حجت الاسلام حسن آبادی: روضه امام حسین(ع) از بهشت خوشبوتر است

کد خبر: 62703
حتی اگر بخواهی در معامله ات با امام حسین علیه السلام بهشت بگیری بازنده هستی، باید خود حضرت را بخواهی. حاجات را بخواه اما معامله ای کار نکن و نگو عزاداری میکنم به خاطر این حاجات. ما بهشت نمی خواهیم بلکه صاحب بهشت را می خواهیم.

وارث: جلسه هفتگی هیئت با سخنرانی حجت الاسلام مهدی حسن آبادی و مداحی کربلائی جوادمقدم ، کربلائی مهدی آینه ، کربلائی میثم استادآقا بین الحرمین برگزار شد.

در ادامه متن سخنرانی حجت الاسلام مهدی حسن آبادی را می خوانید:

حجت الاسلام حسن آبادی:


مظهر تامّه رحمت الهی سیدالشهدا علیه السلام است

با توجه به آیات و روایت احساس می کنم حتی دشمنان سیدالشهدا علیه السلام می توانستند با رحمت حضرت به سفره اش بیایند گر چه خودشان این قابلیت را نداشتند، لطف ابی عبدالله علیه السلام عالم گیر است. هر چیزی که در حیطه ی شیئیت است شامل رحمت خدا می شود. مظهر تامّه رحمت الهی سیدالشهدا علیه السلام است، او رحمة الواسعه است. پس ما که سر سفره حضرت آمده ایم کار شاقی نکرده ایم تمام عالم به این سفره دعوت هستند.

اینکه کجای این سفره بنشینیم مهم است، وگرنه امام حسین علیه السلام رحمة الواسعه است. جوانان اعتقادتان و امام شناسی را قوی کنید اگر امام شناسی ات قوی باشد توحید و معادت محکم است و هیچ کس نمی تواند دینت را از تو بگیرد.

امام باقر علیه السلام گردویی در دست داشتند و در دست می چرخاندند وقتی علت را پرسیدند حضرت فرمود: عالم وجود، نه فقط کره زمین در حضور امام است و هر طور بخواهد آن را می چرخاند. عالم وجود یعنی دنیا، برزخ و کهکشان ها، البته به اذن خدا.

آیت الله شوشتری این روایت در کتابشان بیان کرده اند: افرادی که در روز قیامت شفاعت می شوند هزار صف هستند و در هر صفی چند میلیارد نفر هستند و 999 صف به دست ابی عبدالله الحسین علیه السلام شفاعت می شوند. یک صف برای بقیه انبیا، اولیا، شهدا و ... می ماند و در همان یک صف هم امام حسین علیه السلام باید دست ببرد و گرنه شفاعت واقع نمی شود. یعنی اختیاردار دو عالم امام حسین علیه السلام است.

امام محدود به زمان نیست اگر محدود بود چرا پس از 1400 سال هنوز عزاداری برای حضرت می کنید؟ امام، امام رحمت است، امام حسین علیه السلام می خواست دست شمر را بگیرد اما خودش قبول نکرد و رفت.

جوانی که نگاه حرام گرفتارش کرد

این روایت در کتاب "محن الابرار" که مقتل علامه مجلسی است بیان شده است:

یک جوانی در ایام حج واجب در بیت الله الحرام در حال طواف بود، در همان زمان دختری را دید و به دنبال او رفت و چند بار او را نگاه کرد و در حین طواف دستش را به دست دختر زد. جوان گناه نکن اگر یک وقت گناه کردی به جایی که هستی دقت کن، یک وقت نکند در مجلس امام حسین علیه السلام گناه کنی، چرا چیزی را که نمی دانی می گویی؟ وقتی آن جوان دستش را به دست دختر زد به اذن خدا دست ها به هم چسبید و سر و صدای زیادی به پا شد. دختر و پسر را به دارالحکومه بردند و علما و فقها جمع شدند و به این نتیجه رسیدند دست پسر را قطع کنند. اما گفتند باقی مانده دست پسر روی دست دختر می ماند و عفونت می کند پس باید دست دختر را هم قطع کنیم.

گفتند این اقدام مناسبی نیست پسر پیامبر صلی الله علیه و اله هنوز در مکه هست نزد او برویم و از او بخواهیم راهی نشان دهند. امام حسین علیه السلام تا وارد مجلس شد پسر به پای حضرت افتاد و گفت: آبرویم را بخر. اگر دستم قطع شود تا روز قیامت همه می گویند به نامحرم چشم دوخته. روایت می گوید: امام حسین علیه السلام دستشان را بالا برد و فرمود: الهی بحق الحسین؛ تا دست حضرت پایین نیامده بود دستها از هم جدا شد و همه تکبیر گفتند و پسر گفت: حسین علیه السلام خدا به من عمر و وقت بدهد تا جبران کنم.

