ام البنین(س) مادری را در حق بچه های فاطمه (س) تمام کرد
وارث: عزاداری وفات حضرت ام البنین(س) با پیش منبری استاد عرب و سخنرانی حجت الاسلام صراف و مداحی کربلایی محمد حسین پویانفر در هیئت ریحانه النبی(س) برگزار شد.
![ام البنین(س) مادری را در حق بچه های فاطمه (س) تمام کرد ام البنین(س) مادری را در حق بچه های فاطمه (س) تمام کرد](/files/fa/news/1396/12/12/395059_920.jpg)
دستگاه سیدالشهدا(ع)، دقیق ترین و ظریف ترین دستگاه در عالم
هیچ کس در بساط اهل بیت(ع) بی حساب و کتاب نیست، هیچ کس اسمش بی حساب و کتاب وارد نمی شود؛ دقیق ترین و ظریف ترین دستگاه در عالم، دستگاه سیدالشهدا(ع) است. اینکه ما با چه فکری به ان دستگاه وارد می شویم حساب و کتاب دارد.
در حوزه علمیه، حاج علی آقا چای ریز حوزه ما بود، به طلبه ها چای میداد، کفش ها را جفت می کرد. بسیار چشمش به اسم امام حسین(ع) حساس بود، حتی وقتی فردی را که اسمش حسین بود صدا می زدند چشمانش پر می شد.
وقتی فوت کرد در همین حوزه غسل و کفنش کردند. در مجلس ترحیم او شخصی به من گفت، بعد از یک جریانی اشک را از من گرفتند، نمیتوانم در مجالس گریه کنم. این شخص از این موضوع بسیار سختی می کشید. می گفت شبی خواب دیدم، به من گفتند مشکلت در قله کوه حل می شود، به هر سختی بود در خواب خودم را به بالای کوه رساندم. با قصری مواجه شدم که سر در آن نوشته بود، باب الحسین.
در زدم دیدم کسی که در را باز کرد حاج علی آقا( همان چای ریز حوزه) بود. در دنیا چای ریز بود و الان همه کاره دستگاه سیدالشهدا است.
دیگری خواب دیده بود که همه انبیا و اولیا و علمای ایرانی جمع بودند و کسی که برایشان چای آورد حاج علی آقا بود.
حلقه گمشده فضای شهر ما این است که روضه خانگی کمرنگ شده است. سر و صدا و هیاهو نمی خواهد، یک روز در ماه نیت کنید، با خودتان هم شروع کنید؛ بعد از نماز ضبح زیارت عاشورا بخوانید، ذکر بگویید، یک بیت شعر برای خودتان بخوانید.
حضرت ام البنین(س)، اولین ابداع کننده روضه خانگی
اولین ابداع کننده روضه خانگی در عالم حضرت ام البنین(س) است. اولین ابداع کننده روضه های زنانه خانگی هم ام البنین(س) بودند.
مخصوصا اگر میخواهید خانه تان را جا به جا کنید، خانه تان را غسل دهید. این غسل چیست؟ یک روضه برگزار کنید. این روضه ها خیلی حساب و کتاب دارد، اگر نداشت اهل بیت(ع) ترویج نمی کردند.
رشد را در این روضه ها دیدند. از امروز شروع کنید، اول از خودتان و بعد بقیه اعضای خانواده را هم وارد کنید.
حتی اعضای خانواده تان را به رستوران می برید، نیت کنید و آن را نذر یکی از اهل بیت(ع)کنید. با اینها مسیر تغییر می کند، پول هایی که در زندگیتان خرج می کنید هدف دار کنید و در مسیر اهل بیت قرار دهید، فقط با یک نیت؛ هیچ خرجی ندارد.
روضه میخوانی، حجنره ات را خرج امام حسین(ع) می کنی، سینه میزنی، اشک میریزی، این ها همه خرج امام حسین(ع) می شود و حساب و کتاب دارد.
یکی ماندگار ترین وداع های حضرت سید الشهدا(ع)، وداع با ام البنین(س) است
اگر هرچه فضیلت برای ام البنین (س) در تاریخ وجود دارد در دست ما نباشد جز این یک جمله از امام حسین علیه السلام در شان و مقام این خانم در عالم کافی است.
سیدالشهدا(ع) شب بیست و هشتم ماه رجب سال 60 هجری که رسما هجرتشان را از مدینه آغاز کردند، قبل از حرکت هم به ملاقات همسران پیامبر(ص) رفتند و هم همسران امیرالمومنین(ع) را ملاقات کردند و از آن ها حلالیت طلبیدند.
یکی از ماندگار ترین وداع های حضرت سید الشهدا(ع)، آمدن و دیدن امام حسین(ع) و ام البنین(س) است.
حضرت ام البنین به 6 دلیل به کربلا نیامدند که همه این دلایل جلوه ای از ولایت پذیری ام البنین(س) است.
امام حسین علیه السلام در لحظه وداع به ام البنین(س) فرمودند: ام البنین(س) خدا به تو جزای خیر بدهد، سپس دست هایشان را بالا بردند و فرمودند: خدایا تو شاهد باش این زن – یعنی ام البنین(س) – مادری را در حق بچه های فاطمه سلام الله علیها تمام کرد.