حجت الاسلام ادیب یزدی: حضرت رقیه(س) والاترین شهید کربلا بود

کد خبر: 54107
یکی از مسلمیات کربلا که وجود حضرت رقیه سلام الله علیها هستند را متأثراً از تألیفات به تشکیک می اندازند یا ادعا می کنند علی اصغری در میان نبود و این چیزها را هم بعضی از اشخاص در همین زمان هم به زبان می آورند. اطلاعات دقیق را باید از خود اهل بیت علیهم السلام بگیریم.

وارث: جشن میلاد حضرت رقیه سلام الله علیها با سخنرانی حجت الاسلام ادیب یزدی و مداحی حاج حیدر خمسه در محفل یاس کبود برگزار شد.

در ادامه خبر متن سخنان حجت الاسلام ادیب یزدی را می خوانید:

حجت الاسلام ادیب یزدی: حضرت رقیه(س) والاترین شهید کربلا بود

فصل اول: فداکاری برای دین

یکی از مختصات خاندان عظیم الشأن اسلام این است که برای حفظ و اشاعه دین، خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله در خط مقدم هستند. یعنی دلالت بر حقانیت این نظام فکری می کند. اگر خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله ذره ای بر این حقانیت تردید داشتند اصراری نداشتند که این قدر فداکاری کنند. اینکه در صلوات بعد از نام پیامبر صلی الله علیه و آله بلافاصله خاندان ایشان را نام می بریم به گواهی عقل و حکمت ایشان جانشینان پیامبر صلی الله علیه و آله هستند.

فداکاری های حمزه سیدالشهدا را حضرت علی علیه السلام و فرزندانشان باید زنده نگه می داشتند. مولای متقیان علی علیه السلام فرمودند: اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم قرار دهید و از من بخواهید پوست جویی را از دهان مورچه ای بیرون بکشم به خدا قسم زیر بار این معامله ننگین نخواهم رفت. علی را چه به ظلم. عادت به فداکاری و فرصت جویی در این خاندان وجود دارد. ایشان نگاه می کنند که کجا لازم است حضور پیدا کنند و فوراً خودشان را به آن جا می رسانند. نوع نگاه و تربیت اهل بیت علیهم السلام این گونه است.

هنگامی که پیامبر گرامی اسلام می خواستند فدک را به صدیقه طاهره سلام الله علیها تقدیم کنند حضرت فرمودند: فدک را با من چه کار؟ پیامبر صلی الله علیه و آله بار سوم فرمودند: فاطمه جان این امر خدای متعال است و حضرت فاطمه سلام الله علیها تا این سخن را شنیدند قبول کردند. با منت قبول کردند.

این خانواده، خانواده عزت و شرف و پرچم دار اسلام واقعی هستند. این فصل اول سخنان من بود که شدت فداکاری را در خاندان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ببینید.

فصل دوم: فدا کردن همه چیز برای اسلام

در روزگار وجود مبارک سیدالشهدا علیه السلام این فداکاری در حد بسیار بالاتری لازم است. بنی امیه کمر به از بین بردن اهل بیت علیهم السلام گذاشته بودند. هم بنی امیه و هم بنی عباس یک بند از عهدنامه شان از بین بردن خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله بود. یک بندش نابود کردن کل اسلام بود. سالار شهیدان وقتی از این عهدنامه با خبر شدند با تمام وجودشان وارد میدان شدند.

فصل دوم درباره اینجا است که آقا امام حسین علیه السلام همه متعلقات خودشان را به میدان آوردند. درباره حضرت رقیه سلام الله علیها این بانوی عظیم الشأن اسلام سلام الله علیها یک شرطی را به شما یادآوری می کنم که اولاً مسلماً ایشان فرزند امام حسین علیه السلام هستند و مادرشان جناب ام اسحاق بودند که در ایام نفاس از دنیا رفتند. لذا سیدالشهدا علیه السلام، هم برای ایشان پدر بودند و هم مادر. ارتباط پدر با فرزندی که بدون مادر بزرگ شده است یک ارتباط کاملاً ویژه است. لذا این شدت وابستگی حضرت رقیه سلام الله علیها با پدرشان سیدالشهدا علیه السلام موجب می شد که در هر فرصتی در آغوش پدرشان باشند و خودشان را فقط برای پدرشان عزیز و شیرین زبانی می کردند.

بنی امیه بعد از واقعه کربلا سعی وافری کردند که هیچ واقعه ای از واقعه کربلا نقل نشود. می خواستند کربلا را در کربلا دفن کنند. چون وقایع کربلا خیلی تکان دهنده و سازنده بود. بنی امیه پول عجیب و غریبی در این زمینه صرف کردند و آدم های زیادی را هم در این زمینه خریدند. می خواستند وقایع کربلا را مخدوش کنند. لذا حرف های ضد و نقیض مخصوصاً در نوشته های اهل سنت خیلی می بینید.

یکی از مسلمیات کربلا که وجود حضرت رقیه سلام الله علیها هستند را متأثراً از تألیفات به تشکیک می اندازند یا ادعا می کنند علی اصغری در میان نبود و این چیزها را هم بعضی از اشخاص در همین زمان هم به زبان می آورند. اطلاعات دقیق را باید از خود اهل بیت علیهم السلام بگیریم. شما برای اینکه جایگاه حضرت رقیه سلام الله علیها را در خاندان امام حسین علیه السلام بررسی کنید باید به سراغ سید بن طاووس و شیخ مفید بروید. شیخ مفید شخصیتی است که امام زمان عجل الله تعالی فرجه با سر و پای برهنه به تشییع جنازه اش آمدند. ما کسی را در حد شیخ مفید نداریم. خوشبختانه شیخ مفید هم وارد مقتل شده است. ما علامه مجلسی رحمت الله علیه را داریم. قطعاً حضرت صاحب بر سر قبر او آمدند.

من دلم می سوزد که عالمی می آید و یکی از قطعی ترین مسائل را زیر سوال می برد. منبر جای بیان شکیات نیست. چرا می آیی و شبهه ای را بیان می کنی که در ذهن مردم می ماند ولی حل شبهه را بیان نمی کنی؟ خودت می گویی معلوم نیست. ولی چرا بیان می کنی؟ وقتی به قطعیت نرسیدی که نباید بیان کنی. ولی من به قطعیت رسیده ام. سر و جانم به فدای خادمین حضرت رقیه سلام الله علیها. ما به قطع رسیده ایم و پایش هم ایستاده ایم و نتیجه اش را هم دیده ایم. ولی تو که به نتیجه نرسیده ای نباید حتی بیان کنی. اگر به برکت حرم حضرت رقیه و حضرت زینب سلام الله علیها نبود دیگر دمشقی هم باقی نمانده بود. بنازم گنبدی که بر فراز مرقد مطهر زینب کبری سلام الله علیها وجود دارد و بر عرش اعلی می بالد.

این هم مظلومیت کربلا و حضرت سیدالشهدا علیه السلام است که والاترین شهید کربلا را هم در وجودش تشکیک می کنند. شهیدی که از داغ فقدان پدرش فوت کرد.

/1102101304

حجت الاسلام ادیب یزدی: حضرت رقیه(س) والاترین شهید کربلا بود