جشن ولادت حضرت علی اکبر(ع) در هیئت دو طفلان مسلم(ع) شهر ری برگزار شد + گزارش تصویری

کد خبر: 33832
جشن ولادت حضرت علی اکبر علیه الاسلام با سخنرانی حجت الاسلام شیخ علیرضا خوشی و مدیحه سرایی مداحان اهل بیت علیهم السلام، حاج عبدالرضا هلالی، حاج روح الله بهمنی، کربلایی وحید یوسفی و شعر خوانی مصطفی صابر خراسانی در هیئت دو طفلان مسلم(ع) شهر ری برگزار شد.

وارث: جشن ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام شیخ علیرضا خوشی و مدیحه سرایی مداحان اهل بیت علیهم السلام، حاج عبدالرضا هلالی، حاج روح الله بهمنی، کربلایی وحید یوسفی و شعر خوانی مصطفی صابر خراسانی در هیئت دو طفلان مسلم (ع)شهر ری برگزار شد.


در ادامه متن بخشی از سخنرانی حجت الاسلام خوشی را می خوانید:



نامه 31 نهج البلاغه که در واقع وصیت نامه امام علی به امام حسن علیهم السلام است را بخوانید. برخی می گویند ما نمیدانیم چگونه با رفقایمان رابطه برقرار کنیم، چگونه برخورد کنیم، گاهی مورد پیش می آید که می پرسند می خواهیم با رفیقمان قطع رابطه کنیم، امام علی علیه السلام همه را در نامه 31 توضیح داده اند. می فرمایند اگر می خواهی با رفیقت قطع رابطه کنی، همه پل های پشت سرت را نشکن. شاید نیاز شود با همان رفیق دوست شوی، حضرت علیه السلام می فرمایند همه اسرارت را به دوستانت نگو.

بنده به هفت نکته که حضرت در این وصیت نامه به امام حسن علیه السلا م می فرمایند اشاره می کنم. اولین نکته اینکه حضرت می فرمایند: پسرم من تو را پاره تنم می دانم، بلکه تو همه وجود من هستی. امیرالمومنین علیه السلام در واقع به همه ما می گویند. می فرمایند آنگونه دوستت دارم كه اگر آسيبى به تو رسد به من رسيده است و من حاضرم به جای شما در دنیا بمیرم!

دومین نکته در وصیت اینکه حضرت برای انتخاب وقت وصیت کردنشان می فرمایند قلب جوان مانند زمین خالی است که هر چیزی که در آن بریزی، میتوانی آن را پرورش دهی. قلب جوان پاک است، آماده دریافت معارف است. حضرت فرمودند در این سن تو پاک هستی و گناهی نداری.

نکته چهارم در این وصیت اینکه حضرت فرمودند آرزو نداشته باشید! منظور حضرت این است که آرزوهای واهی نداشته باشید و رسیدن به آرزوهای بی ارزش را هدف خود قرار ندهید. آرزوهای بلند برای خودت در نظر نگیر. قبل از تو خیلی ها این مسیر را رفته اند ببین آنهایی که این مسیر را رفته اند در نهایت به کجا رسیده اند؟!

منظور آرزوهای زودگذر و دنیایی است که وقت انسان را می گیرند و در نهایت بی ارزشند. حضرت معتقدند که اهداف باید با ارزش و انسانی باشند. در نکته پنجم امام علی علیه السلام می فرمایند عزت نفس داشته باشید. هرگز نباید عزت نفس را زیر پا گذاشت.

نکته ششم که حضرت فرمودند بسیار مهم است. فرمودند فرصت جوانی می رود و غصه اش می ماند. یک وقت انسان دائما چیزی را طلب می کند اما به آن نمی رسد. حضرت می فرمایند جوانی که تمام شد، دیگر برنمی گردد. باید با تمام وجود استفاده کنید.

هفتمین نکته این است که در نامه ای که حضرت برای مالک اشتر نوشته اند، حضرت می فرمایند مالک برای خودم و تو یک دعا دارم. سعادتی برایت می خواهم که مسیرش از طریق شهادت است. منظور از شهادتی که حضرت فرمودند، یعنی از آن زمانی که باید در زمین جوانیت بذری بکاری، باید یک آرزو در قلبت داشته باشی که که هرگاه امام زمانت امر کردند، تو گوش به فرمان امامت باشی و هر وقت امامت اراده کرد، برای دینت جانت را فدا کنی.