روزه داران از مصرف خرما غافل نشوند
وی با اشاره به اینکه از مصرف بیش از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها پرهیز شود، افزود: در زمان افطار و سحر تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه در حد متعادل استفاده شود.
وی تصریح کرد: یکی از عادات غلط غذایی روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد در هنگام شروع افطار آب سرد، نوشابه و ... استفاده می کنند و این در حالیست که باید افطار خود را با کمی آب گرم آغاز کنند.
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مصرف آب زیاد در هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی می شود، اظهار داشت: بسیاری از افراد پس از صرف سحری از بیم تشنگی در طول روز مقدار فراوانی آب می نوشند که این امر کار درستی نمی باشد.
کاوه ای با بیان اینکه روزه داران از مصرف تنقلات در فاصله ای افطار تا سحر پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: افراد باید از پرخوری در وعده های سحری و افطار از جمله مصرف غذاهای چرب، سرخ کردنی ، قند و شکر پرهیز کنند.
وی گفت: نوشیدن چای در وعده سحر توصیه نمی شود چرا که موجب افزایش دفع ادارار و از دست رفتن نمک های معدنی مورد نیاز بدن انسان می شود.
/1102101305