وضعیت مساجد قبل و بعد از ظهور چگونه است؟

کد خبر: 59570
یکی از ویژگی های عجیب دنیای آخرالزمانی، وضعیت مساجد و محل عبادت مردم است!! یعنی دوگانگی شگفتی بین مساجد قبل از ظهور با مساجد بعد از ظهور وجود دارد و از مهم ترین برنامه های امام مهدی (عج)، اصلاح وضع نابسامان آنها است.
وارث: حجت الاسلام رحیم کارگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و کارشناس مباحث مهدوی در کانال تلگرامی خود درباره پیشگویی های روایات از وضعیت جهان در آستانه ظهور با عنوان «مهدویت و آینده های دوگانه» می نویسد:

یکی از ویژگی های عجیب دنیای آخرالزمانی، وضعیت مساجد و محل عبادت مردم است!! یعنی دوگانگی شگفتی بین مساجد قبل از ظهور با مساجد بعد از ظهور وجود دارد و از مهم ترین برنامه های امام مهدی (عج)، اصلاح وضع نابسامان ظاهری و معنوی مساجد و بازگرداندن آنها به جایگاه اصیل و اسلامی خود است!


مساجد آخرالزمانی دارای چند ویژگی است:1. خالی از نمازگزار و عبادت کننده و با مردم فراری از آن؛ 2.زینت های اضافی و تجملاتی  و معماری غیر اسلامی؛ 3. سرشار از حرف های دنیوی  و دور از آموزش و موعظه واقعی؛ 4. کسانی هم که به مساجد می روند، دلشان از ایمان و معنویت خالی است؛5 . بعضی از مساجد مراکز فتنه گری و اختلاف می شود ...


رسول خدا(ص) فرمودند: «بر مردم، زمانى آید که از قرآن جز نامى نماند و از اسلام و مسلمانى جز اسمى نیست، مردم خود را مسلمان نامند و از مسلمانى دورترین اشخاص باشند، مسجدهاى آنان آباد است و از رهبرى و هدایت به حق تهى است، فقیهان این دوران بدترین فقهاى زیر آسمان‌اند، فتنه از آنها برآید و بدان‌ها بازگردد» (کافی، محمد، ج 8، ص 308) 

 اما این مساله در عصر ظهور برعکس می شود و مساجد در حکومت حضرت مهدی(عج) پایگاه اصلی فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خواهند بود. قیام و حرکت آن حضرت از مسجد آغاز و در مسجد ختم می شود. به این معنا که مساجد، جایگاه اصیل، واقعی و راهنماگونه خواهند داشت و انس و حضور مداوم مردم در آن ها باعث رشد و تکامل بیشتر آنان خواهد شد. امیرالمومنین حضرت علی (ع) در وصف مساجد عصر ظهور و اصلاح آنان به شکل درست، فرمودند: «گویی با چشم خود می بینم که شیعیانم در مسجد کوفه خیمه زده، برای مردم قرآن را آن چنان که نازل شده آموزش می دهند. هنگامی که قائم ما(عج) ظهور کند، آن را تخریب می کند و قبله اش را درست می کند.»(بحارالانوار، ج 52، ص 364 )

/1102101305