حاج منصور ارضی: هر مسئولی که بر زیردست خود رحم نکند، بهشت بر او حرام می شود

کد خبر: 57566
بیانات حاج منصور ارضی در زیارت عاشورا مورخ دوازدهم مرداد ماه 1395 حسینیه لباس فروشان
وارث: مراسم زیارت عاشورا با نوای حاج منصور ارضی در تاریخ دوازدهم مرداد 95، در حسینیه صنف لباس فروشان برگزار شد.

در ادامه خبر متن سخنان حاج منصور ارضی را می خوانید:


حاج منصور ارضی: هر مسئولی که بر زیردست خود رحم نکند، بهشت بر او حرام می شود



اَعُوذُبِاللّهِ منَ الشّیطانِ الرَّجیم بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ الْحَمْدُللّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ اَلْحَمْدُلِلّهِ بِجَمیعِ مَحامِدِهِ کُلِّهَاعَلی جَمیعِ نِعَمِهِ کُلِّها

 دولت‌ها اگر درست عمل نکنند مورد لعن خدا قرار می‌گیرند.
 عرض کردیم که اگر انسان دقت نداشته باشد و به خدا پناه نبرد حتماً به غیر خدا پناه می‌برد یا شیطان انسی و یا جنی. این احتیاج به پناهندگی در وجود همه انسان‌ها هست. در این باب رسیدیم به فراز دیگری از دعای هشتم صحیفه سجادیه "وَ سُوءِ الْوِلَایَةِ لِمَنْ تَحْتَ أَیْدِینَا" (بد رفتاری با زیر دستان) پناه ببریم و از خدا بخواهیم. واقعاً از خدا بخواهید کسی برما مسلط نشود که به ما رحم نمی‌کند، این دعای نیمه شعبان از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده است که می‌فرماید در نماز شب قبل یا بعد از نماز "شفع" این دعا را بخوانید "وَلا تُسَلِّطْ عَلَینا مَنْ لا یرْحَمُنا" چون کسی که واقعاً رحم ندارد برای نابودی قدم جلو گذاشته است. بدانید از حیث عملکرد ما زیردست دولت‌ها هستیم. اگر درست عمل نکنند مورد لعن خدا قرار می‌گیرند.

خشم بر غیر زیردست از عجز و خشم بر زیردست از پَستی است.
 بد رفتاری چیست؟ یعنی سوء مدیریت با زیردستان و برای دولت بد رفتاری یعنی سوء ولایت. یعنی کسی مدیر یک سازمانی باشد و دقت نداشته باشد یعنی سوءولایت دارد. وقتی مقام معظم رهبری می‌فرمایند " بنده به مسائل معیشت مردم خیلی فکر می‌کنم، خیلی دغدغه‌مندم نسبت به مسئله‌ی معیشت مردم هستم" (95.5.11) باور کنیم بدون دقت و همت از کنار این موضوع نمی‌توان گذشت.
کرنشهای در برابر خلق خدا که از منظر دعای ابوحمزه جز عیال الله هستند " وَ الْخَلْقُ کُلُّهُمْ عِیَالُکَ" به دلیل عدم کرنش صاحب قدرت نسبت به خداوند است. امام هادی می‌فرمایند:
 " لْغَضَبُ عَلی مَنْ لا تَمْلِکُ عَجْزٌ، وَ عَلی مَنْ تَمْلِکُ لُوْمٌ غضب" خشم بر غیر زیردست از عجز و خشم بر زیردست از پَستی است.
پیامبر اکرم صلی الله  علیه وآله فرمودند:
"حُسنُ الخُلقِ وَ حُسنُ الجَوارِ یَعمُرانِ الدّیارَ وَ یَزیدانَ فِى العمارِ"خوش اخلاقى و خوش همسایگى، شهرها را آباد و عمرها را زیاد مى کند(نهج الفصاحه، ح 1839) . در واقع نیک رفتاری با زیردستان مایه فزونی و بدرفتاری با آنها سبب شور بختی است.
هر مسئولی که بر زیردست خود رحم نکند خدا بر او بهشت را حرام می‌کند. 
امیرالمومنین در نهج البلاغه می‌فرمایند:
مسئولیت هریک از زیردستان خود را مشخص نما و بعد باز خواست کن که این بهتر است تا هریک مسئولیت را برگردن دیگری نیندازد. شما توجه کنید وقتی مسئولیت‌ها مشخص نباشد فسادها زیاد می‌شود. 
مردان ستمگر سه نشانه دارند؛ با نافرمانی به مافوق خود ستم می‌کنند، با قهر و غلبه به زیردستان خود ظلم روا داشته و پشتیبان ستمکاران بودند.
خلاصه اینکه وقتی رهبر معظم انقلاب به مطلبی اشاره می‌کنند به " أَفَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْکِتَابِ وَتَکْفُرُونَ بِبَعْضٍ "(سوره بقره آیه 85) و من از روی تجربه می‌گویم یک وقتی با حرف بیهوده و حرام باعث لرزش دلی نشوید. بترس این کار باعث به هم ریختن جامعه مسلمانان می‌شود آن وقت هزار شکل درد بسراغت می‌آید.

منبع: قدیم الاحسان

/1102101305