چرا کم‌کاری کردم؟

کد خبر: 69161
رئیس ستاد اقامه نماز گفت: ما که می‌خواهیم نماز را در جامعه گسترش دهیم، چند کتاب درباره اسرار نماز مطالعه کرده‌ایم؟ گاهی درباره نماز باید با افراد به صورت خصوصی صحبت کرد زیرا امر نماز صرفاً یک مسأله بخش‌نامه‌ای نیست.
وارث خداوند در قرآن تأکید دارد حق کارها را به جا آورید؛ مثلاً می‌فرماید حق تلاوت و حق تقوا را ادا کنید. یعنی اگر کاری را شروع کردید، درست و خوب انجام دهید و اگر نمی‌توانید حقش را ادا کنید حداقل آنچه از دستتان بر می‌آید انجام دهید. ممکن است ما حق پدر و مادرمان را نتوانیم به جا آوریم، اما تا جایی که می‌توانیم باید انجام دهیم.

همچنین حق انقلاب و شهدا و انبیاء و اولیاء را نتوانیم انجام دهیم، اما در حد وسعمان انجام دهیم. خداوند می‌فرماید اگر حق تقوا را نمی‌توانید ادا کنید، «فَاتَّقُوا اللَّـهَ مَا اسْتَطَعْتُمْ؛ در حد توانتان تقوا بورزید». آیا سیاسیون و اقتصاددان‌ها و فرهنگیان ما بهتر از این نمی‌توانستند باشند؟ مواظب باشیم اگر کم بگذاریم در نهایت غصه خواهیم خورد. یکی از اسامی قیامت «روز حسرت» است. یعنی انسان می‌گوید من بهترین از این می‌توانستم کارها را انجام دهم، چرا کم‌کاری کردم؟