«بازگشت از منا» وارد بازار كتاب شد

کد خبر: 62115
در پي تأكيد مقام معظم رهبري براي زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهداي منا و اهميت موضوعي فاجعه منا، هنرمندان عرصه تئاتر دست به كار شدند تا اثري نمايشي را از اين فاجعه به يادگار بگذارند.

وارث: مدير هنري كتاب بازگشت از منا دراين باره افزود: اين اثر همزمان با فاجعه منا در سال 94 در 52 صفحه نوشته شد و توسط هنرجويان مجموعه پرديس تئاتر تهران تمرين و يك بار اجرا نيز شد و امسال با ترجمه به زبان انگليسي به صورت دو زبانه به چاپ رسيد.

سيد علي حمزه ترجمه اين اثر به زبان انگليسي از سوي نويسنده را ايجاد فرصت براي بهره برداري و خوانش براي همه مردم جهان عنوان كرد و گفت: داستان نمايش ماجراي چشم انتظاراني است كه زائرانشان به شهادت رسيده اند؛ اما آن‌ها هنوز چشم انتظار آن‌ها هستند.

از نمايشنامه «بازگشت از منا» امروز(دوشنبه) ساعت 14 در سالن اشراق مجموعه ايوان شمس، واقع در بزرگراه جلال آل احمد، ابتداي بزرگراه كردستان رونمايي مي شود.