انتظار فرج یعنی به سوی ظهور نزدیک شوید و بشریت را به آن نزدیک کنید
آنچه در ادامه می آید مروری است بر گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری درباره مهدویت و انقلاب اسلامی:
«انتظار فرج... یعنی، انتظار حاکمیت قرآن و اسلام. شما به آنچه فعلا جهان در آن قرار دارد، قانع نیستید. حتی به همین پیشرفتی هم که با انقلاب اسلامی به دست آوردید، قانع نیستید. می خواهید باز هم به حاکمیت قرآن و اسلام، نزدیک تر بشوید. این انتظار فرج است. انتظار فرج، یعنی انتظار گشایش از کار انسانیت... شما ملت انقلابی مسلمان، باید با حرکت منظم خود در تداوم انقلاب اسلامی، به فرج جهانی انسانیت نزدیک بشوید و شما باید به سوی ظهور مهدی موعود(عج) و انقلاب نهایی اسلامی بشریت، که سطح عالم را خواهد گرفت و همه این گره ها را باز خواهد کرد- قدم به قدم، خودتان نزدیک بشوید و بشریت را نزدیک کنید. انتظار فرج این است.(1)
«ما امروز در انقلاب خودمان، حرکت ها و روش هایی داریم. این روش ها باید به کدام سمت حرکت کند؟ این نکته بسیار شایان توجه است. ما یک محصلی را در نظر می گیریم که این محصل مثلا می خواهید در دانش ریاضی استاد بشود: حالا مقدمات کار او را چگونه باید فراهم کنیم. باید جهت تعلمیاتی که به او می دهیم جهت ریاضی باشد. معنا ندارد که ما یک نفری را که می خواهیم ریاضی دان بشود، بیاییم درس فقه-مثلا- به او یاد بدهیم. یا آن کسی که می خواهد فقیه بشود، بیاییم درس طبیعی مثلا-به او بدهیم. باید مقدمات متناسب با نتیجه و غایت باشد. غایت، جامعه آرمانی مهدوی است».(2)
«شعارهایی که امام زمان(عج) بر سر دست خواهد گرفت و عمل خواهد کرد؛ امروز شعارهای مردم ما است، شعارهای یک کشور و یک دولت است. این خودش یک گام بسیار بلندی به سوی اهداف امام زمان(عج) است».(3)
«انقلاب، پرچم عزت این ملت است و ملت این پرچم را در دست استوار خود محکم نگه خواهد داشت و به فضل پروردگار تسلیم امام زمان(عج) خواهد کرد.»(4)
«امام زمان(عج) رمز عدالت و مظهر قسط الهی در روی زمین است. به همین جهت است که همه بشریت، به شکلی انتظار ظهور آن حضرت را می کشند... وقتی ملت ما، قبل از پیروزی انقلاب به مبارزات مشغول بودند، احساسشان این بود که در جهت پیشرفت به سمت آرمان بشریت حرکت می کنند. بعد از پیروزی انقلاب هم احساس ملت ایران این است که هر حرکت و هر اقدام مان؛ هر مبارزه که کردیم و هر رنجی که تحمل نمودیم، در جهت مقصودی است که میان آحاد بشر و همه اهل معرفت مشترک است. مقصود استقرار عدالت و هدف، رسیدن به عدل برای بشر است.(5)
«در انقلاب، اصل بر حرکت است، حرکتی هدفدار، سنجیده، پیوسته، خستگی ناپذیر و سرشار از ایمان و اخلاص. در انقلاب، به گفتن و نوشتن و تبیین اکتفا نمی شود، بلکه پیمودن و سنگر به سنگر پیش رفتن و خود را به هدف رساندن، اصل و محور قرار می گیرد. گفتن و نوشتن هم در خدمت همین حرکت در می آید و تا رسیدن به هدف، یعنی حاکمیت بخشیدن به دین خدا و متلاشی ساختن قدرت شیطانی طاغوت. ادامه می یابد: «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ».
پی نوشت ها:
1.در مکتب جمعه، ج3،ص251
2.همان، ص202-203
3.بیانات در سالروز میلاد خجسته امام زمان(عج)،22/8/1379
4.بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی، 28/11/1381
5.بیانات در دیدار مهمانان خارجی دهه فجر و قشرهای مختلف مردم در روز نیمه شعبان، 18/11/1371
منبع: شبستان
افزودن دیدگاه جدید