آغاز سیزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با حضور آیت الله جوادی آملی
سیزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت فردا با سخنان آیت الله جوادی آملی در قم آغاز می شود و جمعه همزمان با نیمه شعبان و با سخنرانی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب به کار خود پایان می دهد.
وارث:حجت الاسلام محمدصابر جعفری، دبیر سیزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت درباره برنامه های این همایش اظهار کرد: سیزهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت روزهای پنجشنبه و جمعه (14 و 15 ماه شعبان) مصادف با 21 و 22 اردیبهشت ماه، در سالن همایش های بین المللی رسول اعظم(ص) مدرسه ی علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار می شود.
وی افزود: آیین افتتاحیه این همایش با سخنان آیت الله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید و آیین اختتامیه با سخنرانی آیت الله اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب برپا می شود.
حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: مراکز حوزوی و دانشگاهی مختلف و متعددی از سراسر کشور در سیزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت شرکت و همکاری دارند که از جمله آنها می توان دانشگاه های ادیان و مذاهب اسلامی، امام صادق علیه السلام، امام حسین علیه السلام و معارف و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه معارف، مرکز تخصصی موعود حوزه علمیه قم، مرکز تخصصی مهدویت حوزه، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) و موسسه آینده روشن را نام برد.
دبیر سیزدهمین همایش دکترین مهدویت ادامه داد: علاوه بر مراکزی که نام برده شد مراکز دیگری نیز در این همایش شرکت دارند که برخی به صورت سازمانی با ما همکاری می کنند. یعنی کمیسیون هایی دارند که در این کمیسیون ها، مقالات دریافتی را ارزیابی کرده و هر یک از کمیسیون ها 8 مقاله برتر خود را در همایش ارائه می دهد. مراکز دانشگاهی و حوزوی دیگری هم هستند که به صورت انفرادی یا غیر کمیسیون در همایش شرکت دارند و مقالات خو را ارائه می کنند.
حجت الاسلام جعفری تاکید کرد: مهمانان و مقالاتی نیز از خارج کشور داریم و با توجه به این که موضوع سیزدهمین همایش دکترین مهدویت، بحث «عصر ظهور در ادیان ابراهیم» است، پیامی از طرف معاون و مشاور اعظم پاپ به همایش ارسال شده و نمایندگانی نیز از واتیکان در این همایش حضور دارند.
پیش از این حجت الاسلام پور سید آقایی رئیس ستاد همایش بین المللی دکترین مهدویت از حضور شخصیت های مذهبی و علمی ادیان ابراهیمی از ایران و چهارده کشور جهان در این همایش خبر داده بود.
رییس پژوهشگاه مهدویت افزود: 150 مقاله از شخصیت های علمی حوزه و دانشگاه از داخل کشور، و 51 مقاله از اندیشمندان کشورهای کانادا، هند، سوئیس، آرژانتین، انگلیس، عراق، لبنان، تونس، بنگلادش، پاکستان، مراکش، الجزایر، مصر و آفریقای جنوبی به دبیرخانه رسیده است.
حجت الاسلام پورسیدآقایی این مقالات را در چهار محور اسلام، یهود و مسیحیت، مطالعات تطبیقی، و کارکردها و آسیب ها و در 22 موضوع اعلام کرد و گفت: این مقالات در کمیسیون های تخصصی چهارگانه همایش ارائه و بررسی می شوند.
ارائه مقالات در کمیسیون های تخصصی چهار گانه، رونمایی از 12 کتاب منتخب مهدوی، تجلیل از مهدی یاوران در عرصه های مختلف علمی، هنری، فرهنگی، دفاعی، مدیریتی از جمله برنامه های این همایش دوروزه است.