منبرهای یک دقیقه ای/ حسادت، کینه و دنیا پرستی؛ عامل جدایی از اهل بیت علیهم السلام

کد خبر: 64678

وارث:   در 25 سالی که امیرالمومنین علیه السلام خانه نشین بود زبیر کامل تغییر کرد یکی از دلایلش دنیاطلبی ها و بریز و بپاش هایی که در دوران خلیفه سوم اتفاق افتاد کار را به آنجا رساند. مسعودی تاریخ نویس اهل سنت می نویسد زیبر 11 خانه اشرافی داشت. اشرافی گری سبب می شود انسان از امامش دور شود.


کینه ها عامل دیگر از همراهی نکردن امام علیه السلام است. در کربلا مردم با امام حسین علیه السلام مشکلی نداشتند اما مردم می گفتند ما تو را به خاطر بغض امیرالمومنین علیه السلام می کشیم.
در جریان فدک یکی از عواملی که باعث شد آنها به درب خانه امیرالمومنین علیه السلام بیایند حسادت بود چون در هر مساله ای که پیش می آمد خداوند در قرآن حضرت علی بن ابی طالب را تجلیل می کرد حسادت در آنها گل کرد. مخصوصا در جریان فدک وقتی حضرت فدک را به فاطمه زهرا سلام الله علیها بخشید، جایی که فدک را گرفتند خیلی خوشحال شدند چون حسادت در دل آنها رخنه کرده بود.
چیزی که شیطان را از درگاه الهی راند و بیرون کرد تکبر بود و حاضر نشد ولایت را بپذیرد. یکی از این مشکلات وعیوب می تواند انسان را از اهل بیت علیهم السلام دور کند.


منبرهای یک دقیقه ای/ دل هایتان را پاک کنید تا خدا در آن، سکنی گزیند

پی نوشت:
سخنرانی حجت الاسلام حسینی در هیئت بین الحرمین- دی 95