وضعیت اسکان زائرین حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در پایان ماه صفر

کد خبر: 45646
عضو کارگروه بهداشت و درمان زائرین پیاده حضرت علی بن موسی الرضا(ع) گفت: پایگاه های پیش بینی شده برای خدمت به زائرین امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در ایام پایانی ماه صفر، از پانزدهم تا 19 آذرماه در مسیرهای بین جاده ای و از 18 آذرماه تا بیست و یکم این ماه در مشهد مقدس خدمات ارائه خواهند داد.
وارث: محمدحسین مومنی عضو کارگروه بهداشت و درمان زائرین پیاده حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در گفتگو با خبرنگا ما درباره پیش بینی تعداد زائرینی که تا پایان ماه صفر برای زیارت امام هشتم(ع) وارد شهر مشهد می شوند بیان کرد: با توجه به شوق زائرین برای حضور در حرم آقا علی بن موسی الرضا(ع) در این ایام، که هر ساله بیشتر می شود ، پیش بینی می کنیم ۲۰۰ هزار زائر به صورت پیاده وارد مشهد شوند.

وی تصریح کرد: طبق آمار هر سال و گزارشات رسیده، بیشترین زائران پیاده از محورهای قوچان و نیشابور وارد شهر مقدس مشهد خواهد شد.

مومنی به تشکیل کارگروه استقبال از زائرین اشاره کرد و افزود: یک کارگروه متشکل از بسیج جامعه پزشکی، جمعیت خدمتگزاران به زائرین پیاده، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان تامین اجتماعی خراسان رضوی ، هلال احمر خراسان رضوی و نظام پزشکی و نظام پرستاری مشهد مقدس تشکیل شد؛ که بر اساس آمار رسیده قرار است حدود ۱۸۵ پایگاه اسکان در داخل شهر مشهد و ۱۵۰ پایگاه در مسیر بین جاده ای برپا شود.

به گفته وی خدمات ارائه شده از جمله اسکان ، تغذیه و بهداشت و درمان،  از ۱۵ آذر تا ۱۹ آذرماه در مسیرهای بین جاده ای  و از ۱۸ آذرماه تا ۲۱ این ماه در مشهد مقدس ارائه خواهد شد.

عضو کارگروه بهداشت و درمان زائرین پیاده حضرت علی بن موسی الرضا(ع) افزود: کلیه پزشکان و پرستاران از سراسر کشور و شهر مشهد که مایل هستند در این ارائه خدمت، همیاری داشته باشند می توانند با مراجعه به سایت zaerin8.ir/ و تایید لینک خادمین و دریافت تاییدیه، عضو جمعیت خدمتگزاران شوند.

مومنی درخصوص خدمات ارائه شده به کاروان های پیاده در مسیر بین جاده ای و شهر مشهد بیان داشت: کلیه خدمات اولیه و سطح ۲ در تمام اسکان ها اجرا خواهد شد و همچنین در صورت نیاز به خدمات سطح ۳ درمانی و اعزام به بیمارستان هماهنگی های لازم هم صورت گرفته است.

وی ضمن اشاره به ورود اولین کاروان پیاده در روز اربعین و رایگان بودن خدمات ارائه شده اظهار داشت: به ازای هر ۲۵۰۰ زائر پیاده یک درمانگاه درنظر گرفته شده است و با توجه به تعداد زائرین پیاده تقریبا ۳۰ تا ۴۰ درمانگاه در نظر گرفتیم و تمامی خدمات ارائه شده به صورت رایگان خواهد بود.

منبع: نبض شهر

/1102001307