حضور زایران ایرانی در روز عرفه تسهیل شود

کد خبر: 93808
حجت الاسلام کاردان با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف دیدار و گفتگو کرد.
وارث

مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف با حمید مکارم سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف دیدار و درباره راه های تسهیل حضور زایران ایرانی عتبات عالیات گفتگو کرد.

در این دیدار که آقای واعظی مسئول ستاد عملیات شمسا در نجف نیز حضور داشت، حجت الاسلام والمسلمین کاردان با اشاره به اشتیاق مردم ایران به زیارت خاندان عصمت و طهارت گفت: تلاش تمام همکاران در مجموعه حج و زیارت این است که با بر طرف کردن موانع، حضور زایران ایرانی را تسهیل کنند.

در ادامه آقای مکارم سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای حضور زایران ایرانی توسط نهادهای مرتبط در ایران و عراق، خواستار هماهنگی بیشتر نهادهای مسئول شد و گفت: با توجه شرایط موجود می بایست ستادهای مختلفی که در حوزه مسکن، تغذیه، تدارکات و امور فرهنگی فعالیت می کنند با تشریک مساعی مشکلات و دغدغه های زایران را به حداقل برسانند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.