اولویت برنامه های مساجد تثبیت عقیده مهدویت باشد

کد خبر: 34069
حجت الاسلام کارگر مساجد را پایگاه و قرارگاه های فرهنگی برای ظهور دانست و گفت: زیربنای فعالیت مساجد، تلاش برای ظهور و اولویت برنامه ها و فعالیت های دینی آنها تثبیت عقیده نسبت به مهدویت باشد

وارث : حجت الاسلام رحیم کارگر، مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت با اشاره به شاخصه های جوان منتظر مسجدی گفت: بدون  شک نقش جوانان در آرمان شهر مهدوی بسیار مهم است. اگر سیر حرکت اعتقادی، فرهنگی و دینی خود را در نظر بگیریم، دوران جوانی از تاثیرگذار ترین دوران زندگی هر فرد برای یاری امام زمان (عج) است و یکی ارکان حکومت حضرت مهدی (عج) برای برقراری حکومت صالحان در دنیا جوانان مومن مسجدی هستند.

 


وی بیان کرد: از طرفی جوانان با توجه به خلاقیت و توانایی هایی که دارند، می توانند، خدمات شایسته ای به مهدویت و آرمان شهر مهدوی داشته باشند.


 


حجت الاسلام کارگر به بیان ویژگی های جوان مومن و مسجدی در عصر ظهور پرداخت و ادامه داد: اولین ویژگی جوان مومن مسجدی، عقلانیت است. به این معنا که عقلانیت جوان منتظر باید بر عقلانیت دیگر افراد بشر، غلبه داشته باشد. جوان مومن مسجدی باید فردی خردمند، دانا و بصیر باشد که حق و باطل را بشناسد و در امتحانات مختلف به خوبی تصمیم بگیرد و ایفای نقش کند و این مهم نیز متکی به خرد دینی و اندیشه ای است که برخاسته از معنویت گرایی و روحیه دین مداری یک جوان است.


 


مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت، به بیان دیگر ویژگی های جوان منتظر پرداخت و گفت: هم سنخ شدن با امام زمان(عج) از دیگر ویژگی هایی فرد مسجدی است .جوان منتظر مسجدی باید از لحاظ گفتاری، کرداری، پوشش و حجاب همرنگ با امام زمان(عج) باشد در این صورت است که می تواند به نهضت جهانی امام زمان(عج) کمک کند. تا زمانی که شخص به امام زمان(عج) هم سنخ و همرنگ نشود، نمی تواند به یاری امام زمان (عج) بشتابد و در غیر این صورت حتی عنوان منتظر هم روی خود نمی تواند بگذارد.


 


 این کارشناس حوزه مهدویت، سومین ویژگی جوان مسجدی منتظر را تدین دانست و گفت: در روایات اسلامی آمده است که جوانان منتظر مسجدی در آخرالزمان، افراد متدینی هستند که در سختی های آخرالزمان و وقتی که همه از دین گریزان هستند و به سمت دین های ساختگی و کاذب می روند و ارزش های دینی را زیر پا می گذارند و از طرفی از اسلام فقط نامی باقی مانده است، هم و غمشان دینشان است و از لحاظ فکری، فرهنگی و اخلاقی  دغدغه دین دارند و اسلام در گوشت، روح و روانشان جریان دارد زیرا که می دانند به کمک دین می توانند بر دنیا غلبه پیدا کنند.


 


جوان مسجدی از تحولات دنیا آگاه است


وی آگاهی به زمان را ویژگی دیگر جوان مسجدی منتظر ذکر کرد و گفت: جوان مسجدی با آگاهی از عصر ظهور و قیام حضرت سعی دارد، آمادگی خود را برای ظهور حفظ کند، زیرا می داند که دنیا در حال تغییر است و جوان مسجدی باید تحلیل درست نسبت به تحولات دنیا داشته باشد.


 


یک جوان فعال مسجدی منتظر، باید تحولات  منفی و مثبت در دنیا را در راستای تحقق حکومت جهانی صالحان بداند و با این موضوع آشنا باشد که دنیای امروز با چه موانع و چالش هایی مواجه است. به این معنا که مدیریت آینده را درست در دستش بگیرد و در خدمت آرمان های مهدوی قرار دهد و تلاش کند مدیریت دنیا در دست افراد حق باشد نه باطل.


 


حجت الاسلام کارگر اخلاق گرایی را از دیگر ویژگی های جوان مسجدی منتظر نام برد و ادامه داد: در صورتی که فرد منتظر، اهل فعالیت های مذهبی و مسجدی باشد اما نتواند اخلاق های حسنه را در خود نهادینه کند، اقداماتش بی فایده است. زمانی مسجد رفتن و فعالیت مذهبی معنا پیدا می کند که جوان همه محاسن را در قلب و دلش جاودانه کند.از اینرو جوان مسجدی و منتظر قلب، زبان و  فکرش باید مهدوی باشد و تمام فعالیت هایش تلاش در راستای مهدویت و زمینه سازی برای ظهور باشد.


 


مدیر گروه آینده پژوهی پژوهشکده مهدویت در رابطه با اینکه در آخرالزمان چه مساجدی از بلاهای آخرالزمان در امان می مانند، گفت: طبق روایات، کسانی  از فتنه های آخرالزمان و مهالک آخرالزمان در امان هستند که به اعتقاد مهدویت پافشاری کنند و درموضوع فرج ثابت قدم باشند.


 


حجت الاسلام کارگر افزود: مساجد آخرالزمان باید مساجد مهدوی باشند به این معنا که رنگ و بوی مهدوی به خود بگیرند و اولویت برنامه ها و فعالیت های دینی آنها تثبیت عقیده نسبت به مهدویت باشد تا کوچکترین خلایی در مورد موضوع مهدویت به وجود نیاید و جلسات مهدی باوری و مهدوی شناسی در مساجد پررنگ باشد. این مساجد از بلاهای اخر الزمان در امان خواهند بود.


 


وی ادامه داد: نکته دوم اینکه در روایتی از امام حسن عسکری(ع) تاکید شده است که مهم ترین عامل برای درامان ماندن از بلاهای اخر الزمان، دعا برای ظهور حضرت مهدی(عج) است به این معنا که زیربنای فعالیت مساجد، تلاش برای ظهور باشد. مساجد باید پایگاه ها و قرارگاه های فرهنگی برای ظهور باشند و در این زمینه کمک کنند. زمینه ظهور را نه تنها در ایران بلکه در کل جهان باید فراهم شود به بیان دیگر مساجد، کانون های دینی برای آخرالزمان (عج) باشند.


 


وی ادامه داد: امروز باید  بذرهای محبت امام زمان(عج) در دل جوانان مسجدی، به تلاطم درآید و انسان مسجدی، عشق به امام زمان (عج) را بر دیگر محبت ها ترجیح دهد.

/م.ی216