آیت‌الله میرباقری: گناه، اختلاط با جبهه باطل است

کد خبر: 92124
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امام معصوم محور وادی توحید است، گفت: مومن هرگز نمی‌تواند با دشمن اهل بیت(ع) دوستی کند. خداوند برای تطهیر مومن از آلودگی‌ها و ناپاکی‌ها او را به بلا مبتلا می‌کند.
وارث

  آیت الله «سیدمهدی میرباقری» شامگاه دوشنبه، ۳۰ اردیبهشت به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد ارگ تهران به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: کسی اگر به مقام ایمان برسد و وارد محیط ولایت شود می توان گفت چنین فردی اهل استقامت در مسیر الهی است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انسان مومن هرگز از وادی ایمان خارج نمی شود، ادامه داد: گناه دارای دو چهره باطنی و ظاهری است که ظاهر آن انجام فعل خلاف و باطن آن خروج از ولایت امام و پا گذاشتن در ولایت ائمه جور است.

آیت الله میرباقری با بیان اینکه همه خیرات به امام بر می گردد، ابراز کرد: هر عمل و صفت نیکویی به امام بر می گردد و در مقابل هر عمل ناپسندی خارج از ولایت آن بزرگان است؛ همه گناهان انسان ثمره شجره خبیثه است.

 

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مومن هرگز بر انجام گناه اصرار نمی ورزد، تاکید کرد: شاید از انسان مومن لغزشی سر بزند اما به زودی از آن لغزش پشیمان شده و سریع استغفار می کند چون به عقوبت اعمال معتقد است.

وی درخصوص استغفار الرسول(ص)، گفت: انسان مومن زمانی که لغزشی از او سر می زند و توبه می کند لازم است پیامبراکرم(ص) و اولیای الهی نیز برای او طلب استغفار کنند تا از این طریق لغزش مومن جبران شود.

آیت الله میرباقری با اشاره به اینکه امام معصوم محور وادی توحید است، گفت: انسان اگر بخواهد به وادی توحید برگردد و تطهیر شود امام معصوم باید اقدامی انجام دهد تا آن انسان پاک و تطهیر شود و آن اقدام طلب استغفار است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: گناه یک نوع اختلاط با جبهه باطل است انسان زمانی که گناه از او سر می زند در اصل در حال مشارکت با جبهه باطل است.

وی با اشاره به اینکه استغفار برای اعلی علیین است، تاکید کرد: برخی انسان ها گناه می کنند ولی تا آخر عمر نمی توانند توبه کنند؛ بنابراین زمانی که ذائقه انسان شیرینی گناه را چشید هر زمان که آن خطا برایش یادآوری شود نادم و پشیمان نمی شود، این حالت خیلی بد است.

آیت الله میرباقری ادامه داد: روایت است همانگونه که انسان شیرینی گناه را به خود می چشاند به همان صورت سختی طاعت را نیز باید به خود بچشاند تا بتواند به مقام استغفار برسد؛ همچنین در احادیث مختلف آمده انسان آن گوشتی که از حرام بر تن خود رویانده آب کند تا گوشت حلال بر تن برویاند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مومن هرگز نمی تواند با دشمن اهل بیت(ع) دوستی کند، ادامه داد: انسان اگر به کید شیطان آگاه باشد در همه لحظات به پیامبراکرم(ص) و امام علی(ع) پناه می برد و هرگز اجازه نمی دهد جبهه حق و باطل با هم آمیخته شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خداوند برای تطهیر مومن از آلودگی ها و ناپاکی ها او را به بلا مبتلا می کند تا تطهیر شود.

منبع: شبستان


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.