حاج مهدی توکلی:خداوند میداند برای شما چه چیزی خوب است شما خودتان نمیدانید

کد خبر: 35129
مراسم شب چهارم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی حاج حیدر خمسه در حسینیه بیت الحسن علیه السلام برگزار شد.
وارث:  مراسم شب چهارم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حاج مهدی توکلی و مداحی حاج حیدر خمسه در حسینیه بیت الحسن علیه السلام برگزار شد.

در ادامه متن گزیده ای از سخنرانی حاج مهدی توکلی را می خوانید:




امام زین العابدین علیه‌السلام در دعا می فرمایند: خداوندا مرا غنی و بی نیاز از مردم قرار بده. در ادامه می فرمایند: روزی مرا وسیع قرار بده. ما خیال نکنیم که روزی مختص به مادیات است. همه باید دعا کنیم که به ما روزی وسیع بدهد. در حدیث داریم که در عرفان شعبان آخر سال است و رمضان اول سال. میدانید که عرب ها سال قمریشان با محرم آغاز می شود ولی از نظر معنوی شروع سال ماه مبارک رمضان است. بهار سال، ماه رمضان است.

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است. این روزی است که هم محبت اهل بیت علیهم السلام در دل باشد و هم برائت از دشمنان اهل بیت علیهم السلام. همین که ماه رمضان بتوانید روزه بگیرید، روزی است، برخی نمی توانند. ختم قرآن کردن در این ماه روزی است. روزی معنای وسیعی دارد.

امام سجاد علیه‌السلام هم دعا می کند که خداوند روزی اش را زیاد کند. انفاق کردن هم روزی است. همین که امام علی علیه‌السلام افطاری خود را دادند روزی است. اولاد صالح و زن خوب روزی است. روزی هم مادی است و هم معنوی.

در حدیث آمده: دنیا به اندازۀ آب دهان سگ برای خدا ارزش ندارد. امام علی علیه‌السلام فرمودند: دنیا مرداری بیش نیست که سگ ها و کلاغ ها دنبالش می روند. برخی چیزی از مال دنیا ندارند به همین علت به دنیا فحش می دهند. امام علی علیه‌السلام رئیس حکومت بود و دنیا در مشتش بود و می فرمود که دنیا بی ارزش است.

خیلی ها هم ندارند و می گویند: دنیا ارزش ندارد ولی اگر ثروتمند باشند چنین نمی گویند. امام علی علیه‌السلام پسرانش را وصیت کردند: دنبال دنیا نروید و عمرتان را صرفش نکنید. اگر دیدید دنیا به سمت شما می آید به آن اعتنا نکنید که وقتتان را می گیرد. چه دنیا به او رو کند و چه پشت کند دیدگاهش نسبت به دنیا همین است.

روزی ها دست خدا است و خداوند تقسیم میکند. خداوند روزی برخی را تنگ می کند و روزی برخی را وسیع. خداوند هیچ چیز را مساوی تقسیم نکرده است. اگر خداوند همه چیز را یک جور خلق کند، زیبایی در نظر نمی آید. کسانی که شمال زندگی می کنند جای خشک که میروند لذت می برند و ما که شمال میرویم لذت می بریم. همه چیز زیباست و خداوند همه چیز را زیبا خلق کرده است.

نظر خدا این است که بالا، پایین باشد. چرا؟ چون امور دنیا بچرخد. اگر همه پولدار باشند دیگر نانوا وجود نخواهد داشت. بدترین حالت این است که مساوی باشیم. خداوند می فرماید: ما بین شما معیشتتان را تقسیم کردیم. دوست داشتیم برخی بالاتر باشند و برخی پایین تر.

خداوندا هر چه تو بدهی خوب است. هر چه تو ندهی خوب است. هر چه خداوند بدهد و ندهد خوب است. ما راضی به رضای خداوندیم. خداوند هر چه بخواهد ما می پسندیم.

در دایـره قسمت ما نقطه تسلیمیم        لطف آنچه بنمایی و حکم آنچه تو فرمایی

خداوند میداند برای شما چه چیزی خوب است شما خودتان نمیدانید. خداوند دوست دارد روزی ها را بالا و پایین کند تا یکدیگر را استخدام کنیم. در بالا و پایین شدن روزگار نمره ها مشخص می شود.

یکی درد و یکی درمان پسندد             یکی وصل و یکی هجران پسندد

من از درمان و درد و وصل و هجران       پسندم آنچه را جانان پسندد