جشن ولادت حضرت رقیه(س) در محفل امیرعلقمه برگزار شد+گزارش تصویری
وارث: مراسم جشن ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام محمود ابوالقاسمی و مداحی حاج حیدر خمسه، کربلایی افشین نجفی، کربلایی علی پورکاوه وکربلایی کسری شریفی در هیئت محفل امیر علقمه برگزار شد.
![](/files/fa/news/1394/3/18/139542_875.jpg)
در طول تاریخ انسان هایی که سعی و تلاش و کوشش کردند برای اینکه مثلاً عبادت کنند، زیاد هستند ولی خیلی موفق نبودند. برخی که به ظاهر موفق بودند، بلعم بن باعورا به قدری بالا رفت که مستجاب الدعوه شد. یعنی هر دعایی می کرد به اجابت میرسید. بلعم در زمان حضرت موسی علیهالسلام زندگی می کرد. فرعون نزدش میرود، به او می گوید بیا و به دادم برس، می گوید: چه کار کنم؟ گفت: جلوی موسی علیهالسلام بایست! بلعم می پذیرد.
چنین فردی که به رتبه هایی رسیده است، شیطان او را به زمین می کوبد. (خداوند سه حیوان به بهشت می فرستد، یکی سگ اصحاب کف و دیگری شتر صالح پیغمبر است و دیگری خر بلعم.) بلعم خری داشت که به سمت موسی علیهالسلام حرکت می کند و به جنگ با او می رود. خر به زبان می آید که من خر هستم یا تو؟ خریت می کنی! به جنگ موسی علیهالسلام میروی؟ به خر می گوید: ساکت شو. ساکت می شود. برای بار دوم به اذن خدا زبان باز می کند و بار سوم انقدر با چوب میزند که خر می میرد. به محض مردن خر قدرتش را از دست می دهد. خداوند می گوید: خر را به بهشت می فرستم ولی تو را نخواهم فرستاد. معنی این کار خدا یعنی کسی که سعی کند به تنهایی رشد و ارتقا پیدا کند، خریت می کند.
اگر کسی می خواهد رشد کند، شاگردی 14 معصوم علیهالسلام را نکند، جای رشد نخواهد داشت. اگر حضرت رقیه سلاماللهعلیها به ارتفاع و رشدی میرسد به این خاطر است که شاگردی کرده است آن هم به مکتب 14 معصوم علیهالسلام. اگر حضرت معصومه سلاماللهعلیها رشد می کند و یا اگر حضرت علی اکبر علیهالسلام رشد می کند چون نسبت به 14 معصوم علیهالسلام شاگردی کرده اند.
برخی همانند بلعم به موفقیت هایی دست پیدا می کنند ولی ناگاه زیر پایشان خالی می شود و زمین می خورند.
در مورد شخصیتی صحبت می کنیم که در سن کم شخصیت بزرگی دارند. نکتۀ اول این است که ایشان با وجود سن کم خود شاگردی کرده است. آن هم شاگردی محمد صلیاللهعلیهوآله و آلش.
اول در خانۀ اهل بیت علیهالسلام رفتن و دوم شاگردی کردن.
شاگرد مشخصاتی دارد. اگر اینجا کلاس درس باشد، معلم امام حسین علیهالسلام می شود. شاگردش کیست؟ هر کسی سر کلاس او باشد به تناسب فراخورش،بنا به آن انتظاری که دارد با او برخورد می کنند.
شخصی از امام لقمه نانی می خواهد تا سیر شود و یکی مبلغی پول می خواهد تا به معاش زندگی بپردازد. انتظارها متفاوت است. شخصی برای رفع خستگی می آید. هر کسی با یک درخواست و انتظاری به مجلس اهل بیت علیهالسلام میرود. متناسب با درخواستش بهره خواهد گرفت. شاگرد انتظارش از کلاس، درس است.
من به مجلس امام حسین علیهالسلام می آیم که درس بگیرم. معلم من حسینابنعلی علیهالسلام است. می خواهم به من تعلیم دهد. نتیجه اش چه می شود؟ اگر یک بار آمد و تغییر پیدا نکرد و دو بار آمد و تغییر پیدا نکرد، سوال می کند! می گوید: یک سال است که به مجلس امام حسین علیهالسلام می آیم و هیچ تغییری در من ایجاد نشده است!
اگر کسی یک سال به مجلس امام حسین علیه السلام آمده باشد و تغییر هم نکرده باشد و انتظار هم نداشته باشد و گلایه هم نکند، پس مشخص می شود که برای تغییر نیامده است. بنا به خواستۀ شما با شما رفتار می کنند. کسی که نخواهد رشد کند و ساخته شود، مهمان است نه شاگرد. مشخصۀ شاگرد، طلب کردن رشد است.
شاگرد انتظار دارد که مربی تربیتش کند. اگر مربی نظر نکرد از او درخواست می کند.
در ادامۀ این مراسم، ذاکران اهل بیت علیهم السلام، حاج حیدر خمسه، کربلایی افشین نجفی، کربلایی علی پورکاوه وکربلایی کسری شریفی به مولودی خوانی پرداختند.