پاسخگویی کارشناسان به زائران غیر ایرانی در جمکران
وی ابراز داشت: هدف این معاونت در این فعالیت ها، تعمیق و تبیین قرآن و فرهنگ اهل بیت (ع) در میان مردم در حوزه ملی و فراملی است؛ پس نخستین قدم مخاطب شناسی است و برای شناخت نیاز مخاطبان از روش های گوناگون استفاده کرده و تلاش می کنیم تا خدمات فرهنگی بهتری ارائه نماییم.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران خاطرنشان ساخت: با توجه به تکثر خدمات فرهنگی، باید معترف باشیم که هنوز در آغاز راه هستیم؛ محافل قرآنی و ذکر مناقب اهل بیت(ع)، سخنرانی، کارگاه های آموزشی، حلقه های معرفت، پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی، کتاب و کتابخوانی، تکریم زائران، ارائه خدمات آموزشی و معرفتی با رویکرد دینی ویژه کودکان و نوجوانان به ویژه گرو هایی که به شکل گروهی به مسجد مشرف می شوند از جمله فعالیت های فرهنگی مسجد است.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی خاطرنشان ساخت: 130 استاد خواهر و برادر که از دانش آموختگان حوزوی میباشند، در این امر با واحد فرهنگی همکاری دارند؛ مسجد مقدس جمکران مکانی عبودی است و فعالیت ها در راستای سوق دادن به سوی عبادت و توسعه معنویت در جامعه انجام می شود.
وی افزود: در همین راستا، تا کنون 30 هزار نفر در جمکران از خدمات تصحیح الصلوه بهره مند شدند؛ همچنین با توجه به حضور زائران 30 کشور جهان، حوزه ویژه ای برای زائرین غیر ایرانی اختصاص پیدا کرده و کارشناسان زبان های انگلیسی، اسپانیولی، عربی، ترکی و اردو به سوالات زائران غیر ایرانی پاسخ می دهند.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران گفت: گاهی اوقات میهمانانی از ادیان دیگر در مسجد حضور پیدا می کنند که توسط این کارشناسان با مبانی اعتقادی و جایگاه مسجد آشنا می شوند.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی تصریح کرد: از دیگر فعالیت های این معاونت، ویژه برنامه های معرفتی و قرآنی برای پرسنل مسجد به صورت مستمر می باشد؛ همچنین در عرصه پژوهش و نشر، رویکرد اصلی مسجد بر آن است که این مکان ملجأ مهدویت باشد و تمام علاقه مندان حوزه بتوانند از این ظرفیت بهرهمند شوند.
وی در پایان بیان داشت: تعمیق پژوهش ها در حوزه مسجد، مهدویت و فرهنگ دینی از برنامه های مسجد مقدس جمکران بوده و مطابق با اطلاعاتی که از مبادی گوناگون به مسجد می رسد، حوزه نشر تلاش می کنند که متناسب با نیاز مخاطب خدمات متنوعی ایجاد نماید.
/1102101305