حجت الاسلام جان نثاری: این شرافت را حتی امیرالمومنین(ع) و هیچ نبی و ولی ندارد!

کد خبر: 36050
مراسم شب شانزدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام جان نثاری و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام، حاج مجید شعبانی، حاج محسن عرب خالقی در هیئت الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.
وارث: مراسم شب شانزدهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام جان نثاری و مداحی مداحان اهل بیت علیهم السلام، حاج مجید شعبانی، حاج محسن عرب خالقی در هیئت الزهرا سلام الله علیها برگزار شد. 

در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام جان نثاری را می خوانید:

سخنران:حجت الاسلام شیخ مصطفی جان نثاری / مداحان:حاج مجید شعبانی ، حاج محسن عرب خالقی

مسلمان و معتقد به قرآن و پیرو آل الله علیهم السلام باید در عقیده به قرآن راسخ و محکم به گونه ای که برای پاسخ به شبهات ذره ای سستی و خلل در اعتقاد ایجاد نکند. قرآن به عنوان محکمترین سند اسلام و حقانیت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و تنها معجزه باقی مانده از تمام پیامبران صلوات الله علیهم و اوصیاء در تاریخ است. هیچ یک از معجزات پیامبران پیش روی مردم و در وصف العین مردم نیست.

از مواردی که قرآن بیان می کند و تمامی چیزهایی که تاریخ بیان می کند نقل است. تنها معجزه ای که وجود دارد و باقی مانده است قرآن می باشد. در تمامی موارد می توان از قرآن یاد گرفت، قرآن کریم برای قسم خوردن و ... نمی باشد. توحیدی هم یکی از مهمترین مسائلی است که قرآن معرفی می کند. از فرمایشات امام خمینی رحمت الله علیه: اگر قرآن نبود باب معرفت الله الی الابد بسته بود. توحید شناسی که خود قرآن معرفی کرده است، نصف قرآن را از آن توحید کرده است.

کسی که از معرفت قرآن فاصله گرفته است به خرافات روی آورده است و دچار انحرافات شده است. خدا را گاهی جسم،گاهی شبهی از نور، تلقی کردند؛گاهی برای خدا مکانی تصور کردند،گاهی خدا را بروی تختی که روی آن نشسته است، گاهی می گفتند امکان روئیت خداوند در این دنیا وجود ندارد و در آخرت قابل روئیت هست.

امام علی علیه السلام در باب توحید می فرمایند: با همه چیز هست بدون اینکه قرینه چیزی باشند، از هرچیزی جداست بدون اینکه از آن فاصله داشته باشد، در هر چیزی داخل است نه مثل داخل بودن شئ در شئ دیگر، خارج از هر چیزی نه مثل خارج بودن شئ از شئ دیگر وحدت است و وحدتش ابدی است سرپایی است که به ستونی تکیه ندارد همیشگی است که بقایی در طول زمان نیست.

توحیدی که قرآن بیان می کند این است:"اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ. فی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَیُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فِیهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَال. رِجَالٌ لَّا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَن ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ ۙ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ.

یکی از اعجاز قرآن این است که دعوت به تحدی می کند سوره هایی که اول آن مقطعه و آخر آن توحید  است.

یکی دیگر از اعجاز قرآن اخبارات قرآن در آینده است. "الم غُلِبَتِ الرُّومُ فِي أَدْنَى الْأَرْضِ وَهُم مِّن بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَيَغْلِبُونَ فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِن بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ " این آیات را در یک چند جمله خلاصه می توان کرد: پیامبری که در آن زمان زندگی می کردند امکانات ارتباطی وجود نداشت و مرز بین ایران و رم دور از حجاز و مکه جنگ هایی بین این دو کشور بود که طبق این آیات خداوند خبر می دهد که رومی ها در نزدیکترین نقطه مرکزی مرز خود شکست خوردند. بعد از آن خداوند می فرمایند در چند سال آینده پیروز می شود که بعد از 7 سال این خبری را که قرآن می دهد محقق می شود.  

خداوند خبر داد از بقا نسل شریف رسول اکرم صلوات الله علیه از وجود حضرت زهرا سلام الله علیها به تعبیر شجره مبارکه: آیه 24 سوره ابراهیم،سوره نور و سوره مبارکه کوثر. "لَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلاً كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء" عقیله پاک مانند درخت پاکیزه می ماند. پیامبر صلوات الله علیه می فرمایند: درخت پاکیزه من هستم و شاخه آن فاطمه سلام الله علیها و میوه های آن حسن و حسین علیهما السلام است.

تنها کسی که به دنیا آمد که هم پدر دارای عصمت بود و هم مادر معصومه بود حضرت مجتبی علیه السلام بود. پدر ولی الله مادر ولیة الله. این شرافت را حضرت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام  و هیچ نبی و ولی ندارد. این مختص به حسنین علیهما السلام و زینبین سلام الله علیهما می باشد. تفسیر هم در این آیه همین می باشد:"مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقیانِ" و از تلاقی این دو دریا: "َخْرُجُ مِنْهُما اللّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ" این دو دریا،دریای امامت و ولایت علی مرتضی علیه السلام و دریای عصمت و طهارت فاطمه الزهرا سلام الله علیها است و از این دو دریا لؤلؤ و مرجان یعنی حسنین علیهما السلام،که امام حسن علیه السلام لؤلؤ قرآن است و امام حسین علیه السلام مرجان قرآن است.


حجت الاسلام جان نثاری: این شرافت را حتی امیرالمومنین(ع) و هیچ نبی و ولی ندارد!