حجت الاسلام والمسلمین صراف؛

روضه امام حسن (ع)، دغدغه حضرت زهرا(س)می باشد. 

کد خبر: 87653
 عرض کردم: بی بی جان روضه ای هست که من آن را نخوانده باشم؟ حضرت فرمود: چرا روضه پسرم را نمیخوانی؟ عرض کردم بی بی جان من همیشه روضه خوان حسین شماهستم. حضرت شروع به گریه کردند و فرمودند: " مگر حسن پسر من نیست؟"
وارث

مراسم عزاداری رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در حسینیه دلریش برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین صراف سخنرانی کردند که متن کامل سخنرانی به شرح زیر می باشد:

* هفتم صفر شهادت امام حسن علیه السلام است یا ولادت امام موسی کاظم علیه السلام؟ 

شبهاتی درمورد ولادت امام موسی کاظم علیه السلام و شهادت امام حسن علیه السلام در هفتم صفرماه به وجود آمده است. دونقل قوی در مورد شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام وجود دارد که در تاریخ هفتم و بیست و هشتم ماه صفر می باشد. یک نقل ضعیف هم وجود دارد که آن هم در اوایل ماه ربیع الاول است. این دو نقل قوی را راویانی که ثقه هستند آورده اند. قطع به یقین شهادت امام حسن علیه السلام در هفتم ماه صفر است نه ولادت امام موسی کاظم علیه السلام. مرحوم شیخ عباس قمی رحمه الله علیه که احاطه کامل برتاریخ داشتند، در کتاب خود به نام انوارالابهیه می فرماید: "گرچه من شهادت امام حسن علیه السلام را 28 صفر معرفی کرده ام اما بنده، خودم در هفتم صفر هم برای حضرت روضه میگیرم" . پس هفتم صفر قطعا شهادت حضرت است اما نمی شود منکر 28 ام صفر نیز شد. ما درکل سال میگوییم " حسین ". چه می شود فقط دوشب بگوییم " حسن "... 

* روضه امام حسن علیه السلام، دغدغه حضرت زهراسلام الله علیها می باشد. 
منبر مرحوم شیخ عبدالزهرا کریمی رضوان الله علیه در گوشه ای از حرم امام حسین علیه السلام وجود دارد. ایشان آدم بسیار عجیبی بودند.اراده می کردند به خدمت حضرت زهراسلام الله علیها مشرف می شدند. روزی از یکی از خادمانی که آن محل را جارو می کردند پرسیدم: واقعا این منبر عبدالزهرا می باشد؟ گفت: بله. مجدد پرسیدم کسی دراین جا هست که من درمورد مرحوم عبدالزهرا از او سوالاتی بپرسم؟ گفت: بله. کسی هست که اکثر اوقاتش با عبدالزهرا بوده است. من به نزد آن شخص رفتم. ایشان نیز من را به یک پیرمردی در کربلا ارجاع دادند که گویا این پیرمرد با شیخ عبدالزهرا زندگی نیز کرده است. من به خدمت آن فرد مسن رسیدم. بسیار چهره نورانی داشت. و آنقدر برای امام حسین علیه السلام گریه کرده بود که زیر چشمانش گود رفته بود. از من علت حضورم را پرسید. گفتم می خواهم درمورد شیخ عبدالزهرا سوالاتی بپرسم. ایشان یک مورد در شیخ فرمودند که بسیار دلنشین بود: " شیخ عبدالزهرا دوسال آخر عمر خود را هرجاکه دعوت می شدند، قید می کردند که یک شب برای امام حسین و یک شب برای امام حسن علیهماالسلام روضه می خواهند بخوانند. من علت این کار را از شیخ پرسیدم. فرمودند: محمدباقر بنشین تا راز این کارم را به توبگویم. در ایام آخر ماه صفر، شبی بعد از روضه خوانی که به منزل آمدم؛ ساعت نزدیک به اذان صبح بود. من نیز مشغول مناجات و نافله سحر شدم. درحین نماز، پرده کنار رفت و حضرت زهرا سلام الله علیها را در کنار سجاده خود دیدم. حضرت فرمودند: شیخ عبدالزهرا شما برای ما خوب نوکری می کنید. ما ازشما راضی هستیم. عرض کردم: بی بی جان روضه ای هست که من آن را نخوانده باشم؟ حضرت فرمود: چرا روضه پسرم را نمیخوانی؟ عرض کردم بی بی جان من همیشه روضه خوان حسین شماهستم. حضرت شروع به گریه کردند و فرمودند: " مگر حسن پسر من نیست؟". ناگهان همه چی تمام شد و از آنجا متوجه شدم که روضه امام حسن علیه السلام دغدغه بی بی جانمان است. از آن به بعد برای شادی دل حضرت زهرا سلام الله علیها یک شب روضه امام حسن علیه السلام و یک شب روضه امام حسین علیه السلام را می خوانم. 

* مراقبات ختومات زیارت عاشورا 

یکی از مهم ترین ختم های زیارت عاشورا، ختم میرزا بزرگ تهرانی و ختم مرحوم سیدمحمدکاظم یزدی است. 
مرحوم میرزای شیرزای نیز این دو ختم را به مردم توصیه می کردند. 
در این ختم زیارت عاشورا 1- مهم ترین مرحله، مراقبت کردن از نفس است. 2- باید ختم، چهل روز شود 3- بهتر است از طلوع خورشید شروع شود 4- ختم از روز چهارشنبه آغازشود 5- صدقه برای سلامتی امام زمان علیه السلام کنار گذارد 6- این چله را نباید کسی بفهمد( بانوان هم در ایام عذر شرعی باید اجیر بگیرند و اگر اجیر هزینه ای خواست باید پولی به آن بدهند). 7- بهتر است در مکان بلندی انجام شود 8- زیارتی از زیارت مطلقه امیرالمومنین علیه السلام باید خوانده شود 9- بعد از زیارت امیرالمومنین، یک سلام مختصر به امام حسین علیه السلام داده شود 10- یک لعن بسیار شدید برقاتلین امام حسین علیه السلام گفته شود 11- دورکعت نماز مانند نماز صبح 12- سپس صدمرتبه الله اکبر گفته شود 13- شروع به خواندن زیارت عاشورای معروفه شود همراه با صدمرتبه لعن و صدمرتبه سلام، تا پایان ادامه می یابد 14- بعد از سجده زیارت عاشورا، دورکعت نماز زیارت باید خوانده شود 15- و درپایان، چندسطر دعا در خطوط پایانی زیارت نام نامه امام حسین علیه السلام در روز عرفه وجود دارد که خوانده می شود.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.