برگزاری نخستین جشنواره مردمی فیلم و عکس چهل چراغ در تهران
جشنواره مردمی فیلم و عکس چهلچراغ، سر تعظیم هنرمندان ایران زمین است که بر آستان آسمانی امام حسین (ع) فرود آمده است.
این جشنواره با تمرکز بر زندگی نورانی و حیات جاودانی امام حسین(ع) میکوشد تا عصاره تلاش فرزانگان مسلمان این دوره از تاریخ جهان را به سایر جهانیان عرضه کند. جهانی که در آن قدرت و ابزار بیان هنری از گفتن، سرودن و ترسیم کردن فراتر رفته و نشان از بینشانها میدهد.
اگر از ناممان بپرسید، خواهیم گفت ما مردمیم، همانها که هر جا پرچم هئیتی بالا رود، میآیند و میمانند؛ همه هستیم. از عاشق مردمانی که از خلوت عشق و اشکشان، جز خدا، خبر ندارد گرفته تا مشاهیر و هنرمندانی که برای پیران عُزلت نشین و فراموشکار هم شناس هستند... آری جشنوارهی مردمی فیلم و عکس چهلچراغ بیهیچ وابستگی به سازمان و نهاد دولتی و نیمه دولتی کار خود را انجام می دهد.
هدف جشنواره مردمی فیلم و عکس چهلچراغ ایجاد وحدت و همدلی و همزبانی با هر دیدگاه، سلیقه و جناح، با هر قوم و نژاد، با هر مذهب، حتی با هر دینی است.
بر اساس این گزارش؛ حسین یاری سخنگوی جشنواره فیلم و عکس چهلچراغ در مورد جزئیات این جشنواره گفت: شرکت افراد حرفهای و غیرحرفهای فیلمساز در این مسابقه بلامانع است و هیچ محدودیتی در تعداد آثار ارسالی متقاضی شرکت در جشنواره وجود ندارد.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا 20 فروردین 1395 می باشد افزود: مسئولیت حقوقی آثار بر عهده امضاکننده فرم درخواست شرکت در جشنواره است و برای شرکت در بخش حرفهای میبایست نسخه اصلی فیلم به همراه نسخه کپی DVD جهت بازبینی هیئت انتخاب ارایه شود.
سخنگوی جشنواره فیلم و عکس چهلچراغ با بیان اینکه باید مشخصات کامل فیلم و فیلمساز به طور کامل بر روی نسخه ارسالی هر فیلم پیوست شود اظهار داشت: مشخصات کامل عکس، مجموعه عکس، فیلمنامه و فیلمنامهنویس به طور کامل بر روی نسخه ارسالی هر اثر پیوست شود و پس از انتخاب آثار توسط هیات انتخاب، امکان خارج کردن آنها از برنامه وجود ندارد.
وی در خصوص نحوه ثبت نام برای شرکت در این مسابقه گفت: برای شرکت در جشنواره لازم است ابتدا براساس مقررات جشنواره فرم درخواست شرکت توسط متقاضیان تکمیل شده و کد رهگیری از سایت جشنواره به نشانی www.chehelcheragh.ir دریافت شود. متقاضیانی که موارد درخواست شده در فرم تقاضای شرکت و مقررات جشنواره را در موعد مقرر تکمیل و ارائه نکنند، از بررسی در هیئت انتخاب کنار گذاشته خواهند شد.
یاری افزود: مسئولیت عدم ارائه صحیح مطالب و اطلاعات خواسته شده متوجه متقاضی شرکت در جشنواره است.
وی ادامه داد: ستاد برگزاری مجاز است حداکثر 3 تا 5 دقیقه از آثار شرکت کننده در جشنواره را در برنامههای تلویزیونی به منظور تبلیغ و اطلاعرسانی به نمایش درآورد. در ضمن دبیرخانه جشنواره در قبال آسیبهای احتمالی ناشی از ارسال نامطلوب آثار از جانب شرکتکنندگان هیچ مسئولیتی ندارد.
یاری در پایان گفت: امضاء و تحویل فرم درخواست شرکت در جشنواره به دبیرخانه به منزله پذیرش کامل مقررات و آیین نامه جشنواره است و تصمیمگیری نهایی در مورد نکات پیش بینی نشده بر عهده ستاد برگزاری جشنواره خواهد بود.