از نظرقرآن چه کسانی عاقبتبخیر میشوند؟
خداوند در ۵ آیه نخستین سوره مبارکه «بقره» ضمن بیان شرط هدایتپذیری از قرآن کریم، صفات متقین را نام میبرد و رستگاری و به قول معروف، «عاقبت به خیری» را در گرو داشتن این صفات میداند.
وارث: قرائت همیشگی قرآن کریم از توصیههای مؤکد خداوند در این کتاب آسمانی و هادیان معصوم دین اسلام است؛ «فَاقْرَؤُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ».
به نظر میرسد عمل به قرآن کریم فقط از راه شناخت آن میسر است و بدیهی است که این شناخت نیز منوط به انس روز افزون با آن است و این انس تحقق نمییابد مگر با تلاوت آن در هر زمانی از شبانه روز که میسر باشد.
در این راه، بهرهگیری از صوت زیبای ترتیل قاریان استاد و همچنین ترجمههای قابل تکیه میتواند ما را با قرآن مأنوستر و از نور آن بیشتر بهرهمند کند.
بهرهگیری از ترجمه شیوای حضرت آیتاللهالعظمی «ناصر مکارم شیرازی» و تلاوت ترتیل دلنشین استاد مرحوم «محمدصدیق منشاوی» از ویژگیهای این بسته است.
امکان ارتباط با پایگاههای اینترنتی «درسهایی از قرآن» و آیتالله مکارم شیرازی برای مطالعه تفسیر آیات در قالب تفاسیر «نور» و «نمونه» در انتهای این صفحه قرار داده شده است.
«وَ إِذَا قُرِئَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُواْ لَهُ وَ أَنصِتُواْ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ؛ و چون قرآن خوانده شود گوش بدان فرا دارید و خاموش مانید امید که بر شما رحمت آید» (اعراف ۲۰۴)
تلاوت ترتیل دومین صفحه از قرآن کریم توسط استاد «محمدصدیق منشاوی»
متن دومین صفحه از قرآن کریم/ شامل ۵ آیه نخستین سوره مبارکه بقره
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ؛ به نام خداوند رحمتگر مهربان
الم؛ الم ﴿۱﴾
ذَلِکَ الْکِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِینَ؛ این کتاب با عظمتی است که شک در آن راه ندارد و مایه هدایت پرهیزکاران است (۲)
الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَ یُقِیمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنفِقُونَ؛ (پرهیزکاران) آنها هستند که به غیب (آنچه از حس پوشیده و پنهان است) ایمان میآورند، و نماز را بر پا میدارند و از تمام نعمتها و مواهبی که به آنها روزی دادهایم انفاق میکنند (۳)
و الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَیْکَ وَ مَا أُنزِلَ مِن قَبْلِکَ وَ بِالآخِرَةِ هُمْ یُوقِنُونَ؛ آنها به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پیش از تو (بر پیامبران پیشین نازل گردیده) ایمان میآورند و به رستاخیز یقین دارند (۴)
أُوْلَئِکَ عَلَى هُدًى مِّن رَّبِّهِمْ وَ أُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ آنان را خداوند هدایت کرده، و آنها رستگارانند (۵)
ر116