زائران سفر زیارتی خود را اقامتی نکنند

کد خبر: 63041
جانشین کمیته مشارکت های مردمی زائران اربعین حسینی با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها و تدارکات ما برای پذیرایی یک هفته‌ای از هر کدام زائران است، گفت: زائران اربعین سفر زیارتی خود را اقامتی نکنند تا خدمات دچار مشکل نشود.
وارث: مسعود شوشتری درباره آخرین وضعیت خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی اظهار کرد: تمامی خدمات و کمبودها در مرزهای سه‌گانه و شهرهای عراق برای زائران اربعین حسینی رفع شده و هیچگونه مشکلی وجود ندارد؛ خدمات نیز تا 25 صفر به زائران ارائه می‌شود.
 
وی ادامه داد: اما پیش‌بینی برای زائران، زیارت و اقامت یک هفته‌ای بوده است و اگر هر زائر بخواهد سفر زیارتی خود را اقامتی کند و دو هفته سکنی گزیند و در طول مسیر و یا شهرهای زیارتی ماندگار شود خدمات دچار کمبودها و کاستی‌هایی خواهد شد؛بنابراین تمامی زائران برای کیفیت خدمات، سفر خود را مدیریت کنند.
 
جانشین کمیته مشارکت های مردمی زائران حسینی تصریح کرد: خدماتی همچون پتو، برنج، روغن و سایر امکانات به میزان لازم ارسال شده و کمبودها نیز به موکب داران تحویل داده شده که البته تمامی امکانات و خدمات بر عهده مردم است و کمیته‌ها پشتیبانی موضوع را بر عهده دارند.
 
شوشتری اظهار کرد: خدمات به غیر از پایانه‌های مرزی، مسیر پیاده‌روی، نجف، کربلا و سامرا در کاظمین هم ارائه داده می‌شود و در روزهای گذشته اسکان و پذیرایی به اندازه لازم به زائران داده شده که تمامی تدارکات هم بر اساس پیش‌بینی‌ها است.
 
وی درباره مرزهای شلمچه و چذابه نیز عنوان کرد: خدمات قابل توجه و مناسبی در مسیرهای پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه و در آن سوی مرزها به زائران عتبات عالیات ارائه می‌شود و هیچ کمبودی احساس نمی‌شود.
 
جانشین کمیته مشارکت های مردمی زائران حسینی درباره مرز مهران گفت: تغذیه و اسکان در مرز مهران فقط در نقاطی صورت می‌گیرد که با نیروی انتظامی هماهنگ شده است و به غیر از آن هیچ خدماتی ارائه نمی‌شود.
 
شوشتری تصریح کرد:‌موکبهای ما در مهران و پل زائر یا در آن سوی مرز مهران برقرار است اما بخشی از محدوده برای خدمات‌رسانی ممنوع اعلام شده است.
 
وی ادامه داد: از محدوده میدان اربعین تا پایانه مرزی بخشی است که بنابر توافق تعیین شده و با تاکید شورای تامین استان هیچگونه خدماتی ارائه نمی‌شود و افرادی که در این محدوده قرار داشته باشند با محدودیتهای پذیرایی و اسکان مواجه می‌شوند.
 
جانشین کمیته مشارکت های مردمی زائران حسینی تصریح کرد: نزدیک به 10 تا 15 هزار نفر در محدوده میدان اربعین تا پایانه مرزی قرار دارند که نه به عقب بازمی‌گردند و نه اجازه عزیمت به عراق را دارند بنابراین باید از این محوطه خارج شوند تا امکانات لازم را دریافت کنند.
 
شوشتری تاکید کرد: بنابر توافقات انجام شده با نیروی انتظامی به هیچ عنوان به 10 تا 15 هزار نفری که در فاصله میدان اربعین تا پایانه مرزی قرار دارند خدماتی اعم از تغذیه و اسکان داده نمی‌شود و باید برای دریافت امکانات به عقب و موکبهای تعیین شده بازگردند.
 
وی افزود: عمده افرادی که در محدوده میدان اربعین تا پایانه مرزی قرار دارند مجوز و مدارک لازم برای سفر اربعین را دریافت نکرده‌اند و به هیچ وجه اجازه خروج به این دسته از افراد داده نمی‌شود.
 
جانشین کمیته مشارکت های مردمی زائران حسینی عنوان کرد: در حال حاضر موکبهای احداث شده در مسیر مهران و محدوده مرزی خدمات لازم اعم از تغذیه و اسکان را ارائه می‌دهند و امیدواریم افرادی که در محدوده میدان اربعین مستقر شده‌اند با درک شرایط موجود به عقب بازگردند.
 
شوشتری خاطرنشان کرد: امسال خدمات بسیار مناسبی به زائران در مرز مهران داده شد و روزانه 80 هزار پرس غذا در هر وعده به زائران ارائه شد و خدمات در زمان بازگشت زوار نیز به صورت کامل ارائه خواهد شد.