شب بیست و نهم ماه رمضان در مهدیه امام حسن مجتبی (ع)+ گزارش تصویری

کد خبر: 37065
مراسم شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و با مداحی حاج سعید حدادیان و کربلایی محمد حسین حدادیان در هیئت محبان فاطمة الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

وارث: مراسم شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان با سخنرانی حجت الاسلام کرمی و با مداحی حاج سعید حدادیان و کربلایی محمد حسین حدادیان در هیئت محبان فاطمة الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

در ادامه خبر متن سخنرانی حجت الاسلام کرمی را می خوانید:

حجت الاسلام کرمی: التهابات فتنه اهل نفاق را وادار می‌ کند که مردم آنها را بشناسند

دوران امیرالمومنین علیه السلام دوران فتنه بوده است. گروه های درونی با هم دعوا دارند و مهم ترین نکته در این جریان نفاق است.

اینکه شخص جاهلی بازیچه دست سران فتنه شود و وارد میدان شود، در جریان فتنه عادی است. از عوامل محرک، این ظرفیت و پتانسیل در دست اهل فتنه هست که فضا را غبار آلود کند و اشتباه در تشخیص پیش بیاید.

امروز می‌ خواهیم در مورد فواید فتنه صحبت کنیم:

اگر این هزینه هنگفت که با آن برخورد می‌ شود آن چیزهایی که ماحصل فتنه هست را درس بگیریم آثار و برکات خودش را دارد.

در جریان یکی از جنگ ها یکی از زنان پیامبر صلوات الله علیه را مورد اتهام قرار دادند، آیاتی در قرآن در دفاع از آن زن نازل شده که نشان میدهد آن ماجرا دسیسه و جنگ روانی بر علیه ایشان بوده است، آن زن می گوید: در این سفر من با پیغمبر بودم وقتی خواستند حرکت کنند من احساس کردم احتیاج به قضای حاجت دارم و بدون اطلاع ساربان رفتم وقتی برگشتم دیدم گردنبندم نیست، یقین کردم آنجا که قضای حاجت داشتم انداختم وقتی برگشتم دیدم اثری از کاروان نیست. دیدم هوا رو به تاریک شدن است و ممکن است کاروان را پیدا نکنم و گم شوم و تصمیم گرفتم در همان جا بمانم. بر همین مبنا من همان جا نشستم هوا داشت تاریک میشد دیدم شتر سواری می‌ آید که از کاروان جا مانده بود. داستان را که برای او گفتم من را سوار کرد و خودش پیاده آمد و تا مدینه هم یک کلمه این مرد از من سوال نکرد. وقتی به کاروان رسیدیم در کاروان شایعه ای درست کردند و گفتند همه این اتفاقات داستان بوده و آنها با هم قرار گذاشته بودند. و معلوم می‌ شود اصل این ماجرا مسئله ای بوده بر علیه پیغمبر صلوات الله علیه.

در جریان فتنه بعضی ها وظیفه شان شایعه سازی کردن است و جرم اینها به لحاظ معنوی متفاوت است.

در فتنه تخریب اموال عمومی و ریختن در خیابان ظاهرش شر است ولی سراسر خیر است. خیر آن چیست؟ اگرچه ممکن است زیر ساخت های اساسی کشور آسیب ببیند ولی تا این اتفاقات نیفتد تفکیک میان حق و باطل برای ما مقدور نیست.

التهابات فتنه اهل نفاق را وادار می‌ کند که مردم آنها را بشناسند. فکر نکنید شر بود. شرایط بعد از فتنه شرایط رسیدگی به اهل فتنه است. اگر کسی درایت داشت و از خواص بود، مثل اسامه بن زید بن حارثه پسر خوانده پیغمبر صلوات الله علیه بود و در جریان حضرت علی علیه السلام و معاویه بی طرف بود و امام او را بی اعتنایی کردند.

جریان سکوت جریان سنگینی است. برترین افراد در فتنه افرادی هستند که ساکت اند و می‌ فهمند.

امیرالمومنین علیه السلام به حسن بصری می‌ فرمایند: روز بصره کجا بودی؟ گفت: می‌ خواستم در جنگ شرکت کنم هاتفی در گوشم گفت: اون کسی که می‌ کوشد و نمی کوشد هر دو در جهنم هستند.

عایشه تا زمانی که عثمان زنده بود با او دعوا داشت وقتی مرد پیراهنش را بر می‌ دارد و فتنه درست می‌ کند. بیشترین درگیری را این دو نفر داشتند. مروان بن حکم می‌ گوید دیدم عثمان را طلحه کشت و من انتقام خون عثمان را در آخرین لحظه از طلحه گرفتم. در جریان فتنه همان دروغی که فتنه گران می سازند، خودشان پایه ریزی کرده اند.

چهره منافق مانند آب زلالی است که وقتی سنگ می‌ اندازی داخلش متوجه کثیفی داخلش می‌ شوی.

امیرالمومنین علیه السلام در مورد این جریان می‌ فرمایند: اینها همیشه ادای انسان های مسلمان را در آورده اند و هیچوقت جلوی تیر نبوده اند و اینجاها انسان منافق را می‌ شناسیم.


 التهابات فتنه اهل نفاق را وادار می‌ کند که مردم آنها را بشناسند