یکتا: هیئات مذهبی در خط مقدم جبهه جنگ کنونی هستند

کد خبر: 80107
حسین یکتا با بیان اینکه متأسفانه شاهد آرایش جنگی در نظام اقتصادی نیستیم، گفت: هیئات مذهبی در خط مقدم جبهه جنگ کنونی قرار دارند.
وارث: «حسین یکتا»مسئول بنیاد کرامت امام رضا (ع) و از فعالان مطرح فرهنگی و اجتماعی کشور در سومین نشست ملّی هیئات شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی که با موضوع هیأت و گفتمان خدمات اجتماعی و مطالبه‌گری برگزار شد، با اشاره به فرمایشی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع فعالان فرهنگی مبنی بر اینکه «من چشم انتظار شماها بودم» گفت: به نظرم منظور رهبر انقلاب این بوده که ایشان منتظر دهه شصتی‌ها، انقلابی‌ها و نسل فعالان فرهنگی (حاضر) هستند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی افزود: به نظر می‌رسد رهبر انقلاب چیزی در جبین این نسل دیدند و انتظارشان روی کار آمدن فعلان فرهنگی نسل کنونی در جبهه انقلابی اسلامی است.

یکتا زمان امروزه را به دوران جنگ تحمیلی تشبیه کرد و گفت: همانطور که سال‌ها قبل در نقاط مختلف اعم از خوزستان، کردستان و ایلام و ... با دشمنان در حال نبرد بودیم و به هیچ وجه نمی‌شد یکی از اینها را نادیده گرفت و به دیگری پرداخت، امروز هم دشمنان مدام نقاط جدیدی را هدف قرار می‌دهند. امروز در عرصه جنگ اقتصادی، اجتماعی، سیاسی با دشمن هستیم و این حملات مثل برفی که تبدیل به بهمن شدن است در حال سرعت گرفتن است.

وی با تأکید بر اینکه دشمن در حال تحریک و تهییج اذهان عمومی مردم است، اظهار کرد: آنها با این کار می‌خواهند مردم را به خیابان‌ها بکشانند که از این طریق حقشان را بگیرند. باید بگویم که ابتدا شما هیئتی‌ها لازم است عَلَم مطالبات مردم را به دست بگیرید، در غیر این صورت، این علَم به دست معاندان خواهد افتاد و با برپا کردن جریانات این چنینی درصدد ساختن راهبردهای اجتماعی بر می‌آیند.

این فعال فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه دشمن به روشهای خود کاملاً مسلط است، گفت:‌ در زمان ریاست جمهوری اوباما با موارد حقوقی و قراردادی ما را در تنگنا قرار می‌دادند و امروزه نیز با روی کار آمدن ترامپ به فشار اقتصادی روی آورده‌اند.

یکتا با اشاره به حضورش در زمان التهابات اجتماعی در بازار تهران خاطرنشان کرد: دیگر بازار، بازار قدیم نیست و بازاری‌های قدیم از بازار خارج شده‌اند، بازار امروز دست جوانانی است که مغازه را از بازاری‌های قدیم اجاره کرده و با هزار مشکل اقتصادی و بازاری روبرو هستند و شبکه‌های اجتماعی را هم در دسترس دارند و اخبار را مخابره می‌کنند و می‌خواهند مشکلات خود را می‌خواهند بازتاب دهند.

 وی با تأکید بر لزوم شنیدن صحبت‌های این جوانان اظهار کرد: از مطالبات بازاریان این است که چرا برخورد قاطعی با مفسدان اقتصادی صورت نمی‌گیرد. مردم از منظر خدمات اجتماعی به ما نگاه می‌کردند و بدون هیچگونه بی‌احترامی حرف‌هایشان را با ما در میان می‌گذاشتند؛ این یعنی خدمت اجتماعی همیشه اثر بخش خواهد بود.

هیأت‌ها را در خط مقدم جبهه جنگ کنونی

یکتا هیأت‌ها را در خط مقدم جبهه جنگ کنونی دانست و یادآور شد: عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری باید سرلوحه کارها قرار گیرد، در غیر این صورت دشمنان این جریانات را به دست خواهند گرفت. امروز جنگ‌ها خیلی پیچیده‌تر شده است و مسجدی‌ها و هیئتی‌ها باید جلوی اینها را بگیرند و در کنار مطالبه‌گری به مردم خدمت کنند.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد یک جنبش عدالت‌گرایانه برای فهم دردها و مشکلات آحاد مردم گفت: هیئات باید پایگاهی برای فریادهای مردم باشد تا با جلوگیری از کشیدن شدن این مطالبات به خیابان‌ها، اجازه باز شدن عرصه را به دشمن ندهیم.

این فعال فرهنگی و اجتماعی با اشاره به شکلگیری قرارگاه‌های جنگ اقصادی در وضعیت کنونی دولت گفت: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره اینکه در عرصه جنگ اقتصادی قرار داریم، متأسفانه شاهد آرایش جنگی در نظام اقتصادی نیستیم.