حجت الاسلام مومنی: ورود به کشتی نجات امام حسین(ع) بدون شرط است
در مسجد الهادی (ع) برگزار شد.
کشتی نجات از دریای عمیق دنیا
چند کشتی به عنوان کشتی نجات در روایات آمده است که یکی از آنها کشتی حضرت نوح بود که برای سوار شدن به آن می بایست به حضرت نوح ایمان داشت.
شرط سوار شدن به کشتی نجات اهل بیت علیهم السلام؛ ایمان داشتن به آنها
کشتی دیگری که در روایات آمده کشتی اهل بیت علیهم السلام است؛ پیغمبر صلی الله علیه و آله فرمود: اهل بیت (علیهم السلام) من مثل کشتی نوح می مانند و هر کس سوار بر کشتی اهل بیت (علیهم السلام) شود نجات می یابد و هر کس سوار نشود غرق می شود. پس شرط سوار شدن در کشتی نوح در اینجا هم هست و شرط سوارشدن به کشتی اهل بیت (علیهم السلام) ایمان داشتن به آنهاست؛ به اهل بیت (علیهم السلام) باید ایمان آورد و که برای هر کسی امکان پذیر نیست و سخت و دشوار است اما بدون این ایمان کسی را داخل کشتی اهل بیت علیهم السلام نمی کنند.
هر شرطی در کشتی نوح هست در کشتی اهل بیت علیهم السلام هم وجود دارد پسر نوح با اینکه به حضرت نوح نزدیک بود اما چون به نوح ایمان نداشت نتوانست سوار کشتی شود. کسی که می گوید من نزدیک اهل بیت علیهم السلام است اما به آنها ایمان نداشته باشد نمی تواند سوار کشتی آنها شود. اهل بیت علیهم السلام می فرمایند: مثل ما و خدا مثل خویشاوندی نیست و ما اگر به خدا نزدیک شده ایم بواسطه ی اطاعت از خداست.
کسی که می گوید من مرید اهل بیت علیهم السلام هستم اما نسبت به گناهی بند و بار باشد یا غیره بی اعتنا به آنها می شود و راه خودش را می رود در حالی که دنیا خطرناک است و طوفان های زیادی دارد و برای اینکه انسان مصون بماند باید متصل به کشتی اهل بیت علیهم السلام باشد. ولی برای ورود به کشتی هم شرط وجود دارد و آن ایمان به آنهاست.
کشتی امام حسین علیه السلام لا شرط است و هیچ شرطی برای ورود به آن وجود ندارد با هر دین و مسلکی می توانند بوسیله آن نجات پیدا کنند. کشتی امام حسین علیه السلام دو ویژگی دارد که در بیان علما زیاد می بینید، اول کشتی حضرت اوسع و وسیع است، هر کس با هر حالی هست می تواند به این کشتی بیاید. لازم نیست انسان خودش را کم ببیند همین که ورود کند کافی است، حضور در امر خیر پیدا کند ولو کم خوب است. اصلا خودتان را دست کم نگیرید ولو کم؛ حتی این کمک های کم هم اثر و ارزش دارد.
سوار شدن به کشتی اهل بیت علیهم السلام با هر حالی که هستید، با هر چقدر که دارید و استطاعت تان است، خوب است و اثر دارد. ما خیریه ای به نام "یا زهرا سلام الله علیها" در قم داریم که سالی یکبار جلسه ای به نام "هلهله ی فرشتگان" در آن تشکیل می دهیم و برای زوج های جوان با کمک خیرین جهیزیه جمع آوری می کنیم. خیرین را در تالاری در قم جمع کرده بودیم که یکی از افرادی که در تالار کار می کرد نزد من آمد و گفت :می توانم من هم مبلغی کمک کنم؟ فقط اسم مرا نیاورید. از او پولش را گرفتم که مبلغ 10 هزار تومان بود. به او گفتم می خواهم نامت را اعلام کنم. او گفت این کرایه ی راهم بود وقتی از اینجا بیرون رفتم بگویید. او مسیر برگشت به خانه اش را پیاده رفت اما عمل نیک را انجام داد.هر طوری که هستید و به هر صورتی که هست سوار بر کشتی امام حسین علیه السلام شوید.
داستان رسول ترک را شنیده اید؛ یک عرق خور، عرق فروش قلدر بود و قتی او را از هیئت بیرون کرد دلش شکست و در همان شب امام حسین علیه السلام به خواب صاحب هیئت آمد و گفت چرا او را بیرون کرده اید؟ کشتی امام حسین علیه السلام وسیع است.
ابی عبدالله علیه السلام از شما نمی پرسد گذشته ی خرابی داشتید یا نه؟ به مجلس امام حسین علیه السلام بیا! او آقاست و اصلا برای من و تو به کربلا رفت.
کشتی نجات امام حسین علیه السلام سریع الاجابه است
پی نوشت:
1- الکافی، ج1، ص16.