پیامبر، جامعه ای وحشی را با اخلاق نیکو ساخت

کد خبر: 87986
معاون شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه پیامبر، اسلام را تاسیس و امام صادق علیه السلام آن را احیا کرد، تصریح کرد: با امامت امام صادق، شیعه تشخّص پیدا کرد.
وارث

حجت الاسلام احمد تقوی، معاون جذب و گزینش شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در جشن بزرگ میلاد نبی مکرم اسلام و امام صادق علیه السلام در مسجد جامع راین، میلاد پیامبر را محور همه مناسبت ها دانست که دیگر مناسبت ها ذیل آن است و افزود: با ولادت آن حضرت اسلام شکل گرفت و با امامت امام صادق علیه السلام، شیعه تشخّص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه ۱۳۶ سال بین این دو ولادت فاصله افتاده، به ۲۳ سال رسالت پیامبر و ۳۴ سال امامت امام صادق علیه السلام اشاره و تصریح کرد: پیامبر قرآن را از جانب خدا بر مردم عرضه کرد و امام صادق در زمان امامتش این قرآن را تفسیر و تبیین کرد و جلوی سوء استفاده افراد منحرف را گرفت.

حجت الاسلام تقوی ادامه داد: پیامبر، اسلام را تاسیس و امام صادق آن را احیا کرد و ۸۰ درصد مناسک، احکام، سیاسیات و اخلاقیات ما به عنوان روایت از امام صادق علیه السلام است که در فرصت اختلاف بنی امیه و بی عباس، آن حضرت نهضت علمی راه انداخت و شیعه را که همان اسلام ناب است به جهان معرفی کرد.

وی با استناد به آیات ۴۵ و ۴۶ سوره احزاب، پیامبر را شاهد و ناظر بر امت در زمان حیات و ممات دانست و با بیان اینکه رسول اکرم فرمودند '' در حیات و ممات من خیر برای شما است'' بیان داشت: پیامبر شاهد بر ما است و ائمه نیز اینگونه هستند و امام زمان عجل الله تعالی نیز ناظر بر اعمال ما است‌.

وی به ویژگی '' مبشّر'' بودن پیامبر اشاره و تصریح کرد: آن حضرت، جامعه ای را که وحشی بود با اخلاق آن را ساخت و اهل بشارت و مژده دادن بود زیرا در تربیت اول تشویق است؛ اهل هشدار هم بودند؛ آسیب هایی که جامعه را تهدید می کرد به  مردم گوشزد می کرد حتی روز آخری که به مسجد رفت فرمود مبادا دچار رقابت های ناسالم بشوید، ارزش ها را نادیده بگیرید و کینه و بعض بین شما حاکم شود.

حجت الاسلام تقوی گفت: امام صادق علیه السلام نیز چنین بود و آخرین جمله حضرت این بود'' شفاعت ما اهل بیت به کسی که نماز و ارزش ها را سبک بشمارد، نمی رسد.''

وی خاطرنشان کرد: پیامبر با اخلاقش جامعه را ساخت؛ چه اذیت ها کشید، شکمبه گوسفند بر گردنش آویختند، ۲۳ سال ایشان را خون جگر دادند و در جامعه ای که تمدن نداشت و بدترین دین را داشت و از بهداشت خبری نبود و .... پیامبر با اخلاق و عدالت و مساوات چکارها کرد‌ که بعد از فتح مکه هنگامی که حضرت برای حج رفتند، وقتِ عنل تقصیر، نگذاشتند یک تار موی حضرت روی زمین بیفتد و همه را برای تبرک برداشتند و یا وقتی وضو می گرفتند، مردم آنقدر اعتقاد پیدا کردند که قطرات آب وضوی حضرت را جمع می کردند.

حجت الاسلام تقوی با اشاره به اینکه خداوند، پیامبر را صاحب خلق عظیم معرفی می کند؛ ویژگی دیگر پیامبر را دعوت به خدا عنوان کرد و افزود:
 آن حضرت، هیچگاه به خود دعوت نکرد و چراغ فروزانی است که همه حرکات و سکنات او باید الگو باشد که لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه...تا به سعادت برسیم.

جشن بزرگ میلاد پیامبر با اهدای ۱۷ جایزه به برندگان مسابقه کتابخوانی و ضیافت شام همراه بود.

منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.