برای پیدا کردن راه درست در زندگیمان چه ذکری بگوییم؟
امروزه بسیاری از افراد در زندگی خود به مشکل برمی خورند و بعضا در این مشکلات احساس تنهایی و ناامیدی می کنند، اما غافل از آن که فردی در این دنیا است که نسبت به همه مهربان است و برای یاری آن ها افرادی را مامور کرده است که امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد پیرامون این موضوع و راه حلی برای یافتن راه درست در زندگی توضیحاتی را ارائه دهد.
ذکری برای پیدا کردن راه درست در زندگی
زندگیهای امروزی، همانند یک دریای طوفان زده می ماند که مشتاقانه در انتظار بلعیدن و به دام انداختن آدمها است، و در این تلاطمها همه ما نیازمند راه نجاتی هستیم.
همین امواجی که خود را به هر دری میزند برای بلعیدن، آدمی را دچار تردید و سردرگمی کرده و به تناسب سختی مسیر، پیدا کردن مسیر و راه صحیح هم سختتر می شود که این امر سبب خطای هر چه بیشتر آدمی شده و در این میان پیدا کردن یک نسخه، یک راه حل و یک دستور العمل برای نجات ضرورت شدیدی پیدا میکند و چه بهتر آنکه این نسخه از جانب کسانی باشد که به سر منشأ وحی و نور وصل هستند؛ اهل بیتی که خود چراغ راه و نجات دهنده انسانها هستند.
امام صادق علیه السلام در این باره میفرماید:
هرگاه راه و مسیر خود را گم کردی پس بانگ برآور:ای اباصالح یاای صالح- خداوند رحمتش را بر تو فرود آورد! - راه رابه ما نشان ده
بله نسخهی اصلی در دستان فردی است که دلسوزتر از پدر و مادری است که همیشه در زندگی همراهمان هستند؛ بله در دستان مهدی صاحب الزمان علیه السلام است .
امام زمان ما بر اوضاع و احوال همهی ما آگاه است؛ در روایت اینچنین آمده است که؛ اعمال و رفتار ما بر امام (علیه السلام) عرضه میشود و زمانی که امام اعمال ما را میبیند، از اعمال خوب و شایسته خوش حال میشود و خدای ناکرده اگر گناهی از سوی ما سر زده باشد ناراحت میشود.
انسان ها باید یقین بدانند که در حوادث و مشکلات تنها نیستند و اگر هم به ظاهر کسی اطرافتان نیست، خیالشان راحت باشد که پدری مهربان و دلسوز همچون کوه پشتتان است، برای گرفتاری هایتان دعا میکند.
«عبدالله بن زیات» به امام رضا (علیه السلام) عرضه میکند: برای حل مشکلات من و خانواده ام دعا کنید.
امام به وی فرمود: تو گمان میکنی دعا ننموده ام؟ سپس درحالی که عبدالله بن زیات از این گفتهی امام متعجب شده بود فرمود: اعمال شما از خداوند متعال و ائمه (علیهم السلام) مخفی نیست.
امام زمان (علیه السلام) نیز همانند جدش امام رضا (علیه السلام) مهربان است و برای حل مشکلات شیعه دعا میکند؛ به ویژه در زمان ما که منتظران، پناهی غیر از او ندارند.
تنها کافی است باور کنیم که او هرگز ما را فراموش نکرده است و اگر مشکلی وجود دارد که از آن رنج میبریم، چه بسا صبر بر آن، بستر رسیدن به خیر فراوان و موقعیت بهتری باشد؛ و یا حکمتی در آن باشد که خدا میداند و ما از آن بی خبریم.
امام زمان ما آن قدر مهربان است که غم را برای هیچ یک از منتظران ظهورش نمیپسندد، بنابراین آن قدر به فکر ما هست که همیشه برای حل مشکلات ما دعا و تلاش کند تا به لطف و خواست خدا از شدت آنها کاسته شود.
ختمی مجرّب و آسان برای توسل به امام زمان (عج)
بر اساس روایات فراوان و نیز طبق تصریح زیارت جامعه که بهترین و صحیح ترینِ زیارات است، واسطه فیض عالم، امام زمان «ارواحنافداه» هستند.
گرچه همه چهارده معصوم سلام الله علیهم واسطه فیضاند، اما در زمان ما، واسطه فیض عالم، امام زمان «ارواحنافداه» هستند.
آیت الله مظاهری ضمن درس اخلاق خود حکایتی نقل کردند با این مضمون:
یکی از علمای بزرگ، در زمان قدیم در تخت فولاد خدمت امام زمان «ارواحنافداه» رسیده بود و از آن حضرت درخواست «علم اکسیر» کرده بود.
در حالی که یاد گرفتن علوم غریبه حرام است و گفت و شنود و تعلیم و تعلّمش نیز حرام است.
آن حضرت به او فرموده بودند:
علوم غریبه به تو چه ربطی دارد؟ من به جای آن ختمی به تو یاد میدهم که بهتر از اکسیر است.
بعد فرموده بودند:
به پنج تن و امام زمان توسّل پیدا کن و در توسّلهایت بگو:
«یا محمّد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین، یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی».
آن عالم نقل میکند:
وقتی حضرت فرمودند: «ادرکنی»، به ذهنم خطور کرد که باید بفرمایند: «ادرکونی»، یعنی برای درخواست کمک از پنج نور مقدّس، باید فعل جمع به کار ببریم، پس چرا ایشان فعل مفرد به کار برده و میفرمایند: «ادرکنی و لاتهلکنی»؟! وقتی چنین تصوّری کردم، امام زمان «ارواحنافداه» تبسّم کردند و فرمودند:
همین است که گفتم.
برای اینکه واسطه فیض این عالم، فعلاً من هستم.
یعنی اگر در زمان حاضر توسّلی به پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم یا سایر حضرات معصومین سلام الله علیهم بشود، فیض الهی به واسطه وجود مقدّس امام زمان «ارواحنافداه» به بندگان میرسد:
«بِکُمْ فَتَحَ اللَّهُ وَ بِکُمْ یَخْتِمُ وَ بِکُمْ یُنَزِّلُ الْغَیْثَ وَ بِکُمْ یُمْسِکُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ وَ بِکُمْ یُنَفِّسُ الْهَمَّ وَ یَکْشِفُ الضُّر»
از همه به خصوص جوانان تقاضا دارم که با این ختم، به امام زمان متوسّل شوید و این ختم را زیاد بخوانید.
همه افراد، حتی کسانی که سواد و تحصیلات کافی ندارند هم میتوانند این ختم را بخوانند و به پنج تن آل عبا و امام زمان متوسّل شوند: «یا محمّد، یا علی، یا فاطمه، یا حسن، یا حسین، یا صاحب الزمان أدرکنی و لا تهلکنی».
این ختم، علاوه بر آنکه آسان است، برای رفع هر حاجتی خوب، مۆثر و مجرّب است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
افزودن دیدگاه جدید