علت اصلی قیام اباعبدالله اصلاح امت اسلامی بود
وارث: حجتالاسلام سید ضیاءالدین هاشمی، امام جمعه شهرستان آوج با اشاره به قیام اباعبدالله الحسین(ع)، گفت: سیدالشهدا(ع) تمام هستی و موجودی خود را برای احیای امر به معروف و نهی از منکر تقدیم کرده است و ما به تبعیت از ایشان باید با تمام توان خود در این عرصه قدم بگذاریم.
حاکمیت غیرخدا و طاغوت بزرگترین منکر است
حجت الاسلام هاشمی با اشاره به احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، ابراز کرد: امام حسین(ع) حاکمیت غیرخدا و طاغوت را بزرگترین منکر و امر به معروف و نهی از منکر را بزرگترین تکلیف انسانها میداند.
وی افزود: اصلاح امت اسلامی از طریق امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین علل قیام امام حسین(ع) و نپذیرفتن بیعت یزید بوده است.
این استاد حوزوی ادامه داد: اجرای معروف، امر به معروف، مبارزه با منکر و نهی از منکر از وظایف همه انسانها است و تا دستیابی به جامعه ایدهآل و آرمانی تعطیل نخواهد شد.
امام جمعه شهرستان آوج در ادامه تأکید کرد: همه ما باید نسبت به منکراتی که در جامعه، خانواده و حتی مسؤولان اتفاق میافتد حساس باشیم و هرکس به مقدار توان و آگاهی خود در این عرصه باید تلاش کند.
وی در پایان نقش مسلمانان را در صدور پیام و قیام اباعبدالله الحسین(ع) بسیار مؤثر دانست و گفت: امروز بر ما که در حکومت جمهوری اسلامی زندگی میکنیم واجب است که تا اجرای کامل معروفات در جامعه، حکومت، کشور و جهان تلاش کنیم.