جامعه ما نیازمند مدیریت زینب (س) پس از قیام عاشوراست

کد خبر: 74212
مدیریت حضرت زینب (س) پس از قیام عاشورا شگفت انگیز بود و هم اینک جامعه ما نیازمند چنین مدیریتی است.
وارث: محمد رضا سنگری، در سیزدهمین همایش ادبیات عاشورایی که با موضوع از قیام عاشورا تا قیام حضرت مهدی (عج) ویژه خانواده بزرگ بهزیستی در شیراز برگزار شد، اظهار داشت: اگر بینش زینب گونه در جامعه وجود داشته باشد، نگرش به مسائل بسیار متفاوت خواهد بود و مشکلات معنوی جامعه قابل حل است. 
این نویسنده عاشورا پژوه با بیان اینکه اگر اسلام توسط عاشورا نگه داشته شده، اربعین هم عاشورا را حفظ کرده است
گفت: اگر چه قیام عاشورا در مجموع هشت ساعت به طول کشید اما آثار آن بسیار ژرف و ماناست به گونه ای که پس از سپری شدن بیش از یک هزار و 400 سال از واقعه کربلا این رویداد تاثیر گذار همچنان از سوی شیعیان و رهروان حسین بن علی (ع) و یاران باوفای ایشان زنده نگه داشته شده است. 
مدیر کل بهزیستی استان فارس نیز در این همایش بیان کرد: فرهنگ عاشورا باید به درستی و با دقت برای نسل کنونی تبیین شود تا آنها هم این فرهنگ ارزشمند را به نسل های بعدی انتقال دهند.
سید مرتضی موسوی افزود: در مورد فرهنگ عاشورا اگر صدها سال مطالعه و هزاران کتاب هم نگاشته شود باز هم به حقایق این رویداد تاریخی نائل نخواهیم شد.
وی اظهار داشت :عاشورا و قیام امام حسین (ع) فقط متعلق به اسلام و شیعیان نیست بلکه به تمام جهانیان تعلق دارد.
دبیر اجرایی سیزدهمین همایش ادبیات عاشورایی هم گفت: فراخوان این جشنواره در شهریورماه 96 از سوی اداره کل بهزیستی فارس به سایر استان های کشور اعلام و متعاقب آن 108 اثر از 18 استان به دبیرخانه این همایش ارسال شد.
محمدرضا هوشیار افزود: پس از داوری این آثار در نهایت 53 اثر در قالب نثر و 55 اثر در قالب نظم برگزیده شد که از این تعداد 14 اثر از 6 استان کشور شامل مرکزی، قزوین، فارس، لرستان، البرز و اصفهان به مرحله نهایی راه یافتند و هفت اثر هم به عنوان آثار خوب و متوسط شناخته شد. 
وی اظهار داشت: موضوع چهاردهمین همایش ادبیات عاشورایی که سال 97 برگزار می شود 'حضرت زینب (س) و جاودانگی نهضت عاشوراست'.
از برگزیدگان سیزدهمین همایش ادبیات عاشورایی، با اهدای لوح، تندیس و جوایزی تجلیل شد.