مسجد به عنوان قرارگاه انقلابی بصیرت و معنویت در محلات عمل کند

کد خبر: 48633
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی را با نام مسجد در جهان می شناسند، گفت:مسجد به عنوان قرارگاه انقلابی بصیرت و معنویت در محلات عمل کند.
وارث : حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، در همایش سراسری ائمه جماعات استان تهران که در حسینیه الزهرا و با حضور جمع کثیری از ائمه جماعات استان برگزار شد، با اشاره به نزدیکی سالروز دهه فجر، گفت: انقلاب اسلامی راه خود را در ٣٧ امین سال پیروزی با رهبری یک مرجع بزرگوار پیش می برد. بعد از انقلاب اسلامی ایران، دیگر حنای انقلاب های بزرگ جهان رنگی ندارد و ما عصر جدیدی را که به نام امام خمینی(ره) شناخته شده، آغاز کرده ایم. انقلاب اسلامی ایران استقلال را در جنبه های زیادی متحقق کرده است. از نظر آزادی ما جز برترین کشورها هستیم. وقتی هم می گوییم جمهوری اسلامی حضور شگفت انگیز مردم در انتخابات را داریم که بیانگر و تضمین کننده این جنبه از انقلاب است.


 


حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اینکه از علایم حیاتی انقلاب اسلامی این است که دشمنی ها رو به تزاید است، ادامه داد: آمریکایی ها، صهیونیست ها، انگلیسی ها و سعودی ها حتی یک روز از ضربه زدن به انقلاب حتی در دوره پسا برجام کوتاه نیامده اند. در این اتفاق دستگیری ملوانان آمریکایی هم دیدیم که نیروهای ما قدرت خودشان را به رخ دشمن کشیدند.


 


وی در بخش دیگری از اظهاراتش بیان کرد: در هر کجای جهان برویم حلقه های انقلاب اسلامی قابل رویت است. نمونه آن شیخ زکزاکی در نیجریه است که وقتی به حرکت امام خمینی پیوست تعداد شیعیان نیجریه کمتر از هزار نفر بود در حالیکه امروز بیش از ٢٠ میلیون پیرو ائمه اطهار (ع) در نیجریه داریم. در عربستان سعودی هم اقلیت منفعل شیعه با رهبری مرحوم شهید نمر در حال انسجام جدید است.


 


رئیس مرکز با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ما را در جهان با مسجد می شناسند، اضافه کرد: امروز روحانیت شیعه باید برای گام های بلند با محوریت مسجد در جهت ترویج مکتب فکری امام خمینی، ترویج دستاوردهای انقلاب، افشای چهره پلید ستمشاهی و استکبار جهانی به میدان بیاید زیرا عده ای به دنبال تطهیر و بزک کردن رژیم شاه و هم چنین استکبار جهانی هستند. مسجد باید به عنوان قرارگاه انقلابی بصیرت و معنویت در محلات عمل کند و در برابر همه هجمه ها ایستادگی نماید. فضای مسجد هم باید سرشار از برنامه های جذاب و غنی برای نمازگزاران باشد.


 


وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به دو انتخابات پیش رو در سال جاری، یاداور شد: انتخابات از مصادیق امری است که حیثیت نظام به آن گره خورده است. اینجاست که باید جلوه مردم سالاری دینی نظام ما به رخ جهان کشیده شود. با هر انتخاباتی مبانی ما مستحکم تر می شود و مانور زیبایی از اقتدار و عزت در کشور به نمایش گذاشته می شود. همه ما باید پشت سر مقام معظم رهبری باشیم و در صدر این حرکت هم ائمه جماعات و مسجدی ها باید حضور داشته باشند. با توجه به بیانات مقام معظم رهبری راهبرد حضور حداکثری، انتخاب اصلح، جلوگیری از نفوذ، فرستادن عناصر شجاع و ولایی به مجلس و برگزاری انتخابات سالم و عادلانه راهبردهایی مهمی هستند.


