نور اهل بیت(ع) از حضرت زهرا(س) گرفته شده است

کد خبر: 77081
از حضرت زهرا سلام الله علیها ائمه به وجود آمدند، ایشان ام الائمه هستند. نه فقط وجود جسمش ائمه از حضرت زهرا(س) بود وجود نوری اهل بیت(ع) هم به واسطه حضرت زهرا سلام الله علیها است.

وارث: مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنراني حجت الاسلام  عالی و مداحی کربلایی محمد حسین حدادیان در مهدیه تهرانپارس برگزار شد .

در ادامه خبر متن سخنرانی حجت الاسلام عالی را میخوانید:

نور اهل بیت(ع) از حضرت زهرا(س) گرفته شده است


دنبال کیفیت و برکت زندگی باشیم

یکی از خصوصیاتی که یک مومن باید داشته باشد، این است که علاوه بر کمیت زندگی، به دنبال کیفیت زندگی باشد، علاوه بر کمیت مال، عمر، فرزندان، دنبال کیفیت این ها باشد. درست است که انسان می خواهدف مالش، علمش، عمرش زیاد باشد، این زیاد بودن از منظر کمیت است. اما اگر کیفیت نداشته باشد، هر چه کمیت هم داشته باشد بی فایده است، شیطان هم عمرش زیاد است.

بعضی ها علمشان زیاد است اما چه فایده ای دارد؟ رؤسای فرقه های انحرافی که فرقه درست کرده اند مثل بهائیت، وهابیت، کسی که در راس این فرقه ها قرار دارد، یک عالم بوده است.

کسی بوده که از بقیه افراد بیشتر می دانسته اما آن علم جز خسارت و ضرر هیچ چیز نیست. یک مومن باید دنبال کیفیت مال، علم، عمر و فرزندان باشد.

پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های ما شاید سواد دینی نداشند، اما صفای بسیاری داشتند. باور هایشان محکم بود. یکی از چیزهایی که دائم در یادشان بود، برکت بود. خدا به عمرتان، به مالتان برکت بدهد.

این برکت زندگی همان خاصیتی است که از مقوله کیفیت باید در زندگی باشد. در علوم انسانی روز این مفهوم وجود ندارد؛ یک مفهوم صد در صد دینی است. در علم اقتصاد آمار های کمی را در نظر می گیرند. اما از برکت خبری نیست، برکت یک مفهوم دینی است که خداوند در قرآن به ما یاد داده است.

شخصی تعریف میکرد که پدر بزرگم می گفت من زمان احمدشاه قاجار را درک کرده ام، چند نفر از تهران برای مسافرت به سمت مشهد راه افتادیم. آن زمان مسافرت ها با درشکه بود، به دامغان رسیدیم و قرار شد چند روزی در آن جا استراحت کنیم و دوباره راه بیفتیم. صبح اول وقت من به خرید رفتم برای این چند روزی که استراحت می کردیم. لیست را نوشتم به و مغازه رفتم گفتم این ها را داری؟

گفتم: زائر امام رضا هستی؟ گفتم بله.

گفت: بیا داخل گرد و غبار راهت در مغازه من بریزد تا برکت بیاید. نگاهی به لیست من انداخت و گفت: همه را دارم، ولی به تو نمی دهم.

گفتم: چرا؟ گفت:برو از آن مغازه رو به رویی بخر.

گفتم: چه فرقی می کند؟ شما هم اجناس را دارید. گفت: فرق می کند، من صبح که آمدم مغازه را باز کنم دیدم آن رفیق ما آن طرف خیابان مغازه اش را آب و جا رو می کند. رفتم تا با او سلام و احوالپرسی کنم؛ دیدم خیلی ناراحت است. دلیلش را پرسیدم، گفت: من 10-11 تومن بدهی دارم، طلبکاران آمده اند و پول را می خواهند دیروز هم کاسبی نکردم من نداشتم این پول را به او قرض بدهم، اما مشتری که میتوانم برایش بفرستم. برو و از او بخر.

4 چیزی که پیامبر(ص) از خدا خواست

شاید با چراغ های پر زرق و برق بتوان نگاه مشتری را به مغازه جلب کرد، اما نگاه خدا را باید با چیز دیگری به زندگی جلب کرد.

پیامبر اکرم(ص) هر روز دعا میکرد و می فرمود: خدایا من چهار چیز از تو می خواهم، نورانیت امروز را می خواهم که گرفته و تاریک نباشم، هدایت امروز را می خواهم که سر در گم نباشم، خیر امروز را مخواهم که شری به من نرسد و برکت امروز را می خواهم.

بعضی ها شاید 70 سال بیشتر در دنیا زندگی نکرده اما به اندازه 700 سال در دنیا مفید بوده اند، این همان برکت است.

برکت، نمکی که خداوند در زندگی انسان میریزد

گاهی انسان مالش کم است، اما برکت دارد، کار ها را راه می اندازد، یا برعکس درآمد زیاد است ولی باز هم به زندگی نمی رسد.

برکت چیزی نیست که در آمار بگنجد، نمکی است که خداوند متعال باید در زندگی انسان بریزد.

