حجت الاسلام موسوی مطلق: هر کسی از خدا سرکشی کند، تسلیم شیطان است +گزارش تصویری

کد خبر: 32527
جلسه هفتگی هیئت انصار العباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و مداحی کربلایی حسین رجبیه و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

وارث: جلسه هفتگی هیئت انصار العباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مطلق و مداحی کربلایی حسین رجبیه و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام موسوی مطلق را می خوانید:

بحثی در مورد لشگرهای شیطان، سواره و پیاده داشتیم. به اینجا رسیدیم که شیطان به خدا گفت: چون مرا از خود دور کردی، دنیا را در چشمان بندگانت جلوه می دهم و همه کس را گمراه خواهم کرد. یکی از مهم ترین کارهای ابلیس زینت دادن دنیا و شهوات است. اگر محقق بشود نتیجه اش گمراهی است. الحق والانصاف موفق بوده است که الان دنیا دوستی و دنیا خواهی و دنیاپرستی در ابناء آدم است. چه کسانی تسلیم می شوند؟ می گوید: افراد سرکش شما تسلیم شیطان شده اند. هر کسی که سرکشی کند، تسلیم شیطان است. جست و خیز ما در دنیا ما را در این مرض قرار میدهد. مهم ترین جا هم قلب و مغز ماست که نشانه بگیرد. طمع ورزی او در شما کار گرفته است. حضرت آدم علیه‌السلام و حضرت حوا سلام‌الله علیها را هم با طمع گرفتار کرد.

پیامبر صلی‌الله علیه وآله وسلم می فرمایند: ابلیس سخت ترین و نیرومند ترین یارانش را نزد افرادی می فرستد که دربارۀ اموال خود به نیکی عمل میکند. پل ارتباطی بین مخلوق و خالق است. اگر این پل را بزند خیلی موفق می شود. لذا از جاهایی که شیطان ناراحت می شود این است که کسی نسبت به مالش به احسن عمل کند. کسانی که در این مصاف زمین بخورند که هیچ! لذا برخی در اموالی که دارند انفاق برایشان بسیار دشوار است. اما اگر برای کسی انفاق راحت بود و پرداخت خمس و زکات و حقوق واجبی که به گردن داشت برایش راحت بود، برایشان سهل است، سهل به این معنا که می گویند: حق خداست و باید بدهیم. میداند که حتی به حسب ظاهر و در ابتدای امر با خروج این اموال از زندگی اش ممکن است به تلاطمی بیفتد. اما اگر این مبارزه صورت بگیرد بعدها آثار و برکاتش را خواهد دید.

کسانی درست رفتار نمی کنند کار شیطان را دشوار می کند و سخت ترین نیروهایش را می فرستد. این کار شیطان است که ما را به ذلالت و گمراهی بکشاند. گمراهی از روی اسمش مشخص است! شما باید در راهی باشی تا گمراهت کند. کسی که در صراط نیست را چه کند؟! کسی که در صراط است، راه را برایش مشتبه می کند. لذا آنقدر تردید و شبهه برای انسان به وجود می آورد که گاهی افراد می ترسند. بالاخره او برای خدا و آدم عدو است. پیامبر می فرماید: برای مومن 4 دشمن وجود دارد. (اینطور نیست که خیلی راحت به کسی مومن گفته شود.) مومنی که بر او حسد میبرند.

من از بیگانگان هرگز ننالم / که با من هر چه کرد آن آشنا کرد

آدم دورو و منافقی که بغض او را در سینه دارد و منتظر فرصت مناسبی است که بغضش را نسبت به مومن پیاده کند. فکر هم نمی کند. و شیطانی که او را به گمراهی می کشاند. اگر کسی بغض و کینه را درمان نکند به جاهای بدی خواهد رسید و بالاخره این بغض و کینه را باید ابراز کند و این زهر در وجودش را باید بریزد. ریختن این زهر به منزلۀ سقوط است. از ویژگی های دشمنان اهل بیت علیه‌السلام و خدا همین است. اگر کسی اهل بغض و کینه است، درمان کند و تضرع کند. چون بالاخره طاقتی دارد و روزی این بغض را بیرون میریزد و از زمرۀ انسانیت خارج می شود و روحش میمیرد. اگر روح و جان کسی مرده باشد، وای مصیبت ها!

ما وظف هستیم که به اطبا رجوع کنیم. همانند جسممان که بیمار می شود، رجوع می کنیم تا درمان شود. مشکل ما این است که مرض و درد را احساس نمی کنیم. اگر مرض و درد را حس کنیم دنبال درمانش هم خواهیم رفت. در دل نباید کینه باشد، روح انسان می میرد. خیلی خوب است که آدم با یک عالم اخلاقی ارتباط داشته باشد. شیطان از یک عالم فقیه فرار می کند. آثار و برکاتش بسیار است و ما خودمان را به این دریای برکات وصل کنیم. هیچ چیز برای ابلیس کمرشکن تر از آن نیست که در بین مردم برخاسته باشد. وقتی تنها باشی شیطان به راحتی مسلط خواهد شد ولی زمانی که در پناه یک عالم هستی، کمرش می شکند.

او با تمام توان آمده است و با پررویی تمام به خدا گفته است که با دور کردن من از خود، دنیا را در چشم بنده هایت زینت میدهم و گمراهشان می کنم. قرآن به صراحت به ابلیس " عدو مبین " می گوید. در چندین جای قرآن به عدو بودن ابلیس تصحیح شده است و به عدو مبین بودن ابلیس اشاره شده است. کسی در مقابل این همه اطلاعات شکست بخورد جای سرزنش دارد یا خیر؟! همۀ راه ها و برنامه هایش مشخص است ولی باز هم با وجود این همه نقشه در مقابل ابلیس تسلیم می شوند.

وقتی خداوند انسان را خلق کرد به خلقتش مباهات کرد. تا نفس هایمان هست به سمت مرگ نرویم و خودزنی نکنیم. کارهایی که می کنیم عین خودزنی و خودکشی است. دنیا آنقدر ارزش ندارد که انسان وقت صرفش کند. بهتر است که راه طولانی تر باشد ولی سالم به مقصد برسیم.

در ادامه این مراسم؛ کربلایی حسین رجبیه و دیگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.