مؤمن، هرگز باطل را همراهی نمی کند

کد خبر: 35300
مؤمن هرگز باطل را همراهی نکرده و با آن به مقابله برمی‌خیزد و به تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای و برنامه‌هایی نمی‌نشیند که آداب قرآنی و سنت‌های اسلامی را به سخره می‌گیرند.

وارث: حجت‌الاسلام محمد حاج ابوالقاسم، در پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در آیین ترتیل خوانی حرم مطهر گفت: خداوند انسان را از داشتن روابط پنهانی با جنس مخالف منع کرده و به پسران فرموده با دخترانی که با جنس مخالف روابط پنهانی دارند ازدواج نکنید.

استاد حوزه علمیه قم افزود: حفظ آبروی مؤمن، عدم همراهی با باطل، جواب دادن نیکی به نیکی ازجمله مهم‌ترین درس‌های جز پنجم قرآن کریم برای داشتن یک زندگی قرآنی به مؤمنان است.

وی افزود: خداوند در اولین آیات جز پنجم پسران را از ازدواج با دخترانی که با جنس مخالف رابطه پنهانی دارند منع کرده و پسران گفته است که حق ندارد با دختران روابط پنهانی داشته باشند و از همین روی مراجع تقلید چت کردن با جنس مخالف با ترس از این‌که احتمال گناه وجود دارد منع کرده‌اند و اجازه چت کردن دختر و پسر مؤمن را با یکدیگر نداده‌اند.

این سخنران دومین درس جز پنجم قرآن را برای مؤمنان وظیفه‌شناسی زنان در مقابل همسران خود عنوان کرد و گفت: در همین راستا در روایات از حضرت رسول صلی الله علیه وآله بیان‌شده که زنان اگر در قرائت نمازهای یومیه، روزه‌داری، شناخت حق ولایت امیر علیه السلام و تبعیت از شوهر خود خوب عمل کنند از هر دری که بخواهند خدا آنها را وارد بهشت کرده و جهاد زن در زندگی خوب شوهرداری  کردن است.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم استفاده از حکمیت در مشکلات خانوادگی و زناشویی را از دیگر درس‌های قرآن عنوان کرد، افزود: اگر میان خانواده ترس اختلاف می‌رود باید یک حکم از خاندان زن و یک حکم از خاندان زن برای رفع اختلاف وارد شوند که اگر حکما خوب و ناصح باشند، به ‌طور یقین آمار طلاق در کشور کاهش می‌یابد.

وی افزود: ولایتمداری و تبعیت از خدا، رسول و اولی الامر از دیگر وظایف مؤمنان است و اولی الامر کسانی هستند که سخن و عمل آنها قرآنی بوده و خداوند به‌واسطه آنها عذاب را از گناهکاران دور کرده، شهرها را آباد می‌کند و رزق و باران را به‌واسطه آنها بر بندگان نازل می‌کند.

استاد حوزه علمیه قم تدبر در قرآن برخلاف سایر ادیان و پرهیز از بازنشر شایعات را دیگر وظیفه مؤمنان دانست و ادامه داد: مؤمن هیچ‌وقت یک شایعه را بدون منبع و صحت سقم به دیگران منتقل نمی‌کند.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم افزود:  میانجی گر در خیرات و دعا کردن برای به برادران مؤمن و پرهیز از واسطه شر شدن  از توصیه‌های جز پنجم قرآن به مسلمانان است.

وی تصریح کرد: بی‌پاسخ نگذاشتن خوبی‌ها دیگران و خوبی را با خوبی و یا خوبی بیشتر جواب دادن از سنت‌های مؤمنان و مسلمانان است و از ما خواسته ‌شده ضمن این‌ که از ما خوبی را با خوبی پاسخ دهیم، تقاضا شده آبروی مؤمن را حفظ  کرده و به دیگران تهمت نزنیم.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: مؤمن هرگز باطل را همراهی نکرده و با آن به مقابله برمی‌خیزد و به تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای و برنامه‌هایی نمی‌نشیند که آداب قرآنی و سنت‌های اسلامی را به سخره می‌گیرند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها

/م.س215