جشن میلاد حضرت عباس(ع) در هیئت عبدالله بن الحسن(ع) برگزار شد +گزارش تصویری

کد خبر: 33420
مراسم جشن شب میلاد حضرت عباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام سید عبدالحمید شهاب و مداحی ذاکر اهل بیت علیه السلام کربلایی حنیف طاهری در هیئت عبدالله بن الحسن علیه السلام برگزار شد.

وارث: مراسم جشن شب میلاد حضرت عباس علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام سید عبدالحمید شهاب و مداحی ذاکر اهل بیت علیه السلام کربلایی حنیف طاهری در هیئت عبدالله بن الحسن علیه السلام برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حجت الاسلام شهاب را می خوانید:

امامت امام سجاد علیه‌السلام تقریباً 34 سال طول کشید. از زمان شهادت امیرالمومنین علیه‌السلام تا سال 250 که امام عسکری علیه‌السلام شهید شد و غیبت صغری آغاز شد، در طول این مدت هیچ دورانی به سختی این 34 سال دورۀ امامت امام سجاد علیه‌السلام نبود. یعنی به نقل تاریخ داریم که حتی امام سجاد علیه‌السلام در خانه اش احساس آرامش نداشت. با شش حاکم اموی هم عصر بود. در دورۀ دو نفر از آنها تمام فشارها را متحمل شدند. تقریباً 21 سال در زمان خلافت عبدالملک مروان بودند.

این فرد حیایی در دین نداشت و فاسق بود. از اسم الله و پیغمبر تنفر داشت. 21 سال در بلاد اسلام که تا شمال آفریقا حکومت اسلام بود، مسلمانان حق نداشتند در مأذن ها گلبانگ " اشهدان لا اله الا الله " را بر زبان جاری کنند. کسی بود که گفت: یعنی چی که پیغمبر صلوات الله علیه گفته است: امر به معروف و نهی از منکر کنید؟ هر که هر کاری می خواهد بکند. کار به جایی می رسد که عمر بن عبدالعزیز می گوید: اگر تمام خباثت های کل عالم را در یک کفۀ ترازو بگذاری و در کفۀ دیگر خباثت عبدالملک حجاج بن یوسف ثقفی را بگذاری، کفه ای که حجاج بوده است، سنگین تر است.

در دوران مروانی ها آنقدر شیعه کشی شد که در دوران بنی امیه نشد. در یک صبح تا غروب حجاج بن یوسف 17000 رأس بن الزهرا سلام الله علیها را کشت. می گفت: دوست دارم وقتی طعام می خورم، جلوی چشمم سر شیعه ای را ببرید و خون رگ هایش بچکد، حتی اگر در غذایم بریزد لذت میبرم.

مدینۀ پیامبر صلی‌الله علیه وآله وسلم آن مدینه ای نبود که کلمات و سخنان رسول الله صلی‌الله علیه وآله وسلم در آن جاری شود. اساس این شر را شر ثانی گذاشته بود.

ابوالفرج اصفهانی در کتاب الاغانی می نویسد: به جای اینکه در مأذن ها و در کوچه و بازار نام و یادی از کلمات پیامبر باشد، پیاله فروشی و شراب فروشی باز شده بود. خانه های فحشا معین شده بود و زن ها اهل ستر نبودند. کسی حق به امر به معروف کردن نداشت. شب ها در مدینه صدای موسیقی بر پا بود. یک عالم و عابدی برای منع کردن آنها نبود.

متأسفانه دشمن چهرۀ امام سجاد علیه‌السلام را خدشه دار کرده است و می گوید: امام سجاد علیه‌السلام در این مرحله که شرایط را دید، ته صندوقخانه نشست. چون دید فتنه بالاست، حرف نزد و سکوت کرد. عنوان این مطلب با اصل امامت و ولایت در تناقض است. چون از شئون امام مبارزه با نظام سلطه است. چرا؟ چون قرآن می گوید: افرادی را که به عنوان خلیفه بر زمین قرار دادیم که امام هم در معنای واقعی خود یک دسته از آن خلافت را دارد وظیفۀ خلیفۀ رب پیاده کردن عدل محض است. آن وقت چگونه است که بنشیند و ببیند که موضع عوض شده است و چیزی سر جای خودش نیست، کاری نکند.

یکی از نویسندگان اهل سنت که کتابی به نام صحیح بخاری که نوشته است: از اصحاب نزدیک صحابی پیغمبر شخصی به نام زهری بود که نزد انس بن مالک که او ده سال شانه به شانه رسول صلی‌الله علیه وآله وسلم بود و بسیاری از احادیثی که علی بن ابی طالب علیه‌السلام می فرمایند، ایشان ناقلش است. می گوید: وقتی به او گفتم چه خبر؟ از اسلام چی باقی مانده است؟ گفت: انقدری بگویم که از نماز و روزه چیزی باقی نمانده است. همه چیزش را ضایع کردند و از اسلام چیزی باقی نمانده است. در آن شرایط بر عکس چیزی که می شنویم امام سجاد علیه‌السلام اهلیتش را نداشت که سکوت کند. چون خلاف شأن امام بود.

پسر عبدالملک شراب‌خوارترین خلیفۀ بنی امیه است. در دربارش حوضی از شراب درست کرده بود که در آن شیرجه میزد. مست بیرون می آمد و کنیزها دورش را می گرفتند، همانند سگ که بدن را بر دو دست سنگین می کند و پوزه به آب میزند و آب می خورد، سر حوض شراب همانند سگ می نشست و زبانش را له له کنان به شراب میزد و آنقدر دهنش را از این نجاست پر می کرد که سر حوض خالی می شد.

مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب تتمةالمنتها نقلی از این ملعون می آورد که او مست آمد و به فرزند دختر خودش که حدود 8، 9 ساله بود تجاوز کرد و به واسطۀ این عمل مُرد. در حالت مستی شعر میسرایید که ای خدایی که اهل زورگیری و شیرگیری هستی، بیا شیر غرانی همانند ولید را ببین که حرامت را بر خود حلال کرد و لذتش را از دنیا برد و تو هم قدرتی نداشتی که مرا ضعیف قرار دهی! ولی 15 روز بعد بدنش زخم برداشت. از لای استخوان هایش چرک و خون بیرون می آمد. بدنش ریز ریز متلاشی شد.

در چنین شرایطی امام چهارم ما گوشه نشین نبود. این اهانت به امام سجاد علیه‌السلام است. اتفاقاً چهار اقدام اساسی و بنیادین برای حفاظت مکتب و صیانت از سنت رسول خدا صلی‌الله علیه وآله وسلم احیا کردند که در تاریخ کاملاً معین است.

اولین اقدام حضرت احیای فرهنگ عاشورا بود. اکثر مورخین به این نتیجه رسیدند که امام سجاد علیه‌السلام به این نقطه رسیده بود که فرهنگ عاشورا یک فرهنگ مستمر است. وقتی این حقیقت استمرار داشت در آن جریان حق پویایی را می بینید. رکود و سستی و خمودگی دیده نمی شود. جریان باطل است که همیشه نخوت می آورد. برای اینکه جامعۀ شیعی را محیی قرار دهد و زنده و با تقوا نشان دهد، عامل مؤثر همین فرهنگ عاشوری حسین بن علی علیه‌السلام است.

در ادامه این مراسم؛ ذاکر اهل بیت علیه السلام کربلایی حنیف طاهری به مدیحه خوانی و مولودی خوانی پرداختند.