غذای حلال، فرهنگ اختراعی انقلاب ایران است!
بلاکر مدعی شده در دهه هشتاد عده ای از نئوافراطی ها و نئولیبرال های مسلمان این برند را اختراع کرده اند. وی همچنین مدعی شده ریشه غذای حلال به انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ بازمی گردد؛ زمانی که آیت الله خمینی رهبر انقلاب ایران واردات غذا از کشورهای خارجی را ممنوع اعلام کرد! بااین حال آیت الله خمینی بعدها در تصمیم خود تجدیدنظر کرد چرا که با قحطی در کشورش مواجه شد!
بلاکر همچنین مدعی شده این آیت الله خمینی بوده که اولین بار بر ذبح اسلامی گوشت تاکید کرده و اجازه نداده غذا و گوشت از کشورهای غربی وارد شود؛ سپس کشورهای خلیج فارس، ترکیه و مالزی نیز از ایران تقلید کردند و برند حلال بوجود آمد.
گفتنی است ادعای این نویسنده فرانسوی درحالی مطرح می شود که خوردن گوشت و غذای حلال به صورت کلی، از اصلی ترین آموزه ها و واجبات دین مبین اسلام است و ایرانی ها – و البته مسلمانان دیگرنقاط جهان- از مدتها پیش گوشت را به صورت ذبح اسلامی مصرف می کردند.