هیئات راه‌های نفوذ آمریکا و خیانت‌های یزیدیان زمان را برای مردم بیان کنند

کد خبر: 41667
حجت الاسلام والمسلمین تقوی گفت: زیبایی مجلس حضرت سیدالشهدا (ع) به ابراز احساسات و شور است در حالی که عده‌ای می‌خواهند به بیان مطالب عقلانی در این مجالس بسنده شود.
وارث: حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران روز 13 مهرماه 94 در نخستین هم‌اندیشی مسئولان و اعضای ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان تهران گفت: عاشورای امسال به دلیل جان‌باختگان تشنه‌لب فاجعه منا فضا، شتاب و شور دیگری دارد و انشاءالله بتوانیم از این خون‌ها و مظلومیت مظلومان بهره ببریم. 

وی جهان‌بینی اسلامی و توحیدی که انسان را موجودی برتر و دارای روح خدایی می‌داند متفاوت از جهان‌بینی‌ای که انسان را موجودی ابزارساز یا میمونی تکامل یافته می داند، دانست و افزود: ما انسان را کلمه الله و حزب الله می دانیم و خودمان برترین مدال افتخار را به او داده است.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران ادامه داد: مسلمانان انسان را صرفا حیوانی ناطق یا موجودی ابزارساز یا میمونی تکامل یافته نمی‌دانند. فرهنگ هر ملتی ریشه در اعتقاداتش دارد و فرهنگ ما ریشه در چنین تعریفی از انسان دارد.

وی با اشاره به اینکه مراسم دینی بایدها و نبایدهایی دارد که با شناخت آنها کارها به درستی پیش می‌رود، گفت: دین و مذهب مجموعه‌ای از برنامه‌ها، اعتقادات، احکام و اخلاقیاتی است که ریشه وحیانی و آسمانی دارند و با چنین نگاهی برنامه‌های مذهبی قداست پیدا می‌کنند؛ بنابراین هر طرح و برنامه‌ای که در تضاد با این قداست باشد و یا صدمه و لطمه‌ای به دین وارد کند موجب دور شدن از اهداف می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی قداست‌شکنی در مراسم مذهبی را گناهی نابخشودنی دانست و افزود: برخی فقها تجری یعنی جرات بخشیدن به دیگران برای گناه کردن را گناه می‌دانند هر چند در ظاهر گناهی صورت نگرفته باشد. به این اعتبار قداست‌شکنندگان جرم دوچندانی دارد.

وی با بیان اینکه باید قداست و حرمت مراسمات مذهبی و در رأس آنها عاشورا حفظ شود، یادآوری کرد: برخی از سخن‌ها نباید در بعضی مجالس بیان شود زیرا حرمت‌شکنی و قداست‌زدایی می‌کنند. باید به اقتضای ظرفیت مخاطب سخن گفت همچنان که قرآن به طور تدریجی برای عموم مردم بیان شد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: حفظ قداست مجالس مذهبی یک اصل مهم برای تمام برگزارکنندگان مراسمات مذهبی باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش آمیختگی عقل و احساس را یکی از ویژگی های مراسم مذهبی دانست و گفت: عده‌ای می گویند برپایی دسته‌های عزاداری، پخش اذان صبح و رعایت حجاب موجب اذیت و آزار ما می‌شود این در حالی است که زندگی در یک جامعه اسلامی تبعاتی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی با اشاره به اینکه ابراز احساسات پاک در مجالس مذهبی نباید با خرافات همراه شوند، ادامه داد: مرثیه‌سرایان و مداحان یکی از عوامل شورآفرینی و شکوه احساس در مجالس حسینی هستند و نمی‌دانم چرا عده‌ای به اینها حمله می‌کنند؛ مگر سایرین اشتباه نمی‌کنند که مدام به اینها حمله نمی‌شود؟

وی زیبایی مجلس امام حسین را ابراز احساسات و شور دانست و گفت: عده‌ای می‌خواهند صرفا مطالب عقلانی با حضور انسان‌های اتوکشیده بیان شود؛ اینها نیز خوب است اما صرف مطالب عقلانی یک برگ را هم تکان نمی‌دهد در حالی که احساسات موجب تحرک، شور و پویایی می‌شود. هیئتیان در نتیجه همین احساسات و شور در زمره نخستین همراهان نهضت امام (ره) بودند.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه اسلام انسان بی احساس و دارای قساوت قلب را بیمار می‌داند، گفت: فردی از پیامبر اسلام (ص) پرسید چگونه قساوت قلبم را درمان کنم، حضرت فرمودند مستمندان را اطعام کنم و دست نوازش بر سر یتیمان بکش.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه مجالس مذهبی باید همراه با شعائر اسلامی باشد، یادآوری کرد: دستگاه‌ها و سازمان‌های حکومتی صرفا کمک‌کننده برگزاری مراسمات مذهبی باشند و اداره برنامه‌ها بر عهده مردم باشد.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی ادامه داد: مساجد، هیئات و حسینیه‌ها تقویت‌کننده معنویت و روحیه شجاعت و مقاومت باشند همچنان که قیام سیدالشهدا (ع) حرکتی برخاسته از مقاومت بود.

وی ادامه داد: هیئات راه‌های نفوذ آمریکا و خیانت‌های یزیدیان زمان را برای مردم بیان کنند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان تهران با بیان اینکه هیئت‌ها باید ولایتمدار باشند، گفت: ما تشیع انگلیسی و اهل تسنن واشنگتنی نمی‌خواهیم زیرا آنها آب به آسیاب دشمن می ریزند و در مسیر اهداف دشمن حرکت می‌کنند.

وی در پایان نوآوری و وقت‌شناسی را از الزامات هیئات دانست و گفت: هیئتی ها باید به اقتضای زمان برای روشنگری مردم برنامه‌ریزی کنند تا موجب تعالی و پیشرفت ملت و کشور شود.

/1102001307