کاری کنیم در زندگی و مالمان برکت بیاید. زندگی بی برکت، زندگی بی خاصیتی است. فقط خدا باید عنایت کند و آن نمک را رد زنگی بپاچد.

یک عالم اهل سنت در کنار علامه امینی بود، گفت من این فضایلی که شما درباره امیرالمومنین(ع) نقل می کنید، که هرشب هزار رکعت نماز می خواند را باور نمی کنم. علامه گفتند: چرا؟

عالم اهل سنت گفت: من الان برایتان حساب میکنم که متوجه شوید این شدنی نیست. اگر هر رکعتی 1 دقیقه طول بکشد، هزار رکعت را حساب کنید باید بیشتر از 16 ساعت طول بکشد در حالی که شب 7 یا 8 ساعت بیشتر نیست.

علامه امینی متوجه شدند او در نظر ندارد یک برکت وقتی هم وجود درد که کاری که دیگران در 10 ساعت انجام می دهند اگر برکت باشد در نیم ساعت می توان انجام داد.

گفت: من بلند می شوم برایت می خوانم ببین می شود یا نه؟ از امیرالمومنین(ع) کمک گرفت، هزار رکعت را خواند 7 ساعت و نیم زمان برد، بعد به عالم سنی گفت: من خاک پای امیرالمومنین(ع) هم نیستم من در این زمان خواندم؛ علی (ع) وقتش برکت دارد.

چه کنیم برکت به زندگی، مال و علم ما بیاید؟ یکی از چیزهایی که برکت عجیبی به زندگی انسان می آورد، عمل صالح در لحظه ها است. یعنی یک لحطاتی در زندگی پیش می آید که خیلی سریع رد می شود؛ اگر در آن لحظه بدانی، کاری که باید انجام بدهی چیست برکات الهی در زندگی ات جاری می شود.

پیامبر(ص) می فرمودند: این لحظه ها برکات لطف الهی است که به صورت ما برخورد میکند و سریع می گذرد.

علامه محمد تقی جعفری می گفتند، جایی که خداوند بسیاری از معارف دین را در قلب من ریخت، در یک لحظه بود که در منزل با همسرم مشاجره ای می کردیم یک لحظه من در دل خودم گفتم، ما که درنده نیستیم اینطور به جان هم افتادیم، این را در دلم گفتم، خم شدم و دست همسرم را بوسیدم، آن موقع که من پا روی نفسم گذاشتم خداوند خیلی چیزها را به من داد.

وجود حضرت زهرا(س) سراسر برکت است.

یه نفر عمرش با برکت است، یک نفر مالش، دیگری فرزندانش، یک نفر وقتش؛ اما یک نفر تمام وجودش با برکت است. حضرت زهرا سلام الله علیها یکی از القابش مبارکه بود، مبارکه یکی از 9 اسم حضرت بود که امام صادق(ع) فرمود: فاطمه، زهرا، صدیقه، طاهره، مرضیه، راضیه، محدثه، زکیه، مبارکه.

یعنی وجودی که سراسر برکت بود، مبارکه همان کوثر است. که خیر کثیر است. همه چیزش خیر و بار برکت است، 18 سال بیشتر نداشت، اما از پیغمبر(ص) گرفته تا امام طمان (عج) نسبت به مادرشان خاضع بودند.

حضرت زهرا(س) واسطه فیض ائمه(ع) است

تمام فرزندان پیامبر اکرم(ص) قبل از حضرت زهرا سلام الله علیها از دنیا رفتند، ایشان دو پسر داشتند که در بچگی از دنیا رفتند، دو دختر داشتند که آن ها هم از دنیا رفتند و فقط حضرت زهرا سلام الله علیها باقی ماندند، نسل اولاد پیامبر(ص) از حضرت زهرا(س) ادامه یافت.

با اینکه در طول تاریخ بسیاری از سادات را کشتند؛ الان از 300میلیون دوازده امامی حدود 40 میلیون آن ها از سادات و فرزندان حضرت زهرا سلام الله علیها هستند. در این 40 میلیون بسیاری از اولیاء خدا قرار دارند.

از حضرت زهرا سلام الله علیها ائمه به وجود آمدند، ایشان ام الائمه هستند. نه فقط وجود جسمش ائمه از حضرت زهرا(س) بود وجود نوری اهل بیت(ع) هم به واسطه حضرت زهرا سلام الله علیها است.

یعنی نور اهل بیت(ع) از حضرت زهرا(س) گرفته شده و نور حضرت زهرا(س) هم مستقیم از خداوند متعال است.

یعنی حضرت زهرا(س) واسطه فیض ائمه(ع) است.

در جلد 43 بهار آمده است که وقتی وجود نوری حضرت زهرا(س) خلق شد آنچنان ساتع شد که ملائکه به سجده افتادند، پرسیدند، این نور چیست؟

خداوند فرمود: این نور از نور خودم است، واسطه ندارد؛ این نور را از نور عظمت خودم خلق کردم و در آسمان خودم قرار دادم؛ از این نور، انوار ائمه را میگیرم.

نور اهل بیت(ع) از حضرت زهرا(س) گرفته شده است