگزار شد.

وارث: مراسم شام ولادت امام جواد علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام سید علیزضا حسینی و مداحی حاج امیر احمدی ، کربلایی جواد مقدم و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام در هیئت بین الحرمین برگزار شد. 

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام حسینی را می خوانید: 


برای شناخت و درک ماه رجب دعایی داریم که پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌و‌آله فرمودند: زمانی که از فرارسیدن ماه رجب مطلع شدید، این دعا را بخوانید: " اللهم بارك لنا في رجب و شعبان " این دعا را می توانیم در قنوت نمازمان در ماه رجب بخوانیم. خدایا! ماه رجب و شعبان مرا مبارک کن. در ادامۀ دعا می فرماید: "وبلغنا رمضان" خدایا ما را به ماه رمضان برسان. این نشان می دهد که دعوتنامه مهمانی خدا در ماه رمضان را ماه رجب می دهند.

در قیامت حساب برخی ها را موشکافانه بررسی می کنند و بعضی ها را ارفاقی می کنند و برخی حساب هایشان آنقدر سریع انجام می شود که با سرعت به بهشت می روند، به گونه ای که فکر می کنند حسابی نداشتند.

نماز درستی بخوانیم و روزه بگیریم و زبانمان را کنترل کنیم و چشممان را محافظت کنیم. اشخاصی که در ماه رجب مراقب رفتار خود باشند حسابشان در قیامت آسان خواهد بود. با مراقبت در این ماه دعوتنامه ماه رمضان را در ماه رجب خواهند گرفت.

امام جواد علیه‌السلام اولین امامی بودند که در سن هفت سالگی به امامت رسیدند. هم جوان ترین امامی است که به امامت رسید و هم جوان ترین امامی است که به شهادت رسید. شاید برخی بخواهند بدانند که چرا ایشان در سن هفت سالگی به امامت رسید! اولاً امام رضا تقریباً در سن 46 یا 47 سالگی صاحب فرزند می شود. مردم امام را ابتر میدانستند. امام رضا علیه‌السلام فرمودند: هیچ مولودی پربرکت تر از او نیست. قرار است از امام جواد علیه‌السلام غیبت امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرجهم‌الشریف بسترسازی شود. چون باید امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرجهم‌الشریف در سن پنج سالگی به امامت برسد.

در زیارت جامعۀ کبیره ما خطاب به اهل بیت علیه‌السلام می گوییم: هر خیر و خوبی ای می شود شما ابتدایش هستید و آخر و اصل و ریشه اش و معدنش هستید. ما در خیر کجا هستیم؟ آیا ابتدایش هستیم؟ قرآن می فرماید: مردم چند دسته هستند. دسته ای از خیر بدشان می آید. ترجیح می دهد شب تا صبح جلوی تلویزیون بنشیند و فوتبال تماشا کند ولی چند دقیقه قرآن به دست نگیرد.

دسته ای دیگر علاوه بر اینکه خودشان خیر را دوست ندارند دیگران را هم از خوبی نهی می کنند. خودش نماز نمی خوانند به بقیه هم می گوید: نخوان. خودش روضه نمیرود، دیگران را تشویق می کند تا آنها هم نروند.

دستۀ سوم نه تنها بدشان نمی آید بلکه میدوند! "حی علی الصلاة" برای نماز خواندن میدود. صله رحم می کند. اهل نماز و دین است. تا متوجه می شود کسی مشکل دارد میدود.

دسته چهارم در گناه میدوند. به گناه افتخار می کند. دسته بعدی کسانی هستند که هم سرعت گرفتند و هم سبقت گرفتند. کسانی هستند که هم سرعت می گیرند و هم سبقت و دیگران را به این راه دعوت می کنند. خیرشان به دیگران میرسد و به مردم کمک می کنند. گاهی ممکن است کلمه ای از حرف ما گره از مشکل شخصی باز کند. امام جواد علیه‌السلام منشأ خیر است.

در ادامۀ این مراسم حاج امیر احمدی، کربلایی جواد مقدم و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به مولودی خوانی پرداختند.