وسوسه شیطان در شب قدر چیست؟
اتّفاقاً شیاطین هم میآیند و بعضیها شب جمعه را به گناه سپری میکنند، بریم فلان باغ، بریم لب دریا و ... . آنها هم از تعظیلی استفاده میکنند، به گناه. آن طرف باب رحمت الهی باز است، این طرف اینطوری.
وارث:شیطان، وسواس الخنّاس است که یوسوس فی صدور الناس، در دلهای مردم وسوسه میاندازد. لذا بیان کردند: حداقل ده بار قبل از طلوع و غروب آفتاب، ذکر «اعوذ بالله السمیع العلیم من همزات الشیاطین و اعوذ بالله ان یحضرون إن الله هو السمیع العلیم» را بخوانید. بیان کردم: این همزات برای هر کس به گونهای است و حتّی برای مؤمنین و محبّین اهلبیت هم وارد میشود.
مثلاً شب قدر است، میگوید: دعای ما فقط یک چیز است، چه میگویید؟ اللهم عجل لولیّک الفرج، شب مینشیند تا صبح فقط میگوید: اللهم عجّل لولیّک الفرج. آقا! این دعای جوشن کبیر، مگر از لسان زید و عمرو است، این دعا از لسان معصوم است. معصوم گفته بخوانید. ولی ببینید شیطان چقدر قشنگ فریب میدهد، این میگوید: نه، من شب تا صبح مینشینم و اللهم عجّل لولیّک الفرج میگویم.
این همه ادعیّه آمده که اهل جماعت ندارند و بعضاً از این دعاها میدزدند. کسی اعلام میکرد: آنها آمدند دعا درست کنند که بعضاً از همین ها میدزدند، چون آنها که دعا ندارند و بلد نیستند، همین دعاها را میدزدند و ترکیب میکنند. تلفیقی یک دعای جدید میسازند.
این دعای کمیل که بعضیها را شیعه کرده، چون تعجّب کرده و گفتند: این چه دعایی است؟! بیان کردم: وهّابی وقتی مینشیند، گریه میکرد. حیف است از دست ندهیم.
پس یکی از راههای عفو خدا که «فخیر راحم» هست، این است که ما را به دعاهایی که من ناحیة المعصومین است، که از لطف و کرم خود خداست، وارد میکند که ما را ببخشد. از جمله همین دعای باعظمت کمیلف آن هم شب جمعهی ماه مبارک رمضان. شب جمعه در طی سال، ملائکة الله بین زمین و آسمان میآیند و ندا میدهند: کیست توبه کننده درب خانهی خدا؟ کیست که بیاید رحمت خدا را ببخشد؟ کیست که بیاید در این شب باعظمت خدا تمام گناهانش را ببخشد؟! و ... مدام صدا میکنند.
اتّفاقاً شیاطین هم میآیند و بعضیها شب جمعه را به گناه سپری میکنند، بریم فلان باغ، بریم لب دریا و ... . آنها هم از تعظیلی استفاده میکنند، به گناه. آن طرف باب رحمت الهی باز است، این طرف اینطوری.
میفرماید: ملائکه تا غروب جمعه همینطور ندا میدهند و تمام ابواب رحمت الهی باز است. ماه مبارک، تمامش باز است، پس شب جمعهاش، نور علی نور، نور فوق کلّ نور است.