ایمان به خدا موجب حُسن عاقبت انسان می‌شود

کد خبر: 77657
سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه هیچ عملی مثل انجام واجبات الهی و عمل به تکالیف خدایی در حسن عاقبت موثر نیست، گفت: ایمان به خدا موجب حسن عاقبت انسان می‌شود.
وارثسخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه هیچ عملی مثل انجام واجبات الهی و عمل به تکالیف خدایی در حسن عاقبت موثر نیست، گفت: ایمان به خدا موجب حسن عاقبت انسان می‌شود.

حجت الاسلام حیدری کاشانی در سلسله سخنرانی‌های فرهنگی تبلیغی رواق امام خمینی(ره) در جمع زائران و مجاوران بارگاه منور امام هشتم(ع) به بیان موضوع «عاقبت به خیری و آنچه لازمه آن است» پرداخت و اظهار کرد: تسلیم محض در برابر پروردگار اساسى‏ترین راه نجات و مطمئن‌‏ترین ضامن عاقبت به خیرى برای بشریت است.

وی با اشاره به اینکه بد عاقبت‌ترین موجود عالم ابلیس است چرا که در همه گناهان شریک است، افزود: تکبر و خودبرتربینی ریشه تمام بدبختی‌های انسان است.

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: بندگی امری مستمر و ادامه دار است و به یک روز و یک ماه و یک سال خاتمه نمی‌یابد و اگر در این میان لغزشی صورت گیرد انسان از این مسیر سقوط خواهد کرد، چرا که آدمی هر قدر که مراحل بندگی را بپیماید،‌ شیطان نیز با حیله های قوی تر وارد می‌شود و هیچ‌گاه از شر این دشمن قسم خورده به طور کامل رهایی پیدا نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن می فرماید: پروردگارا ما صدای منادی که خلق را به ایمان فرا می‌خواند که به پروردگارتان ایمان آورید، شنیدیم و ایمان آوردیم، پروردگارا، از گناهان ما درگذر و زشتی کردار ما را بپوشان و هنگام جان سپردن ما را با نیکان و صالحان محشور گردان، افزود: خشوع در مقابل دین خدا، پیامبران و اهل بیت(ع) منشاء عاقبت به خیری و سعادتمندی انسان است.

حجت الاسلام حیدری کاشانی گفت: برای عاقبت به خیر شدن باید به خدا پناه برد و ضمن عمل به دین، تحت ولایت خدا و اولیای او زندگی کرد چرا که در غیر این صورت خطر سقوط فراوان است و هر اندازه انسان در برابر پروردگار خاضع تر باشد، محبوب‏تر خواهد شد و در تأمین سعادت آخرت و تضمین عاقبت بخیری او مؤثرتر خواهد بود.

وی با بیان بخشی از خطبه قاصعه از امام علی(ع) افزود: این خطبه متضمن مذمت شیطان است در برابر تکبر ورزیدن و خودداری او از سجده کردن آدم(ع)، چرا که ابلیس نخستین کسی است که عصبیت و پافشاری در انجام امری باطل را از خود آشکار ساخت و به دنبال نخوت و خودخواهی رفت که امیرالمومنین(ع) در این خطبه تاکید زیادی در بر حذر داشتن مردم از پیمودن راه شیطان دارد.