 


حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان این نکته که مسجدی ها را باید به درک درست تجهیز کنیم، با تاکید بر حضور پرشور مردم در صندوق های اخذ رای مساجد، ادامه داد: شورای نگهبان همیشه مورد هجمه دشمن بوده است و دشمن می خواهد از این سد گذر کند. لذا حرکت عمومی شورای نگهبان باید مورد حمایت باشد. ما باید شاخص ها را تبیین کنیم. درست است که مساجد برای همه است اما مسجد پایگاه انقلاب اسلامی و ولایت است.


 


وی با بیان اینکه باید در مساجد از حضور سخنرانانی که رعایت حرمت مسجد را نمی کنند و اهانت می کنند جلوگیری به عمل آید، گفت: در شهرستان های استان تهران به علت ویژگی های های قومیتی حساسیت های بیشتری وجود دارد و مساجد باید ظریفتر عمل کنند.


 


رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به رویکرد سال ٩٤ درباره مسجد و جوانان، گفت: رویکرد جوان گرایی پیش روی ماست و ما باید این شاخص را داشته باشیم که نیمی از جمعیت مسجد را جوانان تشکیل دهند. رویکرد مرکز رسیدگی به امور مساجد در سال ، تقویت تعامل مسجد و بانوان است. سال آینده هم به نام حضرت زهرا(س) متبرک شده چرا که هم با نام ایشان شروع می شود و هم با نام مبارکشان پایان می یابد. تقاضا دارم از رویکرد تقویت مسجد و بانوان استقبال شود و پیشنهادات ارسال گردد تا بتوانیم با انجام پژوهش ها و برنامه ریزی ها این موضوع را جلو ببریم.


 


وی با بیان اینکه تا دیماه امسال ١١٥٢ مسجد نماز جماعت صبح را در مسجد برگزار می کنند که امیدواریم این آمار تا پایان سال به ١٤٠٠ مسجد برسد، گفت: درباره نهضت قرآنی هم ٤٠٠ مسجد کرسی تلاوت برگزار می کنند و تفسیر آیات منتخب در ١٥٠٠ مسجد انجام می شود. همچنین در اسفندماه همایش تقدیر از فعالان قرآنی را خواهیم داشت.


 


حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به برقراری شورای فرهنگی در مساجد، نشست های ستارگان محراب، دهه تکریم و روز جهانی مسجد، ادامه داد: تا پایان سال نظام جامع فرهنگی مسجد تدوین می شود و در سال آینده در ٢٠٠ مسجد مستقر خواهد شد. همچنین مباحث آموزشی را با این شعار که اداره مسجد یک تخصص است و با حرکتی جدید آغاز کرده ایم و طرح های زیادی را آماده کرده ایم. خواهش من این است که این مباحث آموزشی و بسته های محتوایی جدی گرفته شود. در حال حاضر برای استقرار نظام مالی در ٢٢٠٠ مسجد اقدام شده که امیدواریم بتوانیم کامل کنیم. همچنین از ائمه جماعات درخواست می کنم که بیمه مسجد جدی تلقی شود چرا که تجربیات تلخی در حوادث ناگوار در مسجد وجود دارد.


 


رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه همه باید کمک کنیم تا مرکز بهتر بتواند فعالیت های خود را پیش ببرد، گفت: لازم می دانم یاد کنم از بزرگان روحانیت که در صدر آنها امام خمینی(ره) هستند که با کمک یارانشان انقلاب اسلامی رقم خورد. همچنین لازم است یاد کنیم از شهید حجت الاسلام و المسلمین تمام زاده به عنوان مدافع حرم، حجج الاسلام و المسلمین اخوان و مرتضایی دو نفر از مهاجران الی الله در حادثه منا و همچنین آیت الله طاهری از معنونین تهران که روز گذشته به رحمت الهی پیوستند.


 

/1102101305