جشن ولادت حضرت رقیه(س) در هیئت شهدای بسیج برگزار شد +گزارش تصویری

کد خبر: 34453
جشن ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها با سخنرانی حاج عباس عالی نژاد و مداحی ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج محمد صمیمی، حاج محمد کریمی، حاج ابراهیم رحیمی، حاج احد قدمی و حاج علی عسگری در هیئت شهدای بسیج برگزار شد.
وارث: جشن ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها با سخنرانی حاج عباس عالی نژاد و مداحی ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج محمد صمیمی، حاج محمد کریمی، حاج ابراهیم رحیمی، حاج احد قدمی و حاج علی عسگری در هیئت شهدای بسیج برگزار شد.

در ادامه متن سخنان حاج عباس عالی نژاد را می خوانید: 


شهید مسعود ملا استاد اخلاق بود. بچه های محدودۀ باشگاه نظام آباد او را به خوبی می شناسند. وقتی مسجد میرفتیم به ما می گفتند: برگرد! وارد شدی سلام کردی؟ کوچک بودیم و گنجایش ذهنمان قدری نبود که متوجه شویم او چه می گوید. به این علت بود هر جایی که مجلس ذکر اهل بیت علیه‌السلام برقرار باشد امکان ندارد که صاحب مجلس آن نباشد و خوش آمد نگوید. شهید به ما می گفت: وقتی وارد می شوی صاحب مجلس ایستاده، خوش آمد می گوید، به آنها سلام کن.

در اذن دخول حرم های مطهر داریم: آقا جان شما کسی هستی که سلام مرا جواب میدهی. صدا و حرف مرا می شنوید.

چه اتفاقی افتاده است که امروزه سلام می کنیم و جواب نمی شنویم؟ چون رسم گدایی را بلد نیستیم. چه می شود که امروز وارد مجلس میشوم امام حسین علیه‌السلام را جلوی در نمی بینم؟ جواب سلامم را نمی شنوم؟ زبان و چشم ما آلوده است. اگر آلوده نباشد ما چیزهایی را خواهیم شنید که گوش های دیگر نمی شنوند و چشم های دیگر نمی بینند.

ما رسم گدایی را بلد نیستیم. فقط هیئت میرویم و یک اصل شده است. نیتمان امام حسین علیه‌السلام باشد پاسخش را خواهیم شنید و او را خواهیم دید.

گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه نیست.

اگر من امشب همین جا که نشسته ام آنقدر دلم را آرام کنم، آماده کنم که از ته دل بگویم: " السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ " امکان ندارد آقا جوابمان را ندهد.

امشب آمدیم در خانۀ امام حسین علیه‌السلام بیایید امشب عهد کنیم. امشب آمدیم تا دستمان را بگیرد. امشب عهد کنیم، برای فرد کناریمان دعا کنیم.

روایت از پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله داریم: دعای برادر مومن در حق برادر مومن دیگر صد در صد اجابت می شود. چرا؟ چون من با زبان برادرم گناه نکردم. برادر مومن من هم با زبان من گناه نکرده است.

برای برادرمان دعا کنیم. آن وقت این نورانیت به گوش و چشم اثر می کند.

امام صادق علیه‌السلام می فرمایند: نیت انسان مومن وارسته از عمل او بهتر است. نیت شخص بدکار از عمل او بدتر است. هر کسی بنابر نیتی که دارد عمل می کند.

من نیت کردم در مجلس اهل بیت علیه‌السلام شرکت کنم، مشکلی برایم پیش آمد و نتوانستم؛ برایم می نویسند.

در مکارم الاخلاق و صحیفۀ سجادیه آمده است: خداوندا نیت مرا بهترین نیت قرار بده، عملم را به بهترین اعمال سوق بده. نیت، قصد و عزم و انجام کاری، یعنی نیت ریشه و اصل عمل است. همۀ اعمال ما را با نیتمان می سنجند.

جابر بن عبدالله انصاری می فرماید: پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: دو نفر در اجر و پاداش با هم برابر هستند. شخصی که خداوند به او پول داده است و او آن را در راه خدا خرج می کند و به وسیلۀ مالش باعث شادی و رضایت خداوند می شود. چنین شخصی با فقیری که می گوید: خدا یا اگر پولی که به برادرم دادی به من هم بدهی در راه رضای خدا خرج خواهم کرد. اولی با عملش کار نیک می کند و دومی با نیتش.

نیت باید واقعی باشد. ما دو ملک داریم. خداوند به آنها می فرماید: کار خوب می کند، ثبت کن؛ کار بد می کند، ثبت کن. به ملک ثبت حسنات می گوید: نیت خیر کرد بنویس. ما نیت می کنیم امروز که به مجلس خانم رقیه سلام‌الله‌علیها رفتم، نماز شب بخوانم. رفتم به مجلس و قوۀ بدنی ام اجازه نمی دهد که نماز شب بخوانم! ولی ثوابش را می نویسند. ولی نیت بد نوشته نمی شود حتی گناه انجام شده تا هفت ساعت نوشته نمی شود.

در ادامه این مراسم؛ ذاکرین اهل بیت علیه السلام حاج محمد صمیمی، حاج محمد کریمی، حاج ابراهیم رحیمی، حاج احد قدمی و حاج علی عسگری به مدیحه خوانی و مولودی خوانی پرداختند.