مجهزترین موکب ایرانی در کربلای معلا راه‌اندازی می‌شود

کد خبر: 95438
موکب «شباب الامام الخامنه‌ای» از سوی جمعی از جوانان ایرانی به‌منظور ارائه خدمت‌رسانی بهتر به زائران کشورمان از 19 مهرماه در کربلای معلا راه‌اندازی می‌شود.
وارث

هم‌زمان با آغاز مراسم راهپیمایی اربعین حسینی از مسیر نجف اشرف به کربلای معلا، فعالیت موکب «شباب الامام الخامنه‌ای» از 19 مهرماه در کربلای معلا آغاز می‌شود.

موکب «شباب الامام الخامنه‌ای» یکی از مجهزترین موکب‌های ایرانی است که در شارع شهدا (خیابان شهدا) واقع‌شده است و به‌صورت شبانه‌روزی به زائران ایرانی خدمات پذیرایی، اسکان، تغذیه و سایر موارد را ارائه می‌کند.

این موکب که پنج سال از فعالیت آن می‌گذرد، دارای امکانات مناسبی است و تمامی زائران مستقر در این موکب به‌صورت تختی اسکان داده می‌شوند و ظرفیت پذیرش این موکب 1700 نفر زائر و 300 نفر عوامل اجرایی است.

در این موکب با راه اندازی حسینیه، بهداری و طب سنتی، آشپزخانه مجهز، لباسشویی،  سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های متعدد و مجهز، مکان مناسبی برای اسکان زائران فراهم‌شده است.

طبق گفته مسئولان این موکب، زائران تنها یک‌بار در سال می‌توانند برای اسکان از این امکانات استفاده کنند و در ایام اربعین حسینی دو وعده سه‌روزه و دو وعده چهار روز برای زائران در نظر گرفته‌شده است


افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.