حجت الاسلام سعیدیان : هر چه به دوره ظهور نزدیک تر شویم وسوسه های شیطان بیشتر می شود+ گزارش تصویری

کد خبر: 40498
جشن ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام سعیدیان و مداحی حاج احد قدمی، حاج محمد کمیل ، کربلایی حسین خسروی و کربلایی بهنام غافلی در هیئت کربلا برگزار شد
وارث: جشن ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام سعیدیان و مداحی حاج احد قدمی، حاج محمد کمیل ، کربلایی حسین خسروی و کربلایی بهنام غافلی در هیئت کربلا برگزار شد.
در ادامۀخبر متن سخنرانی حجت الاسلام سعیدیان را می خوانید:
حجت الاسلام سعیدیان : هر چه به دوره ظهور نزدیک تر شویم، در روایات داریم که شیطان وسوسه هایش را خیلی بیشتر افزایش می دهد

پیش بینی های آخرالزمان
بخشی از روایات امیرالمومنین علیه السلام پرداختن به اتفاقات آخرالزمان است. خیلی مسئله آخرالزمان مهم است. چرا اهل بیت علیهم السلام باید وقت بگذارند و این پیش بینی ها را بفرمایند. بیشتر پیش بینی های اهل بیت علیهم السلام مسئله اخلاقیات است، نه اتفاقاتی که در آخرالزمان می افتد. علتش این است که هر چه به آخرالزمان نزدیک می شویم به دوره ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه نیز نزدیک تر می شویم و هر چه به دوره ظهور نزدیک تر شویم، در روایات داریم که شیطان وسوسه هایش را خیلی بیشتر افزایش می دهد. آنقدر که در روایات داریم که امام صادق علیه السلام فرمودند: شیطان هر آنچه که دارد در آخرالزمان رو می کند. لذا فرمودند: شما  در آخرالزمان گناهانی را می بینید که اصلا در مخیره بشریت نمی گذشت. پیامبر صلی الله علیه و آله در مسجدالحرام آن چنان برای مردم آخرالزمان گریه می کردند که پرسیدند: برای چه این چنین گریه می کنید؟ پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: برای امت آخرالزمان. آنقدر که پیامبر صلی الله علیه و آله غصه ما را می خوردند ما نگران هستیم؟ پرسیدند: مگر در آخرالزمان چه می شود؟ حضرت فرموده بودند: در آخرالزمان دنیا وارونه می شود. گفتند وارونه یعنی چه؟ فرمودند: هر چیزی که در ذهنت به عنوان محسنات اخلاقی است، بد می شود. 72 صفت اخلاقی را پیامبر در آنجا می فرمایند. علی بن ابیطالب علیه السلام فرمودند: مردم آخرالزمان به صفتی دچار می شوند که به واسطه آن صفت هر چه دعا کنند خداوند دعایشان را مستجاب نمی کند. فرمودند: زمانی بر امتم می رسد که ظاهر دین در آنها جریان دارد ولی بیشتر به ظواهر شریعت می پردازند تا هسته دین. حضرت فرمودند: چنین کسانی هر دعایی کنند، خداوند دعایشان را مستجاب نمی کند. اکثر ما ملاکمان برای عاقبت به خیر شدن نماز و روزه است. در روز عاشورا لشگر عمر سعد هم نماز جماعت خواندند. همه کسانی که از کنار اهل بیت علیهم السلام بریدند لا ابالی و هرزه نبودند. امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: چه بسیار خوبانی که عاقبت به خیر نشدند. گفتند یعنی چه؟ فرمودند: ظاهرش خوب بود و فکر می کرد عاقبت به خیر می شود.
گیر کارمان کجا است؟ امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: آخرالزمانی ها ظاهرشان خوب است و به ظواهر شریعت می پردازند ولی باطنشان مشکل دارد. نماز و روزه باید بر ما اثر می گذاشت. آیت الله احمدی میانجی1 می فرمودند: این آیه قرآن را دیدید که می فرماید: «مَنْ كَانَ فِي هَٰذِهِ أَعْمَىٰ فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَىٰ»2 کسی که در این دنیا کور باشد در آخرت هم کور است. بعد ایشان می فرمودند: این کوری منظور، کوری ظاهری نیست، چون اگر این معنا باشد ظلم است و می فرمودند: دعا کنید معنای این آیه این نباشد که اگر کسی در این دنیا امیرالمومنین علیه السلام و امام زمان عجل الله تعالی فرجه را نبیند، آن دنیا هم به او هیچ چیزی را نشان نمی دهند. مشکل همه ما این است که فکر می کنیم خیلی خوب هستیم.

