آیتالله محسنی از ارکان اصلی رهایی کشور افغانستان از یوغ کمونیسم بود
در پی درگذشت آیتالله شیخ آصف محسنی مرجع تقلید شیعیان افغانستان، مجمع تقریب مذاهب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.متن این پیام به این شرح است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
خبر درگذشت عالم ربانی حضرت آیتالله شیخ آصف محسنی قندهاری قلب شیعیان خصوصاً مردم عزیز افغانستان را جریحهدار نمود.
این عالم پرهیزکار عمر خود را در ترویج معارف حقه در بلاد مختلف اسلامی صرف نموده و منشاء برکات فراوان دینی و سیاسی در کشور اسلامی افغانستان بود و از ارکان اصلی رهایی این کشور از یوغ کمونیسم بود.
آیتالله محسنی رحمة الله علیه از جمله علمای تقریبی جهان اسلام بود که فعالیتهای گستردهای در این زمینه انجام داده و حق بزرگی بر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی داشتند.
مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن عرض تسلیت این ضایعه بزرگ به رهبر معظم انقلاب، حوزههای علمیه، مراجع عظام، خانواده و ارادتمندان آن عالم بزرگ و مردم شریف افغانستان از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت و رضوان الهی را مسألت دارد.
عاش سعیدا و مات سعیدا
افزودن دیدگاه جدید