در شب دوازدهم رمضان الکریم در هیئت نوباوگان قنات آباد برگزار شد+ گزارش تصویری

کد خبر: 35687
مراسم شب دوازدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام علی پناه و مناجات خوانی حاج مرتضی طاهری و مداحی حاج کاظم غفار نژاد درهیئت نوباوگان قنات آباد تهران برگزار شد.
وارث: مراسم شب دوازدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام علی پناه و مناجات خوانی حاج مرتضی طاهری و مداحی حاج کاظم غفار نژاد درهیئت نوباوگان قنات آباد تهران برگزار شد. 

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام علی پناه را می خوانید: 

در شب دوازدهم رمضان الکریم در هیئت نوباوگان قنات آباد برگزار شد+ گزارش تصویری


بحث پیرامون عواملی که در حسن عاقبت موثر است. مهمترین و اصیل ترین هدفی که در زندگی همه خوبان عالم دنبال می شود رسیدن به حسن عاقبت است. مومن طوری زندگی و سلوک می کند که آخرش عاقبت به خیر می شود. این اصیل ترین و بزرگترین هدف است. مومن نگران عاقبتش است، دغدغه برای این موضوع دارد ؛ پیامبر اکرم صلوات الله علیه پیش بینی امروز را داشتند که می فرمایند: می رسد روزگاری که در آن حفظ ایمان به قدری سخت می شود که می شود شبیه نگهداشتن آتش در کف دست!

خیلی ها این آتش را می اندازند و ایمان خود را به راحتی می فروشند. در زیارت جامعه کبیره از زبان امام هادی علیه السلام خطاب به اهل بیت علیهم السلام عرض می کنیم: خداوند شما را معصوم افریده است و به شما توفیقی مرحمت کرده که خطایی از شما سر نزند. دچار انحراف نشوید. با اینکه این خانواده معصوم هستند اما دغدغه برای عاقبت به خیری شدیدی داشتند. در دعاهای امام سجاد علیه السلام این دعاها و درخواستها تکرار شده و خود این تکرار کاشف از اهمیت این امر است. امام سجادی که صاحب عصمت است وقتی که به درگاه الهی دعا می کنند یکی حوائجشان این است. می فرمایند: خدایا کاری کن که با عفو و رحمتت عاقبت به خیر بشوم.
مهمتر از سنگ اول سنگ آخر است. آن نیم بندی که برای آخرت ببریم مهم است. این در حالیست که نباید چشم پوشی از سنگ اول داشت آنچه که بین ما رواج دارد و خیلی هم حکیمانه است این ضرب المثل اینجا مشخص است . خشت اول گر نهد معمار کج/ تا ثریا میرد دیوار کج

در قرآن خداوند می فرماید: " یا ایها الذین آمَنوا آمِنوا "  ای کسانی که ایمان آوردید در ایمانتان تجدید بیشتری کنید. به خدا بیشتر اعتماد کنیم. وعده های خدایی را نادیده نگیریم و اعتماد به آن داشته باشیم.

خدا باز هم می فرماید: تو بیا نزد یش من، من کاری می کنم تو (بنده) بی نیاز شوی. در دعای ابوحمزه ثمالی در این شب ها می خوانیم: خدایا ممنونم که چتر حمایت خودت را بر سر من باز نمودی و نگذاشتی من نیازمند دیگران بشوم و اکرام نمودی و من را به مردم حواله ندادی که اگر اینکار را می کردی مردم به من اهانت می کردند. خداوند باز هم می فرماید: بیا نزد خودم و بی نیاز باش از مردم.

در داستان حضرت موسی علیه السلام خدا می فرماید: که ما تمام ندیمه ها را بر تو حرام کردیم که از شیر پاک مادرش بخورد تا ایشان پاک و مباح بزرگ شوند و علیه فرعون قیام کند.

شرط اول قدم در رسیدن به حسن عاقبت به خیری این است که مومن عوامل  موثر در عاقبت به خیری را شناسایی کند و در برنامه زندگی خود لحاظ کند. مهمترین عامل از نگاه قرآن مجید تقواست. حسن عاقبت مخصوص متقین است. متقین کسانی هستند که خدا را باور کرده اند. سابقه تا زمانی محترم و ارزشمند است که عاقبت خراب نشود. به قول فرمایشات حضرت امام رحمت الله علیه: ملاک، حال فعلی افراد است!

در شب دوازدهم رمضان الکریم در هیئت نوباوگان قنات آباد برگزار شد+ گزارش تصویری