توجه به باطن 

امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: کورترین کوران عالم می دانید چه کسانی هستند؟ گفتند: چه کسانی هستند؟ فرمودند: آن کسی که به خودش نظر نمی کند. شنیدید که می گویند «من عرف نفسه فقد عرف ربه»3 یعنی اگر کسی بنشیند به درونش توجه کند. بعضی گناهان 20 سال ترک کردن می خواهد. سید بحرالعلوم 25 سال قهقهه نزد بعد از 25 سال دیدند قهقهه می زند و شاد است. پرسیدند: سید 25 سال است که اینطور نخندیدی چه شده است؟ گفت: 25 سال پیش خوشم می آمد که مردم می گفتند باریکلا عجب منبری رفته است. الان دیدم دیگر نظر مردم برایم مهم نیست و برای خداوند به منبر می روم. اگر دیر بجنبیم دیگر وقتی برای جبران اشتباهاتمان نداریم. شمر لعنت الله علیه قاری قرآن و جانباز جنگ صفین در رکاب علی بن ابیطالب علیه السلام بود.

مرحوم آیت الله فلسفی4 تعریف می کردند به منزل آیت الله بروجردی5 رفتم و دیدم ایشان آستین هایشان را بالا زده اند و وضو گرفته اند و دور حوض وسط حیاط قدم می زنند و مانند ابر بهار گریه می کنند. منتظر شدم تا ایشان برای نماز بیایند، وقتی آمدند گفتم چرا اینقدر دیر کردید؟ ایشان فرمودند: نیم ساعت است دارم فکر می کنم آیا چیزی در پرونده اعمالم پیدا می شود؟

امام صادق علیه السلام فرمودند: دیدید بعضی ها هنگام مردن پلکشان باز و بعضی بسته است؟ عوام الناس می گویند آن کسی که پلکش باز بوده است، چشمش به دنیا بوده است و آن کسی که پلکش را بسته بوده است چشمش را از دنیا برداشته است. این اشتباه است. آقا فرمودند: خداوند می خواهد بگوید شما در حد یک پلک زدن هم وقت ندارید. بدانید تمام حساب و کتاب های آن دنیا از باطن است.

تمام شادی ها و عزاها برای این است که این جشن و روضه ها وسیله ای برای صعودمان شود.

شهریار خیلی زیبا گفت:

اي جلوه جمال و جلال خدا علي                          يا مظهر العجائب و يا مرتضي علي

از شهريارِ پيرِ زمين گير دست گير                         اي دستگيرِ مردم بي دست و پا علي

جز يك نَسب كه از تو به خود بسته چيستم           من آنچنانكه آل علي هست نيستم

امّا مرا هم اي علي از خود مران كه من                تا چشم داشتم بهر حسينت گريستم

امام علی علیه السلام می فرمودند به چهره فاطمه سلام الله علیها که نگاه می کنم غم های عالم از دلم زدوده می شود.

/1102101304

حجت الاسلام سعیدیان : هر چه به دوره ظهور نزدیک تر شویم، در روایات داریم که شیطان وسوسه هایش را خیلی بیشتر افزایش می دهد

پی نوشت:

1.    

علی احمدی میانجی (۱۳۰۶-۱۳۷۹ش) از علمای قرن چهاردهم . وی در حوزه‌های میانه، تبریز و قم تحصیل کرد و مجتهد شد. وی در حوزه علمیه قم علاوه بر تدریس دروس دوره سطح، درس اخلاق نیز می‌گفت. احمدی میانجی به تفسیر قران و مباحث حدیثی علاقه داشت و آثاری نیز در این موضوعات نگاشته است. وی در آثار فقهی خود به موضوعات روز جامعه نیز پرداخته است. کتاب‌های مکاتیب الرسول و مکاتیب الائمه درباره نامه‌های پیامبر(ص) و ائمه و کتاب‌های مالکیت خصوصی در اسلام و لزوم وزارت اطلاعات در حکومت اسلامی در شمار آثار اوست. احمدی میانجی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بسیاری داشت. تأسیس صندوق قرض الحسنه و مؤسسه قالیبافی در میانه بخشی از اقدامات اوست. احمدی میانجی از علمایی بود که در دوران جنگ ایران و عراق در جبهه‌ها حضور می‌یافت. یکی از فرزندان وی نیز در طول جنگ شهید شد.

2.    

سوره اسراء آیه 17

3.     بحارالأنوار، ج۲، ص۳۱

4.   میرزا علی آقا فلسفی در ربیع‌الاول ۱۳۳۹ (برابر با هشتم دی ماه ۱۲۹۹ خورشیدی) در تهران به دنیا آمد.

5.  سید حسین طباطبایی بروجردی (۱۲۵۴ در بروجرد - ۱۰ فروردین ۱۳۴۰ در قم) از مراجع شیعه ایرانی در سدهٔ چهاردهم می‌باشد. وی به مدت هفده سال زعیم حوزه علمیه قم و به مدت پانزده سال تنها مرجع تقلید شیعیان جهان بود