اجرای طرح «دل‌نوشته‌ای با پیامبر مهر و رحمت، حضرت محمد(ص)»

کد خبر: 26035
طرح «دل نوشته‌ای با پیامبر مهر و رحمت، حضرت محمد(ص)» در کتابخانه‌های عمومی نهاوند با هدف اعلام انزجار از اقدام نشریه فرانسوی در توهین به پیامبر(ص) برگزار می‌شود.
وارث: اداره کتابخانه‌های این شهرستان در پاسخ به اهانت و گستاخی مجله فرانسوی به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به اجرای طرح «دل نوشته‌ای با پیامبر مهر و رحمت، حضرت محمد (ص)» اقدام کرد.

مجری این طرح با اشاره به پخش طومارهایی در کتابخانه‌های شهرستان گفت: نسبت به توهین صورت گرفته از سوی مزدوران صهیونیستی به ساحت پاک پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، اداره کتابخانه‌های عمومی نهاوند و مجموعه کتابخوانان و کتاب‌دوستان شهرستان بر خود واجب دانستند با اقدامی هرچند کوچک اعلام انزجار و ناراحتی خود را از این موضوع به گوش همگان برسانند.

میلاد امینیان افزود: در این راستا با تهیه طومارهایی با موضوع «دل نوشته‌ای با پیامبر رحمت، حضرت محمد (ص)» در کتابخانه‌ها بستری مهیا شد تا علاقه‌مندان پیامبر اسلام به خصوص اعضای کتابخانه‌ها با نوشتن دل نوشته‌ها بر روی پارچه‌های تهیه شده در محکومیت این اقدام دشمنان اسلام قلم در دست گیرند.

مجری این طرح گفت: بنا داریم با یاری خدا در صورت امکان پس از جمع‌آوری طومارها از سطح کتابخانه‌ها، در دهه مبارک فجر در قالب نمایشگاهی آن را در معرض دید همشهریان قرار دهیم.


/س.ب215