زمانه گذشت و این پسر همانی شد که وارد گودال قتلگاه شد و انگشت و انگشتر آقا را جدا کرد. آیا امام نمی دانست او چه آدمی است و چه کار خواهد کرد؟ چرا امام می دانست اما امام رحمت است او دست دشمنش را می گیرد.

ملائک به روضه می آیند و تبرک می جویند

اینکه برای چه هدفی نوکری می کنید مهم است. با امام حسین علیه السلام معامله ای کار نکن یعنی نگو: من آمدم در هیئت و عزایت ظرف می شویم، سینه زنی می کنم و زحمت می کشم ... آقا در عوضش چه می دهی؟ کربلا می دهی؟ کسی که به روضه ی امام حسین علیه السلام بیاید و دنبال بهشت بگردد باخته است چون روضه بهتر از بهشت است وقتی روضه ی حضرت برپا شود ملائک از یکدیگر سبقت می گیرند تا به روضه بیایند. روایت امام صادق علیه السلام است که کسی که به روضه ی امام حسین علیه السلام می آید روی بال فرشته نشسته است.

روایت آمده بعد از تمام شدن روضه ملائکه به سمت بالا می روند و ملائکه ی دیگر می پرسند چقدر شما خوشبو هستید؟ کجا چنین عطری به شما زده اند؟ آنها جواب می دهند ما در مجلس روضه امام حسین علیه السلام بودیم. ملائک نزد خدا می آیند و می گویند ما هم می خواهیم برویم اما خدا می فرماید: روضه تمام شد و مردم رفتند؛ این نشان می دهد که تا نفر آخری که در روضه هست ملائک هم حضور دارند. بقیه ملائک می آیند و پر و بالشان را به در و دیوار می زنند تا متبرک و خوشبو شوند یعنی روضه امام حسین علیه السلام از بهشت هم خوشبوتر است.

ما بهشت نمی خواهیم بلکه صاحب بهشت را می خواهیم امام صادق علیه السلام فرمود: خدا بهشت را از امام حسین علیه السلام آفرید. در روایات گفته اند در قیامت افراد بهشتی منتظر هستند تا وارد بهشت شوند اما عده ای وارد بهشت نمی شوند و می گویند ما عاشق و گریه کن امام حسین علیه السلام هستیم و تا ایشان وارد بهشت نشود ما وارد نمی شویم.

دوش در عالم رویا به بهشتم بردند / وندر آن باغ به دست ملکی بسپردند

دست من دست ملک بود و روان گردیدم / راهی از بهر تماشای جنان گردیدم

چه بهشتی! همه در هاله‌ای از نور و سرور / طاقی از گل زده بودند به هر راه عبور

یا به دوزخ ببریدم که بسوزد بدنم / یا نشان داده سرای شه صد پاره تنم
به جنان گرم گل و نور مسازید / مرا از حسین ابن علی دور مسازید مرا

اگر از امام حسین(ع) بهشت بخواهی بازنده ای!

حتی اگر بخواهی در معامله ات با امام حسین علیه السلام بهشت بگیری بازنده هستی، باید خود حضرت را بخواهی. حاجات را بخواه اما معامله ای کار نکن و نگو عزاداری میکنم به خاطر این حاجات. برخی اوقات شأن مجلس را پایین می آورند و شخصیت معروفی که می آید می گویند: فلانی مجلس را مزین کرد! در حالی که 124 هزار پیغمبر به روضه ی امام حسین علیه السلام می آیند تا زینت بگیرند. ادب درب خانه ی امام حسین علیه السلام از مو باریک تر است.

تمام وسایلی که برای عزای امام حسین علیه السلام استفاده می شود با وسایل دیگر فرق دارد. لباس سیاه امام حسین علیه السلام حرمت دارد، من شخصی را سراغ داشتم که لباس سیاه عزا را با لباس های دیگر نمی شست. یک رسمی باب شده است به نام مراسم سیاه پوشان که با آدابی لباس عزا را می پوشند. مادربزرگ ما لباس سیاه عزا را به تن ما می پوشاند و از ما می گرفت و در صندوق می گذاشت و روی آن تربت می پاشید. روضه و غذای امام حسین علیه السلام آداب و برکت دارد.

حس خاصی در دستگاه امام حسین علیه السلام وجود دارد امام حسین علیه السلام روی بعضی افراد دست می گذارد اما اینکه در ملکوت چه گذشته است هیچ کس جز امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نمی دانند. فکر نکنید که خودتان آمده اید تا نوکر شدید. شما را خواسته اند که به روضه آمده اید.

حجت الاسلام حسن آبادی: