پاسخ به دعوت باطل، آدمی را گرفتار حرام‌های اقتصادی و اخلاقی می‌‌کند

کد خبر: 91841
یک استاد برجسته اخلاق با بیان اینکه پاسخ به دعوت باطل سبب افتادن انسان در حرام اقتصادی، اخلاقی، جسمی و عملی می شود، گفت: مومنان حقیقی به چنین دعوتی پاسخ مثبت نمی دهند بلکه پاسخ آنها به دعوت حق از طرقی همچون خمس، زکات و انفاق است.  
وارث

حجت الاسلام والمسلمین «حسین انصاریان» به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد امیر(ع) به سخنرانی پرداخت و گفت: در قرآن مجید خداوند بندگان را به صورت های گوناگون به حق دعوت کرده است.

 

این استاد برجسته اخلاق افزود: دعوت های الهی در قرآن کریم نکته ای است که به قلب انسان آرامش داده، امید و عاقبت به خیری در قیامت را برای او به دنبال دارد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دعوت انسان به سوی حق نشان از توجه خداوند نسبت به او است، تصریح کرد:‌ خداوند متعال از طریق پیامبران به انسان ها پیام داده که دعوت کننده آنها به سوی حق است؛ هر کس به آن پاسخ مثبت دهد، خیر دنیا و آخرت را نصیب خود کرده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه استجابت دعوت الهی فضل، احسان، رحمت، غفران، رضوان و بهشت برین را به دنبال دارد، اظهار کرد: به همین منظور همه آیات قرآن مجید انسان را به سوی حق دعوت می کند.

 

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم درباره دعوت الهی به سوی حق، بیان کرد: خداوند در قرآن مجید انسان را به سوی خود دعوت می کند و هر کس غیر از او انسان را به سوی خود دعوت کند، نتیجه اش عذاب است.

استاد حوزه علمیه درباره عکس العمل فطرت انسان نسبت به دو  دعوت حق و باطل، گفت: پاسخ به دعوت باطل سبب افتادن انسان در حرام اقتصادی، اخلاقی، جسمی و عملی می شود که نتیجه ای جز جهنم و عذاب الهی را در پی ندارد.

 

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه ربا یکی از حرام های اقتصادی است که دشمنان شیطان صفت انسان را به آن دعوت می کنند، ابراز کرد:‌ طبق اسناد تاریخی قوم یهود ربا را اختراع کردند و تا پیش از آنان چنین چیزی وجود نداشته است کما اینکه قوم لوط نیز هم جنس بازی را ابداع کردند و پیش از آنان کسی این عمل زشت و پلید را انجام نداده بود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: افراد فاسق و فاجر، انسان را به سوی آتش و طاغوت فرا می خوانند اما مومنان حقیقی به چنین دعوتی پاسخ مثبت نمی دهند بلکه آنان به دعوت الهی پاسخ مثبت داده و در همه مسائل از جمله مسائل اقتصادی با دادن خمس، زکات و انفاق تابع دستورات الهی هستند و اینگونه فضل، رحمت و برکت الهی را به دست می آورند.


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.