حجت الاسلام رضوانی: راه رسید به خیر و خوبی چیست؟
جشن میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام مهدی رضوانی و مداحی حاج احد قدمی و کربلایی مهدی محسنی در هیئت سفیرالحسین علیه السلام برگزار شد
وارث: جشن میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام مهدی رضوانی و مداحی حاج احد قدمی و کربلایی مهدی محسنی در هیئت سفیرالحسین علیه السلام برگزار شد.
در ادامۀ خبر متن سخنان حجت الاسلام رضوانی را می خوانید:

ماه رجب از ما گذشت. دعایی در ماه رجب هست که به ما گفته اند بعد از هر نماز این دعا را بخوانید " يَا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ (مِنْ) كُلِّ شَرٍّ" از خدا طلب خیر می کنیم که خدا به ما خیر بدهد. آخر دعا هم می گوییم "أَعْطِنِي بِمَسْأَلَتِي إِيَّاكَ جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيَا وَ جَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ" خدایا به من لطف کن و همۀ خیر دنیا و همۀ خیر آخرت را به من اعطا کن، در ادامۀ دعا می گوییم " وَ اصْرِفْ عَنِّي بِمَسْأَلَتِي إِيَّاكَ جَمِيعَ شَرِّ الدُّنْيَا وَ (جَمِيعَ) شَرِّ الْآخِرَةِ" خدایا من را از همۀ شرّ دنیا و آخرت دور بدار. در ابتدا گفتیم جمیع خیر الدنیا... یعنی در دنیا خیر زیاد است و بعد گفتیم جمیع الشرّ دنیا یعنی در دنیا شرّ هم زیاد است. در آخرت مگر یک شرّ فقط نیست؟ نه جهنم فقط برای ما یک تمثیلی است، ما فکر می کنیم شرّ آخرت فقط همین است که ما را از پا آویزان می کنند و سُرب داغ روی سر ما میریزند و ما را جایی می گذارند که مار و عقرب و اینها است، خدا مهربانتر از اینهاست...
شرّ آخرت فقط یک چیز است، شرّ آخرت دوری از رحمت خداست، شرّ آخرت این است که خدا و اهل بیت علیهم السلام نگاه در چشم تو نکنند، همه را تحویل بگیرند و تا به تو میرسند رویشان را برگردانند. شرّ آخرت دوری از رحمت خدا است، این است که تو تنها در یک گوشه ای می مانی و غریب می شوی، همه رهایت می کنند. " همه" چه کسی است؟ همه از نظر ما چه کسی است؟ منظور همۀ مردم است؟ نه، همه از نظر ما کسی است که خالق همۀ ما است.
در دعا داریم از خدا طلب خیر کنید، خیر چیست؟ امام هادی علیه السلام فرمودند اهل بیت عصمت و طهارت اول و آخر همۀ خیر ها هستند، منتهای همۀ خیرها هستند. ما در دنیا از خدا خیر زیاد می خواهیم، خیر دنیایمان هم میدانیم چیست، خیر آخرت هم میدانیم چیست و آن را هم میخواهیم. شرّ دنیا را نمی خواهیم، شرّ آخرت را هم که فهمیدیم چه چیزی است. طلب خیر می کنیم و طلب دوری از شر. اما چرا هرچقدر دعا می کنیم چیزی گیرمان نمی آید؟
امام هادی علیه السلام فرمودند گنجینۀ خیر دست ما است، راه رسیدن به این گنجینه توسل به اهل بیت علیهم السلام است.
حیف شد که ماه رجب از ما گذشت ان شاالله که ماه شعبان با بخشش و آمرزش از ما بگذرد. پیامبر اکرم صلوات الله علیه دهۀ آخر ماه شعبان ذکر قنوتش در همۀ نمازها فقط یک چیز بود " اللّهم إن لم تکن قد غفرت لنا فی ما مضى من شعبان فاغفرلنا فیما بقی منه" خدایا اگر در این ایامی که در شعبان گذشت ما را نبخشیدی در بقیۀ آن ما را ببخش تا پاک از ماه شعبان رد شویم.
در دعای ماه رجب آخر دعا داریم " حَرِّمْ شَيْبَتى عَلَى النَّارِ " خدایا محاسنم را بر آتش جهنم حرام کن و در دعای ماه شعبان می گوییم خدایا بهشت جای ما باشد، ما را در جهنم نبر. در ماه رمضان در دعای " یاعلی و یاعظیم" می گوییم " فیمَنْ تَمُنُ عَلَیْهِ، وَاَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ" خدایا من را داخل بهشت کن.
شبهای احیاء دعای جوشن کبیر می خوانیم که هزار اسم خدا است و این اسامی خدا ده تا ده تا جدا شده است و بین آنها یک جمله دارد " الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنَا مِنَ النَّارِ یا رب" خدایا ما را در آتش جهنم نسوزان.
امام سجاد علیه السلام سی دعا دارد برای هر روز ماه رمضان. در دعای اول ماه رمضان به خدا عرضه می داریم " پروردگارا من را از خواب غفلت بیدار کن تا ماه رمضان را در غفلت بگذرانم"
در دعای روز آخر امام سجاد علیه السلام از خدا می خواهد به او عصمت بدهد، یعنی چه؟ یعنی حداقل سودی که هر سال می توانی در ماه رمضان کسب کنی این است که در آتش جهنم نسوزی.
حضرت زهرا سلام الله علیها می فرماید " شقی ترین افراد کسی است که ماه رمضان بگذرد و آتش جهنم بر او حرام نشود "
نهایت چیزی که در ماه رمضان باید نصیب ما بشود طبق گفتۀ امام سجاد علیه السلام رسیدن به مقام عصمت است. این عصمت، عصمتی اکتسابی است که خدا در انسان به تعداد سالهای زندگی انسان این توفیق را نصیب او می کند.