استاد رائفی پور:رسانه برای افراد سلیقه سازی می کند!+ گزارش تصویری
وارث: مراسم بزرگداشت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام در مسجد صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با سخنرانی استاد رائفی پور و مداحی حاج احد قدمی برگزار شد.
در ادامه متن سخنان استاد رائفی پور را می خوانید:
یک مسلمان باید امام زمان خود را بشناسد وگرنه مرگش به مرگ جاهلیت بوده است. در کشور های دموکراسی هر کسی که بیشتر رأی بیاورد حق با اوست. این جریان درست نیست زیرا بیش از نصف دنیا مسیحی است و اگر دموکراسی شیوه درستی بود، ما نیز باید مسیحی می شدیم. اگر دموکراسی شیوه صحیحی بود حق با لشکر این زیاد بود زیار تعدادشان بیشتر بود.
"اَکثَرُهُم لایَفقَهون أَکْثَرُهُمْ فاسِقُونَ: اکثر آن ها نمی فهمند و اکثر آن ها فاسق و بدکار هستند" خیلی اوقات اکثریت نمی فهمند و شعور ندارند و فاسق نیز هستند. حتی رأی اکثریت را در تمام موقعیت ها قبول ندارند و اگر به نفعشان نباشد با آن مقابله می کنند.
در فلسطین مردم به حماس رای دادند و به جریانی که با اسرائیل مرتبط بود رای ندادند ولی آن ها گفتند ما دموکراسی را به رسمیت نمی شناسیم. در عربستان سعودی دموکراسی و حقوق بشر وجود ندارد و انتخاباتی صورت نمیگیرد و حکومت سلطنتی است. مشرکین مکه ماه حرام را رعایت می کردند اما سعودی ها به کشتار مردم یمن پرداختند!
بعد از شکل گیری دموکراسی بحث راجع به این است که رای مردم را چگونه جمع کنند. چیزی که رای مردم را بتواند تغییر دهد، مبنای شکل گیری رسانه شد. مدیریت رسانه یعنی چگونه مردم را با رسانه مدیریت کنیم.
اساتید عالی رتبه روانشناسی، جامعه شناسی و مردم شناسی و ارتباطات، جمع می شوند و خروجی یک شبکه را تشکیل می دهند. ما در برابر رسانه آزاد نیستیم، اگر آزاد بودیم و تاثیری نداشت شبکه ای مانند بی.بی.سی هزینه بالایی را صرف اخبار فارسی نمی کرد. بی.بی.سی برای پخش خبر انگلیسی از مردم کشور خود مالیات دریافت می کند.
سلیقه انسان ها با تصویر عوض می شود. اسلام به ما می گوید که چشم هایمان را مدیریت کنیم. مومنان کسانی هستند که چشمان خود را نگه دارند.
" ز دست دیده و دل هر دو فریاد/که هرچه دیده بیند،دل بخواهد"
اگر مردی خیانت کند، به دنیال آن زن نیز خیانت می کند و آمار طلاق در جامعه بالا می رود و بچه های نا به سامان افزایش می یابند. در جامعه ما از هر پنج ازدواج، یک ازدواج منجر به طلاق میشود! این آمار به فکر و توقعات ربط دارد. وقتی چیزی اصل قرار گرفت، بابت آن هزینه می دهیم. این روزها به جای ازدواج هدف جوانان درس خواندن شده است یعنی حاضر نمی شوند در خانه ای ساده زندگی مشترک خود را آغاز کنند اما حاضرند در خانه های دانشجویی با سختی زندگی کنند و مدرک بگیرند. رسانه برای افراد سلیقه سازی می کند.
وقتی مردم نمی فهمند کجای کار آن ها ثواب دارد، نتیجه این می شود که شخصی بیست بار حج واجب می رود اما پول حج را برای کمک به شروع زندگی یک زوج جوان صرف نمی کند. قوم لوط دچار گناه همجنس بازی شدند. یک روز فرا رسید و خداوند قصد کرد بر آن ها عذاب بفرستد.
در دوران پیری حضرت ابراهیم علیه السلام ملائکه بر ایشان نازل شدند و اعلام کردند از همسرت ساره خداوند فرزندی به تو عطا میکند. حضرت ابراهیم قصد داشت به حضرت لوط علیه السلام که برادر زاده اش بود بگوید که عذاب قوم لوط هم رسیده است. ملائکه به شکل چهار جوان خوش سیما نزد قوم لوط رفتند. بعد از ورود به منزل لوط، قوم لوط جلوی خانه لوط تحصن کردند.
وقتی جامعه ای دچار انحراف شده باشد، عملکرد یک پیغمبر می تواند برای ما سند باشد. حضرت لوط به شدت نگران انحراف جامعه خود بود و به مردم اعلام کرد: "من را مفتضح نکنید، این ها مهمانان من هستند،اگر فشار جنسی به شما آزار می رساند،با دختران من ازدواج کنید".
نگذارید سن ازدواج بالا برود. جوان ها نیاز به ازدواج دارند و نباید پدر مادر ها سخت بگیرند. ماهواره ها بسیاری از زندگی ها را از هم می پاشد، انسان با چشم می بیند اثر می پذیرد. علم روانشناسی می گوید 60 درصد آموزش از طریق چشم است. آن ها به این نتیجه رسیدند که با جنگ نمی شود ایرانی ها را مغلوب کرد!
در دوستانتان اثر بگزارید خدا در زندگی شما اثر می گذارد. پیغمبر صلی الله علیه واله وسلم سیزده سال در مکه کار فرهنگی انجام داد، پنجاه نفر به ایشان گرایش پیدا کردند. سی سال بعد سه تمدن بزرگ دنیا، ایران و مصر و روم مسلمان شدند.
قرآن می گوید در این مسیر شما را مسخره می کنند، نترسید. فرزندان شما همان گونه که مالتان را به ارث می برند، عاقبتتان را نیز به ارث می برند. حضرت علی علیه السلام در برخی جنگ ها از یک قوم چند نفر را نمی کشتند. سلمان علت این امر را جویا شد و حضرت پاسخ دادند: می بینم که در آینده از نسل این چند تن که هدایت شده اند چه شیعیان پاکی به وجود می آیند. رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم چهل مورد و امام صادق علیه السلام هفتاد مورد از نشانه های آخر الزمان را می گویند، یک مورد از نشانه ها این است: "در آخر الزمان زمانی می رسد که جوانان با ناسزا گفتن به پدر و مادر یکدیگر با هم شوخی می کنند".